Срещата Пеевски-Горанов била случайна, пили само кафе

Нищо интересно не сме си говорили през 2010 г., категоричен беше депутатът от ДПС
Обновена: 7 ное 2014 17:41 | 7 ное 2014 13:04,
74
Срещата Пеевски-Горанов била случайна, пили само кафе
Снимка: БТА, архив

Делян Пеевски и Владислав Горанов от ГЕРБ са имали случайна среща в столично заведение.

„Случайно бях там", отговори лаконично в кулоарите на парламента депутатът от ДПС по повод на разпространената снимка, на която през 2010 г. той и Горанов са заедно на една маса в заведение. Дайте излишни глупости да не си говорим, нищо с г-н Горанов интересно не съм си говорил, само кафе пихме“, коментира Пеевски, цитиран от БТА.

По повод друга атака срещу него - от Петър Москов от Реформаторския блок в пленарната зала, който заяви, че "смисълът да има ясно мнозинство е да насочи прожекторите върху прозрачността на начина на взимане на решения, защото плаващите мнозинства са мнозинства на сенките, а сенките раждат чудовища", Делян Пеевски посъветва журналистите да наблюдават блясъка в очите на г-н Москов.

"На вас трябва да ви говори много този блясък, вие трябва да наблюдавате", препоръча той.

„Попитах г-н Пеевски дали е съгласен, че сенките раждат чудовища, не мога да кажа какви блясъци е забелязал Пеевски, какви знамения в природата е забелязал“, отговори чрез медиите в кулоарите на НС на свой ред Москов.

"Пеевски, като конструкция, като публично поведение, като символ на определени неща, е сянка върху всичко, до което се докосне. Направили сме нужното с формиране на ясно мнозинство, изключващо ДПС, тази сянка да се разполага другаде", подчерта Петър Москов.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКТО И ДА СЕ ВЪРТЯТ,КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ,КАКТО И ДА ЛЪНГОТЯТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ББ Е ИЗМЪДРЕНО В САРАЙТЕ НА ДОГАН И СПАЗАРЕНО И ДОГОВОРЕНО НА ПРОСЛОВУТОТО ТУРСКО КАФЕ С МНОГО ШЕКЕР В КЪРДЖАЛИ МЕЖДУ МУТРАТА ББ И ТУРЧИНА МЕСТАН .И ПОСЛЕ ПАК ПАРТИЙНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ГЕРБ И РБ ДА РАЗПРАВЯЙТЕ,ЧЕ СИДЕРЧО БИЛ С ДПС ,САМО ,ЧЕ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ДРУГО ,ЧЕ НЕ НА ВОЛЕНЧО ДОГАН ДАДЕ ГЕНЕРАЛСКИ ЛАМПАЗИ,АМИ НА ББ И НЕ ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА ,АМИ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ СА НА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ПРАТИЯТА НА ЕРДОГАН
51
0
 
1
 
! Отговори
Край преди 9 години
Този кабинет е против ДПС и дилян пеевски. Сега ще видите какво ще се случи: На Доган ще му вземат хидроинженерния хонорар и ще го разследват за злоупотреба с власт - 5г. затвор. Пеевски ще го разследват за невярна декларация пред сметната палата - обявил че има опел омега а има десетки милиони и за организирана престъпна група заедно с Цветан Василев. Въобще на мафията ще и счупят гръбнака. ДА В ДРУГИЯ ВИ ЖИВОТ. народа като си не ще властта от партиите ще го разиграват като гладна мечка.
50
0
 
2
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
"Всичките прасета на мезета!"-Ха дано,ама надали.....
49
3
 
2
 
! Отговори
читател преди 9 години
Никога нищо случайно няма. Но Пеевски заедно с ДПС в момента са вън от играта. Този тумор може да бъде унищожен само с глад. Глад и за БСП.Все пак не сме избрали най-добрите, а по-малкото зло. Станишев ни вкара в глуха линия и изчезна. И когато БСП са на власт идват винаги финансовите катаклизми. Ще се радвам да ги смачкат. БСП и ДПС са символи на предателството.
48
0
 
10
 
! Отговори
ИШБ преди 9 години
Бе защо аз не се срещна случайно с Пеевски,който има цяла кавалкада охранители!И как така в НС се озоваха заедно протестъри и Пеевски?И защо сега протестърите не казват и гък срещу него,а цяла година преди това пищяха по жълтите павета.Нещо общо ли има между тях?Що ли!Моля ,обяснете на един ***,който не стъпвал на тези пусти павета!Едно време знам се говореше за Жоро П авето.Той жив лие,здрав ли е?
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AПОСЛЕ НЯМАЛО РАНА?! И СКАЧАТ ЦЕНИТЕ?! И КО ША ЯМ, ГАТ НЯМА *** НА ТРАПЕЗАТА?!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неслучайните хора не се срещат случайно...
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Венелин ei tapanari prosti toq ibrik dogan ve4e i na san go sanuvate
44
4
 
17
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Пеевски е свръзката на Доган с Бойко и Цв. Цв. и преди и сега. В новото правителство няма нищо случайно. Всичко си беше ясно още от преди евроизборите. Подпорките на герб - партията на агент Гоце - АБВ, създадена с помощта на агент Буда и така наречения "Фронт за спасение на Бойко" - НФСБ, след кратък театър влязоха в употреба. ДПС ще го играят опозиция, но ще подкрепят в решителните моменти, ако някои от деформаторите се усетят - плаващо мнозинство...
43
15
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
Какво като са пили кафе бе *** народ катъв. Забравяте за кафетата на Бойко с Местан и то няколко пъти доти Цветанов се е виждал със Пеевски. Всички политици се виждат не само изброените какво толкова.. изключително *** народ...
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИсля че няма ***...
41
0
 
4
 
! Отговори
nene077 преди 9 години
До Юрдекпредстави си така е, затова момчето сигурно си има 2 Тайландки ;)А на нас ни остава да цъкаме с езиче докато на него му цъка с езичета.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От тази снимка станах фригидна forever!
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горанов е 100% купен от Пеевски още в Общинска банка
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз вчера случайно срещнах Анджелина Джоли и пихме кафе. Хора сме все пак.
37
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прасенце :))
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грух-грух...
35
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СВИНСКИ ИСТОРИИ
34
1
 
27
 
! Отговори
Бат Боко са го подве преди 9 години
Този Горанов е шев на общинска банка ,*** и мафиот знае как се крадат пари , нищо хубаво не ни очаква !!!!!!!!!!!!!
33
0
 
21
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Мазна ***.