Борисов трябва да одобри кандидатите на ПФ за властта

Зеленогорски: Местенето на новините на турски е разумен компромис
8 дек 2014 09:55,
16
Борисов трябва да одобри кандидатите на ПФ за властта
Снимка: архив Булфото

Кандидатурите на Патриотичния фронт за зам.-министър на отбраната и за зам.-областен управител на София трябва да бъдат обсъдени от ГЕРБ и от премиера Бойко Борисов. Това обяви съпредседателят на групата на РБ в парламента Найден Зеленогорски пред БНР.

Още по темата
В петък стана ясно, че ПФ предлага двама експерти на реципрочни позиции на кадрите на партията на Корман Исмаилов. До това решение се стигна след преговори с Реформаторите, в които участва и Найден Зеленогорски. След разговорите той обяви, че има решение новините на турски да минат от БНТ1 по БНТ2.

Днес Зеленогорски уточни, че това е предложение на Реформаторите и на Патриотите, но и другите партии, които подкрепят мнозинството трябва да кажат мнението си. „За нас това е разумен комромис”, каза депутатът. Според него и запазването на Патриотичния фронт в мнозинството също е важно, защото в противен случай ще има тежки последици за страната.

„Всички сме наясно, че мнозинството е конструкция с доста голямо напрежение. Но това позволява всяка наша стъпка да е внимателна”, каза още Зеленогорски.

Той изрази надежда и че Реформаторите ще намерят решение на проблема със субсидията си. Оказа се, че заради по-късното присъединяване на две партии към Блока има неяснота за това на колко точно трябва да се делят средствата от държавата.

„Убеден съм, че ще намерим изход от ситуацията. Колегите от двете партии са подписали анекс с който признават, че коалицията се представлява от шестима души - председателите на петте партии плюс един представител на гражданската квота”, каза още Зеленогорски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И теб за човек те мислехме
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Найдене, защо помагаш на мутрагените от 90 - те години да уплавляват сега???????????????? Може ли такова морално падение да има човек управлявал голям град като Плевен 12 години!!!
6
2
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 9 години
То това е най-големия проблем на държавата, новините на турски и вече, като се преместят по БНТ2 ще цъфнем и вържем. Какви неотложни въпроси има за решаване в страната, а те се занимават с глупости.
5
4
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Червен ***, американски танкове в България няма, още по-малко пък в Ямбол! Просто няма смисъл да са там, поради простата причина, че от юг заплахи няма, а на 30 км. от Ямбол е центъра на 3-та армия - Сливен. Малко по на изток е и Айтос. Това са едни от най-големите танкови бригади в страната! Явно не си прочел достатъчно добре пропагандните материали! Тъкмо беше настанало затишие, отвориха КТБ и пак налазихте по форумите!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Егати ПатриотаритеNAPALNO TE PODKREPIAM.VINKELA I KARAKACANA SA GLADNI KUCETA LAKOMI SAMO ZA KOKALA.NE GI RAZBIRAM HORATA GLASUVALI ZA TIAH.V BALGARIA SAMO DA SE RAZPARDISH I DA ZAGOVORISH SRESHTU *** I TURZITE I VECE SI DEPUTAT,A TOVA CE NISHTO NE RAZBIRASH NIAMA NIKAKVO ZNACENIE.
3
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК ПО БНТ ТЯБВА ДА БЬДАТ ПРЕМАХНАТИ А НЕ ПРЕМЕСТЕНИ КАКТО ТРЯБВА ДА БЬДАТ СВАЛЕНИ ОТ ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ ВСИЧКИ ТУРЦИ--ЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА ГОСПОДАЗАЩОТО ЩЕ ИГРАЕ СОПАТА СКОРО И НЕМА ДА ВИ СПАСЯТ ДОРИ И АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ КОИТО СЕГА ТАЙНО СТОВАРВАТЕ В ЯМБОЛ
2
1
 
24
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ТЪЙ КАТО ДОСТА БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В ТУРЦИЯ ДА ПИТАМ ИМА ЛИ ТЕХЕН ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ ПО КОЙТО ДА СЕ ЧЕТАТ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ?????
1
3
 
19
 
! Отговори
Егати Патриотарите преди 9 години
Какъв Патриотичен фронт. Стига смешки. Това са гладни въшки, дето използуват патриотични идеи да се нагушкат. Нали щяха да напускат, ултиматуми даваха. Да, ама кокалът е добър, има месце по него. Народе, вразумей се, не вярвай на тия палангози.