Основната цел на ДПС е да разцепва обществото!

Валери Симеонов подкрепи напълно Петър Москов
Обновена: 10 дек 2014 10:34 | 10 дек 2014 10:34,
32
Основната цел на ДПС е да разцепва обществото!
Снимка: БТА

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов каза, че основната задача на ДПС е да разцепва българското общество на етноси. Той също обяви, че застава напълно зад решението на министъра на здравеопазването Петър Москов лекарските екипи на "Спешна помощ" да бъдат придружавани от полиция в рисковите райони.

Още по темата
Вчера ДПС поиска оставката на здравния министър заради предложението му лекарите да бъдат придружавани от полицаи в ромските махали. Москов бе обвинен в расизъм и ксенофобия.

Всеки ден се четат някакви безсмислени декларации против ксенофобия, против расизъм. Четат се с бавен, менторски, назидателен тон, на което целта е точно противопоставянето на обществото, каза Симеонов пред ТВ7.

По думите му искането на оставката на Петър Москов от ДПС е театрална постановка. Според него това е начин ДПС да каже на ромите, че всички са против тях и само те ги подкрепят. По думите му смисълът от това е да се раздели обществото на етноси.

Има страх да се казва истината в България, ние сме страхлива нация, не наричаме нещата с истинските им имена. Българите все се страхуват да не засегнат някой етнос, допълни Валери Симеонов. По думите му Петър Москов е прав да нарича нещата с истинските им имена.

По повод факта, че министърът на отбраната Николай Ненчев е отхвърлил кандидатурата на Иво Атонов да стане негов заместник, Валери Симеонов каза, че това си е негово право.

Ние предложихме няколко кандидатури, от които могат да си изберат. Може да отхвърлят някое предложение, но според мен е редно да приемат кандидатура от Патриотичния фронт, допълни съпредседателят на коалицията.

По повод оставката на Слави Бинев от председателското място в Комисията по култура и медии в НС Симеонов посочи, че това е било грешка, а "оцапването" на името му е било "много грозно и непочтено".

Слави Бинев можеше да допринесе много в комисията по културата, смята Симеонов.

Той допълни, че така или иначе функциите на председателя на тази комисия са много ограничени. Според него не е било необходимо шефът на комисията да бъде непременно от културните среди. По думите на Симеонов така и не е имало съществени аргументи срещу Слави Бинев.

На въпрос кой ще оглави комисията по културата, Валери Симеонов каза, че не може да даде отговор, преди това да бъде решено от парламентарната група. По думите му от Патриотичния фронт има подготвени хора, които могат да поемат този пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя местан е пародия на политик
18
1
 
5
 
! Отговори
българин ли е преди 9 години
Тоа Симеонов българин ли е , защото Ромите от Дасикане Рома се наричат българи-християни
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е поредния МАНИПУЛАТОР и ДЕЗИНФОРМАТОР
16
2
 
5
 
! Отговори
некадърник преди 9 години
Валери Симеонов кога започна да разбира от Политика , за хората които говори са с 25 години опит в Политиката , личи му че въобще не е подготвен за Политик
15
2
 
4
 
! Отговори
глас преди 9 години
А бе Симеонов ти ставаш бетер Сидеров. Като те слушам с каква язвителност говориш на другите избори ще гледаш парламента от крив макарон. До сега не сме чули нещо съзедателно да предложиш занимаваш се само с кадрови въпроси и където ПФ е влязъл следват само издънки. Започнахме да се съмняваме в истиноста на думите Ви нали не искахте постове сега само за това се приказва какво сте пощуряли.
14
0
 
4
 
! Отговори
Амагуст Лифоет преди 9 години
Да си кажем истината:България не е била по-обезсилена и зависима във вътрешната и външната си политика, както през послесните 25г. и то от Турция! За жалост, ДПС се оказа най-ефективната партия в политически план, само че с отрицателен резултат и в ущърб на българските интереси. Да не говорим, че София дори не може да защити правата на българите в Македония и Западните покрайнини, което е позорно! А славната българска армия, бе изоставена и напрактика разформирована от безродните ни "политици".
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Валери Симеонов никога не трябва да видът власт Троината особенно ДПС.НЕГИ ПРИЛЯГА ВЪН ОТ КОРАБЪТ.О6те малко 6те6е да превземат Българя представяте лиси.Товае ба6ибозука.Говорих със един *** от Силистра и го питам за6то толкоз подкрепяте Доган,а тои казва ми братми ми ако небе6е тои Българите 6те6е дани изколят и дани прават ***.Виждате ли какво гие лъгал Доган.
12
1
 
16
 
! Отговори
sport преди 9 години
До АнонименАз бих внесъл предложение сумата, която струва охраната на Местан и Доган да бъде разпределена за охрана по екипи на спешна помощ, а на двамата убавци да им бъде свалена охраната. Тогава ще има справедливост. А Местан и Доган ще се окъпят в народната любов, нали все това прокламират, че са част от всички тези, които представляват. :)
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен А партията на Кемал и Корман да остане ли? ...Щото доколкото си спомням май само Корман и Тиквата се хвалеха със снимки с Ердоган ...И се цилуваха!
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факта-че подкрепи тези срещу които ревеше като ,,лев,, Олигархията, ДС,Тиквата Борисова, Червената кукувица Кунева,Корман ,Кемал, Исмаил,Гоце,политиката за подкрепа на Турция( Бургас -Александруполис,Южен поток) обезсмисля ,хвалебствията написани тук ,сякаш извършил нещо титанично.Видяхме и жалките напъни за борба с/у,,турците,,и как с всеки ден, тяхното присъствие все по-вече се затвърждава А отстрани др Симеонов -Балевски стои като ритнато коте и скимти.Воленее, Волене - прав беше- патерица .
9
5
 
5
 
! Отговори
бб преди 9 години
симеонов симеонов защо се слагаш на герб не се ли усещаш че те литкат те по аут линията този каракачанов е предател ще съжаляваш повече няма да гласувам за вас ***
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DPS DA BADE IZHVARLENA OT PARLAMENTA KATO ANTIBALGARSKA PARTIA.
7
4
 
22
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
ДПС е терористична организация и би следвало, членовете й да бъдат набити на кол и да седят за назидание в центъра на всеки град, в който имат седалище.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tolkova e pritesnen osnovatelq na partiq Ataka, che naroda neshte ot mutrenskata mu partiq g-n Slavi Bine Mutrawelko! A za dalaverite na Valerian s jelezutu, tova sie veche druga tema!
5
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ МЕСТАН И ДОГАН ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ХОДЯТ С ТЕЖКА ОХРАНА СТРУВАЩА ХИЛЯДИ ЛЕВА ПЛАЩАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ А ЛЕКАРИТЕ НЕ МОЖЕ ?
4
2
 
31
 
! Отговори
КИРО преди 9 години
АМА ТОЛКОВА СИ ПРАВ ! НЕ СЛУЧАЙНО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ДПС- ПРОТЕСТЪТ ПРОТИВ ПЕЕЕВСКИ ,ПРОТИВ НЕГРАМОТНИТЕ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ ДЕТО НЕ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ НО С МЕРАЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛИ ОБЛАСТИ А НЕПРЕКЪСНАТИТЕ СКАНДАЛИ НЕ ИДВАТ ЛИ ПАК ОТ ДПС ? КАТО ЗАПОЧНЕМ С БИСЕРОВ, С КТБ И ПОЧТИ ВСИЧКИ СКАНДАЛИ СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ОТ ТЯХ . ЯВНО ЦЕЛТА ИМ Е НЕ САМО ДА ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ ,НО И ДА Я РАЗЕДИНЯТ !
3
1
 
43
 
! Отговори
реалиста преди 9 години
Защо някои депутати като са застрашени им се осигурява охрана, а когато лекарите са застрашени да не им се осигурява? Едното е ксенофобия, а другото не е.
2
4
 
30
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Неграмотните и прости турци секат горите бракониерски и продават в Турция . Същите заваряват преливниците в язовирите да не бяга рибата и наводняват цяла България . Другарите като коалиционни партньори от БСП гледат и взимат рушвети . Те това стана в България , една престъпна коалиция между БСП и ДПС унищожи държавата .
1
13
 
13
 
! Отговори
NACO преди 9 години
ПРОТИВ ДПС сме! Но каква е Вашата цел г-н Симеонов,не е ли СЪЩАТА???