Зеленогорски зад Патриотите: Не застрашават етническия мир

"Справяме се бързо, нещата вървят добре"
20 яну 2015 15:45,
5
Зеленогорски зад Патриотите: Не застрашават етническия мир
Снимка: БТА

Съпредседателят на групата на Реформаторския блок Найден Зеленогорски показа пълна подкрепа за Патриотичния фронт срещу атаките на ДПС. Според него опитите да се плашат българските турци с РБ и ПФ са абсурдни.

Още по темата
При откриването на новия политически сезон миналата седмица Лютви Местан атакува Патриоти и Реформатори заради антиромската им реторика. Той отново поиска ПФ да излязат от управляващата коалиция.

„Нямаме никакви опасения към колегите от Патриотичния фронт, че биха могли да допуснат действия, с които да  нарушат етническия мир“, каза днес Зеленогорски в Плевен.

Той постави висока оценка на работата на управляващото мнозинство през първия политически сезон. „Справяме се бързо с проблемите - нещата вървят добре“, обясни Зеленогорски.

Като доказателство за това той припомни решаването на проблемите с КТБ, актуализирането и приемането на бюджета, размразяването на европейските средства за България.

Зеленогорски разказа и за старта на Съвета за развитие към управляващата коалиция. Това ще е органът, в който партньорите във властта ще изглаждат противоречията си. Зам.-шефът на ДБГ обясни, че Съветът е бил договорен още при подписване коалиционното споразумение между ГЕРБ и РБ.

„Идеята е в него да  се обсъждат концептуални теми, най-важни стратегически въпроси,  които да бъдат поставяни за решаване в НС и МС, за да се избегнат ситуации, като тази с пенсионните фондове“, каза още депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Много си зелен наистина. Журналистка от тв. СКАТ прави изявление като каза че ДПС трябва да се унищожи . Вие както искате го приемете аз го разбирам че трябва да се унищожат 1млн. човека гласоподатели на ДПС. Само *** може да говорят така.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И как по-точно се справяте? Излез и питай xората по улицата