Сидеров зове българите да поискат да излезем от НАТО

Според него 2/3 смятат, че страната ни не трябва да е в Алианса
Обновена: 9 фев 2015 14:15 | 9 фев 2015 14:15, Камелия Цветанова
311
Сидеров зове българите да поискат да излезем от НАТО
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова българите да се обединят срещу членството ни в НАТО, създаването на военни поделения на Алианса в страната ни и участието на България във военни действия.

Още по темата
Според него повече от две-трети от българите смятат, че страната ни не трябва да е във военния Алианс и на наша територия не трябва да се изграждат бази и центрове на НАТО.

Хората не искат да участваме във военни действия, каза Сидеров, цитиран от БТА

Той настоя да има обединение на тези хора преди предстоящите избори. В отговор на репортерски въпрос той посочи, че с това ръководство БСП не може да има нищо общо с "Атака" и нейния призив.

Сидеров препоръча на честните хора в социалистическата партия да се освободят от тази "атлантическа пасмина", която е в ръководството й.

Обръщам се към правителството да се събере утре и да реши, че ще се състои референдум за участието на страната ни в НАТО, каза Сидеров. Според него обаче това едва ли ще стане. Днешното държавно управление е изключително опасно, то е много по-опасно даже от тези управления, които допуснаха криминалното ограбване на България, защото позволява страната ни да стане част от бойното поле, коментира Сидеров.

Геополитиката изисква характер, аналитичен ум, непрекъснато съобразяване и адаптиране към новите световни условия, българското национално ръководство не прави това, с което ни "закопава", каза още лидерът на "Атака".

Той заяви, че в деловодството на парламента "по спешност" е внесена промяна в Закона за отбраната, така че български военни да могат да служат под чуждо командване на територията на страната. Цялото това бързане е предизвикано от предстоящото настаняване на натовски командващи, войски и военна техника у нас, каза Сидеров.

Според него въпросната законова промяна се очаква да бъде разгледана от парламента още през тази седмица.

По думите му с такива действия като на днешните ни управляващи страната ни става "мишена".

Сидеров допълни, че "стане ли патакламата, те първи ще го отнесат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: базаНАТОСидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
6
 
8
 
! Отговори
hitman преди 9 години
Айде пак бомби и това 2/3-ти. Колкото съм русофоб толкова и американофоб. И на двата бряга сте ми еднакво ***.
175
8
 
23
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 9 години
Едно се убеждавам,Много ЗАБЛУДЕН И *** народ има,KAKВО ХУБАВО СТЕ ВИДЕЛИ ОТ ТОВА Н.А.Т.О ВЕ,СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ Е ''ИНСТРУМЕНТ' ЧРЕЗ КОЙТО САЩ РАЗБЪКВАТ КОНФЛИКТИ В ВСИЧКИ РЕГИОНИ,ЗАДА ИМА МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ХОРА И АНАРХИЯ,ТОВА Е ЧАСТ ОТ ''НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД',,КОГА НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ Е ИМАЛО ИЛИ СЕ Е ВОДИЛО ВОЙНА,ОТГОВОРА-НИКОГА.,СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ,ИНАЧЕ СКОРО ЩЕ СТЕ КАТО ЗОМБИТА,РУСИЯ НИКОГА НЕ Е НАПАДАЛА,НЯКОЯ ДЪРЖАВА КАКТО ПРАВИ ЕВРЕЙСКАТА-ЦИОНИСТКА Д-ВА САЩ,
174
4
 
21
 
! Отговори
не преди 9 години
Давате ли си сметка,че когато завалят бомбите няма да избират кой какъв е..Всички сме в кюпа..На 2/3-ти от света му е ясно кпй е причината само вие русофоби не я схващате..
173
2
 
4
 
! Отговори
hitman преди 9 години
2/3 ти ли е Вольо намли дон пириньона виждаш по 10 000. Хората който искат това могат да се сбият помежду си в средно голям асансьор кавалди.
172
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волене как да излеземе нали соломончо требе да върне мангизите освен това единпът улезеш ли у казана на дявола излизане нема.
171
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО.ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ И НАЙ КРАСИВОТО И СПОКОЙНО КЪТЧЕ НА ЕВРОПА.да ,ама кога.
170
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако се окажем достатъчно глупави { не че досега не сме вършили достатъчно простотии} и послушаме тоя ТОТАЛЕН *** да напуснем НАТО,знаете ли какво ще последва ? За Путин ще бъде покана ! -- или мъй вазелин пригатовили и ждьом Вас с нетерпении !!!
169
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българите са промити мозъци и ще си доунищожат държавата заради нато, ес и клоаката америка
168
21
 
13
 
! Отговори
СС преди 9 години
***, национален предател, това е Болния мозък с побелели коси!
167
3
 
6
 
! Отговори
тема преди 9 години
Когато БХК не защитав роми, изнасилвали възрастни жени в провинцията и други изорди, обикновено плюят по Сидеров, това се разбира от все по-голям процент от гражданското общество, обобщават независими анализатори.
166
4
 
9
 
! Отговори
gl преди 9 години
До до glЗащото за Германия имаше план Маршал ,а за България плана СССР ...
165
19
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
болене ,болене , ние може да сме гладни но не сме глупави и алчни като гърците и ти никога няма да бъдеш фюрер....
164
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
198И в историята за пети клас пише, че на ялтенската конференция подялбата- 70 на 30 за България влияние от СССР, 50 на %50 за Югославия и 70 на 30 за по-западните страни.Това не значи, че сме били зле, напротив, токът струваше 4 стотинки.Да не говорим за заводи АТОМНА ЦЕНТРАЛА, КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦИ, И... ит.н.Още се скубят 25 години да ги доокрадат.Няма да те убеждавам,защото, когато някой не иска, не вижда.
163
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глад, голем глад се очертава за слепока - тоя скатал казарма поради това че е слепок, но това не му попречило да завърши фотогравски техникум - рубладжийска ***!
162
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
204Нямаше такъв лозунг, не си измисляй.Този израз е от Библията.При социализма имаше лозунг -"Дела, дела и пак дела!"
161
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
последният вопъл на руската *** сидеров добива истерични отзвуци
160
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
193"една размазана германия", какво значи това, ами две размазани, три... Безсмислен паразитен израз от словата на казионен профсъюзник.Ако ти не си чел, планът Маршал бе само за Западна Европа.Сигурно си чел, ама ти утърва да се правиш на интересен.
159
3
 
8
 
! Отговори
сова преди 9 години
Много хора бъркат БСП с БКП днешните членове на БСП са били партийци а не комунисти. Били са членове за да имат някаква изгода.Смениха си името и станаха капиталисти пак за изгода. Истински комунисти почти не останаха. На много дните на този свят им свършиха одавна Така че не наричайте бесепарите комунисти те са си капиталисти.Някога имаше такъв лозунг. ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ПОЗНАЙТЕ.....
158
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има референдум, 60% от българите ще гласуват за НАТО. Жалкото е че в България има 40% овче стадо, което ще е против, без изобщо да знае за какво става дума!
157
17
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
ДА ЖИВЕЕ ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНА ПАРТИЯ - АТАКА!!!АТАКА ПОБЕДА!