Двама министри имат проблеми с управлението, оцени Кънев

Горанов не умеел да общува, Рашидов не управлявал добре културата
Обновена: 28 фев 2015 19:10 | 28 фев 2015 18:13, Анисия Иванова
40
Двама министри имат проблеми с управлението, оцени Кънев
Архив: Булфото

Двама министри имат проблеми с посоката на управление. Единият е финансовият министър Владислав Горанов, а вторият е министърът на културата Вежди Рашидов. Това заяви пред Дарик съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев.

„Проблемът на Горанов с посоката е в общуването с парламента и широката публика. Той с едно вярно решение, каквото беше това за дълговата емисия, нанесе може би непоправими щети и на ГЕРБ, и на цялата управляваща коалиция. Даде нов живот на БСП - извади ги от ковчега. И това не е малък проблем, ти да събудиш опозицията, да й дадеш картечница, заредена в ръцете, не е просто комуникационен проблем", обясни Кънев.

Относно министъра на културата Вежди Рашидов съпредседателят на Реформаторския блок заяви, че десните избиратели са изключително разтревожени от министър Рашидов.

"За нас гласуват стотици хиляди хора, свързани с културата. И обратната връзка, която получаваме, е, че има проблеми с управлението на недвижимото културно наследство, а другия е свързан с проблемите около Класическата гимназия в София. Получавам унищожителни реакции за политиката на Министерството на културата и виждам, че тя не се одобрява от десните избиратели", обясни Кънев.

Като отличници в кабинета Радан Кънев посочи министрите: Лиляна Павлова, Петър Москов, Даниел Митов, Христо Иванов, Теменужка Петкова.

На въпрос дали има вече съгласие в управляващата коалиция за смяна на лицата в сферата на сигурността - главния секретар на МВР, председателя на ДАНС, Кънев отговори: „За съжаление нямам впечатление, че има ясно съгласие вътре в ГЕРБ. По отношение на другите сегменти на управляващото мнозинство няма никакво съмнение".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
МНОГО Е ПРАВ КЬНЕВ----РАШЕДОВ Е ЗА ЗАТВОРА---ГОРАНОВ ЗА БЕСИЛКАТА---САМО ДИВАК МОЖЕ ДА ПРОДАВА СОБСТВЕНАТА СИ ДЬРЖАВА ЗА НИЩОЖНИТЕ 8 МИЛЯРДА ЕВРО---ПАРИ КОИТО НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ
11
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е едно деформаторско правителство водено от мутра със скъсан менискус
10
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога Радан Кънев (Радан Кордова) от заслужил еврейски антифашистки род ще се изявява като ментор по сичкология.
9
6
 
14
 
! Отговори
от Психодясното... преди 9 години
... има проблеми с главата. Особено Кънев.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А калъфа Лукарски???
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато някой е глупав,то е за дълго!
6
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боже до къде стигнахме тоя *** да дава оценки.
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че кой от министрите няма проблеми с управлението?
4
8
 
21
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 9 години
КЪНЕВ ,ТИ КАТО КАКЪВ СЕ ИЗЯВЯВАШ В ТОЯ КАБИНЕТ-КАТО РЕФОРМАТОР ИЛИ КАТО ЛИКВИДАТОР СЕДЕСАРСКИ ? ТВЪРДО ВТОРОТО ,БЕЗ ГРЕШКА !
3
5
 
13
 
! Отговори
aaa преди 9 години
Ministrite imali problemi.a ti.tvoite kakvi sa.kato ot RB ste mnogo dobri zacho ne se protivopostavihte na zaema.mai mai poveche upraclenie nama da vidite zachoto i vie ste sachite kato gerb
2
3
 
33
 
! Отговори
R преди 9 години
Специално Рашидов е едно голямо ***. В хотела в София, в който се подвизава, се държи, като че ли си е на село в двора. Разхожда се с цигара в уста вътре в хотела, около басейна и изобщо - навсякъде. И това при положение, че пушенето е абсолютно забранено. Ама нали министър, всеки го е страх. А той е просто едно ***.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички министри стоят като дресирани животни пред онзи със скъсания менискус