Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Според някои коментари политикът конкурира Христо Стоичков
Обновена: 1 мар 2015 23:17 | 1 мар 2015 18:33,
366
Английският на Николай Бареков стана хит в интернет

Евродепутатът ни Николай Бареков доби голяма популярност с интервю на английски, дадено от столицата на Европа Брюксел.

Лидерът на ББЦ говори пред репортер на EU Reporter за това защо участва в дискусията "Още един глас за свободен Иран", който се проведе на 25 февруари в Европейския парламент.

В Youtube се появи клип с отговорите на Бареков, а популярността, която набира видеото, се дължи на английския, който политикът говори.

Някои от коментарите в интернет го сравняват с този на футболната легенда Христо Стоичков.

Чуйте и преценете:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаНА СТОИЧКОВ ПОВЕЧЕ МУ Е РАЗБИРА!
37
9
 
4
 
! Отговори
Не съм фен Бареков преди 9 години
Ще бъда изключително доволен,ако тези които са ми писали минуси,се обосноват за това!
36
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко е уверен и наперен само. А неговите избиратели, дето едва ли разбират и дума от този и/или някой друг чужд език вероятно отново се убеждават, че са направили правилния избор. Недоволните от партньорите и изобщо от живота негови избирателки сигурно се чувстват подмладени от изявата на тоя тип, покриващ представата им за "мъж". Толкова ли сме грешни, Боже?
35
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя неграмотен, нахален и безочлив селски тарикат е баш представителна извадка на населението в България. Тука 90% са също като тоя индивид и разбира се с 2 ръце подкрепят такива като него (да се разбира такива, като себе си). Всички българи, които горе-долу стават за нещо отдавна са се изселили, останалите, дори и да не искат, са принудени да станат като тоя, за да имат някакъв шанс да оцелеят в БГ.
34
0
 
14
 
! Отговори
хана преди 9 години
лелелелеелелелелелеле ако му вържете ръцете....
33
28
 
12
 
! Отговори
Не съм фен Бареков преди 9 години
1 Бареков- Български - отличен 6.00 Руски 5-клони към отличен,Английски -3.5-клони към добър 4 Славянски езици+познания по лингвистика,Старогръцки,Старобългарски - сигурно около 4,но ги е изучавал усилено.2 Стоичков-Български - около 5.00,Испански-отличен 6,Английски - добър 4,Руски около 3.53 Борисов-Български 3,Английски-твърдо 2-за други езици няма данни,понеже никой не го е чувал да се напъва да каже нещо,камо ли пък да ги знае!Жаргона на улицата обаче го владее за 6.....
32
1
 
33
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
До Анонимен 35Познавам доста хора които гласуваха за него. За мой срам са българи. Писаха ги "застъпници' и им дадоха по 35 лв. Това е грозната картинка. Продадоха се за стотинки.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Английският на Николай Бареков стана хит в интернет"................ КОЙ ГЛАСУВА ЗА НЕГО ?Ами като сте гласували за него - той ще ви представлява !Доста удачно всъщност ще ви представлява, защото ТОЙ е олицетворение на ВАС !
30
0
 
31
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Пука му на ***....Все пак "Радка пиратка' се пее на български по кръчмите.. То всъщност там му е мястото след мандата в Европарламента който му плати мустакатия крадец.
29
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От изтрезвителя ли го извлякоха за интервю?
28
0
 
27
 
! Отговори
знайко преди 9 години
да се въведе българския като интернационален език за да не се излага нашто момче.
27
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не му е кой знае колко правилен английския,но се разбира какво иска да каже! Все пак е завършил Българска,а не Английска филология! И е само един един депутат в ЕП,където има много други негови колеги,които говорят този език почти толкова,колкото и наш Боко!
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя ми прилича на един деградант Иван Англеов от Мюзик Айдъл 2008-***. обаче онова момче се поправи , а тоя деградира.
25
27
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Не е толкова зле английския му, колкото го изкарвате. Бившия шеф на ЕК барозо е по-зле с английския от Бареков, ако не вярвате вижте в youtube.
24
1
 
18
 
! Отговори
хъш преди 9 години
Пълен къшмер ...алооооу Цв. Васил. приберете си вересиитеееееее
23
0
 
45
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Барек, ту партс , фифти фифти(както казава Стоичков)- и кючеци по българските кръчми и 20 000 евро заплатка в Брюксел с разваленият ти английски. Живот ли бе да го опишеш на гърба на овчия ни народ? А?
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и двамата са еднакво прости
21
0
 
18
 
! Отговори
евро преди 9 години
евалла бе машаллах.ТО БЮРЕК ,ТО ХОД-ДОК, а къде са тези които нападаха ББ ,полицая РП где бил тогаз ,умен где сеичас.ТОВА ЛИ Е БУЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЖУРНАЛИСТИКАТА .ми то и ази знам 5 изречения,ЩЕ СТАВАМ ДЕПУТАТИН...опровергайте ме....
20
2
 
42
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Ето това е еманацията на бг-джурналя. Барека. Ицо кюрда поне беше футболист, можеше да рита топка. А тоя е джъурналист - учил е да се изразява. И се е изучил тоз Колос на правата мисъл и безупречен староанглийски. Шекспир би му завидял!
19
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тоя официално взима над 20 бона заплата. А има кадърни млади хора, знаещи по 1-2 езика - инженери, икономисти, педагози, които или мизерстват за 300-400 лева заплата, или се принуждават да работят като келнери и разносвачи, за да може да му е кеф на "елита" като този на снимката, да си играе на политика. Изпитвам погнуса от такива хора. Но само погнусата не е достатъчна за да се промени ситуацията.