В БСП не кипял възторг от номинацията на Бъчварова

Изненадан съм, че е приела да стане МВР шеф, призна Ангел Найденов
9 мар 2015 15:26,
7
В БСП не кипял възторг от номинацията на Бъчварова
Снимка: архив Булфото

В БСП не са възхитени от номинацията на Румяна Бъчварова за вътрешен министър. Това стана ясно от думите на зам.-шефа на левите депутати Ангел Найденов. Той потвърди решението на социалистите да гласуват против избирането на Бъчварова за шеф на МВР.

Още по темата
„Парламентарната група на "БСП лява България" няма да подкрепи оставката на министъра на вътрешните работи Веселин Вучков и номинацията на Румяна Бъчварова за поста“, каза Найденов във Варна, цитиран от БТА.

Червеният депутат обясни, че не споделя възторга от номинацията на Бъчварова. Според него обаче тя има много качества, перфектна комуникативност и е политик с много достойнства.

Найденов призна и че е изненадан от факта, че самата Бъчварова е приела да бъде вътрешен министър.

Социалистът коментира и друга гореща тема в политиката – новия заем от 16 млрд. лева. Той прогнозира, че дългът ще е най-големият скандал в управлението на ГЕРБ през този мандат.

Според Найденов ГЕРБ и партньорите им са си осигурили чрез този заем политически комфорт, за да изкарат пълен мандат от 4 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА ЛИ ДА *** НАКРАЯ ТИЯ *** КОМУНИСТИ!
5
1
 
3
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
ТЕЗИ ОТ БСП НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВАТ-ПОСТОЯННО ГУБЯТ ПОЗИЦИИ!!!
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изненадани, че е приела да бъде вътрешен министър? Защо? Поне те трябва да знаят, че където те прати Партията, там отиваш. Сега е ред на гербаваците да се хвърлят по амбразурите. И тъй като циповци не струват, хвърлят кюлотите.
3
2
 
7
 
! Отговори
ка щяло преди 9 години
Е па требваше и да сте възторжени! Е, Геле, Геле, що не оставиш Майчето и се върнеш при жена си в Димитровград!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ba4varova kato fandakova sche sluschka i schte si Palni guschkata sa Tova bB ja sloji na tosi Post taks besche s gimnastiki zz sa mvr Minister trabva da e intelligenten s 4ujdi esoti Profi 4ovek a ne posluschniza ba4varova mnogo ne ja haresvat ama si mal4at stah gi e ot vojda bB v gerb i Parlamenta bB kakvoto kaje jasno li e drugari i drugarki Stroi se Proberi se krai
1
3
 
8
 
! Отговори
maripic преди 9 години
По глупаво заглавие не бях чел!