Депутати за дуото на банкерите: Не смеем да идем на коктейл!

Лошо е, че на вложителите в КТБ не им е весело, коментира Методи Андреев
24 апр 2015 15:37,
37
Депутати за дуото на банкерите: Не смеем да идем на коктейл!
Снимка: архив, Булфото

Не ходя на банкети и коктейли. Ще те снимат с някой и след години ще ти пуснат снимката и ще те свържат с него. Това признание направи шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова пред Dnes.bg по повод дуото на банкерите. В четвъртък "Господари на ефира" излъчи видео на Цветан Василев и Иван Искров, които се веселят в заведение – танцуват и пеят "Назад, назад, моме Калино".

Стоянова, а и голяма част от депутатите, обясниха, че не са гледали клипа. "Но чух за него", обясни депутатката. Тя не пожела да коментира изпълнението на банкерите. "Какво да коментирам - едно видео от един банкет, на който са ударили три ракии", отклони въпросите тя.

Още по темата

Иначе сподели, че преди четири-пет години била поканена да връчи награда на Стопанската камара и там била снимана с човек, който после бил разследван за данъчни измами. "След две години ми извадиха снимката и обявиха, че имаме общо", кахъри се депутатката.

"Щом пеят, значи са консумирали развеселителни течности", коментира Методи Андреев от ГЕРБ. Той също не е гледал видеото, но споделя, че няма нищо лошо в това двама банкери да разговарят или да се веселят. "Лошото е, че веселието им не може да бъде споделено от вложителите на КТБ", допълни обаче Андреев.

Той обвини единия от "певците", че е окрал банката си, а другият – че се прави на морален съдник, а е предал националния интерес.

"Това видео говори за това, че Иван Искров носи не само персонална и административна, но и морална отговорност за краха на КТБ", коментира "концерта" независимият депутат Велизар Енчев.

Повечето от народните представители обаче не бяха чули за изпълнението на банкерите. Други пък предпочетоха да направят неофициален коментар: "Това е отмъщението на Цветанов към Искров".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
И.Иванов преди 8 години
Което ми напомня за един виц: питали дедо поп "дедо попе, може ли да спим с чужди жени" дедо поп отговорил: "може, ама вие не спите". Та и вие мамини златни, не ходите просто на публични събития, а ходите да се гушкате и пощипвате с разни престъпници като вас и после се оплаквате, че ви снимат!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са ми интересни всичките,дето се правят на умрели лисици!Източиха КТБ,всички гледат невинно и безкрайно учудено,реално държавата плати парите,а наш ***,прецакан за кой ли път,се терзае за герб и бсп,вместо да ги увисне по дърветата!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си припомним при кое правителство фалира КТБ?
16
0
 
2
 
! Отговори
Един преди 9 години
До Тра-ла-ла дори не заслужаваш да ти се обяснява, че вложителите имат основание да реват, а и всички ние в БГ заедно с тях. Шепа престъпници крадат народа, а такива като теб скачат срещу ограбените. Но не се напъвай, няма да разбереш.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно не ходи и се притеснява като знае с какви шарлатани се е сдружила.
14
0
 
3
 
! Отговори
до 22 и23 преди 9 години
Абсолютно прави сте. Най-гадното е катозапочнат да трият коментари само защото казват истини и не пасват на опорните им точки.Но... Затова им плащат.
13
2
 
17
 
! Отговори
:) преди 9 години
Горките депутати, дето не ходят по коктейли... стоят в Банкя като кучета и вият за Майка България.
12
1
 
9
 
! Отговори
alo menta преди 9 години
Za menta STOIANOVA ---pitai TZAR KIRO.....
11
1
 
8
 
! Отговори
антиЕС преди 9 години
мъка,мъка ,мъка
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей горките живи да ги ожалиш ходете бре ако ви е чиста съвестта ходете никой нищо не може да ви каже. Ама то и аз какви ги говоря политик и съвест.... Ходете на коктейли пийте, пейте а по-голямата част от народа да се чуди какво ли да сложи на масата.... Никой не Ви плаща времето вечер но ако изразходвате това през деня което Ви се плаща по предназначение и за благото на народа а не само в полза роду (имам предвид роднините)то тогава и на Луната да отидете никой няма Ви се сърди.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
направо се разплаках
8
0
 
5
 
! Отговори
BB преди 9 години
Mendo ne si sveta voda nenapita kakvo pravi 45 g komunis.bg ti kakva besche Po vremeto na jivkov kak savarschi Majat ti kakvo raboti Mendo ot komuniska bkp Sega si gerb jala si i pila na koktelite Kakto i za4eva i bs4vatova i Pak se opravihte predi bkp Sega gerb vel4ev ot gerb komunaga ta dranka prebojadisa se ne vi e sram
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тежка е царската корона
6
2
 
18
 
! Отговори
еииии преди 9 години
човек не може да се отпусне на кьорсофрата.
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
..."Щом пеят, значи са консумирали развеселителни течности", коментира Методи Андреев от ГЕРБ... А "независимият" Методи, където не си намери партия се спря при ГРУПИРОВКАТА Граб! Най-после е на подходящото за него място, при Боце и Цеце, "борци" за правда и морал! А Мента пък е супер морална, знаем го още от НАП-Пловдив!
4
1
 
7
 
! Отговори
window shopping преди 9 години
edna komedia, dvama comedianti.:-) a scenarista i regiseura....
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Не смеем да идем на коктейл!"..........Хората не ви плащат за да ходите по коктейли, ... а за да работите (по изключение)
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая мошеничка на снимката не беше ли личната счетоводителка на Цар Киро ?
1
5
 
15
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 9 години
Тоя па какво жали за вложителите.Нали им наплатихме 3,6 млрд.? Те си получиха своето.Василев окраде парите, държавата им ги възстанови... какво реват... Добре че не зависи от мен - нищо нямаше да получат.