Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!

Симеонов беснее, че Местан и Сие не почели арменския геноцид
77
Патриотите: ДПС е заплаха за човечеството!
Снимка: архив, Булфото

ДПС е заплаха за човечеството и се намира в мрачното Средновековие на Османската империя. Такова обвинение отправи от парламентарната трибуна съпредседателят на ПФ Валери Симеонов, ядосан на поведението на депутатите от движението, които в петък напуснаха пленарна зала, докато останалите им колеги отдаваха почит на паметта на жертвите на арменския геноцид с едноминутно мълчание.

Според него депутатите от ДПС са демонстрирали  арогантна проява на безчовечност и липса на морал.

Симеонов се закани, че патриотите "ще продължат борбата си ДПС да бъде извадено, изстъргано от властта на всички нива, защото не е само вредно и опасно за българския народ, за неговите наплашени и манипулирани избиратели, а е заплаха за човечеството".

Той се възмути от факта, че депутатите от ДПС пренебрегнаха решението на парламента, с което 24 април бе обявен за ден на възпоменание на невинните жертви.

"В такъв момент, на всеки който е останала капчица съвест и зрънце човечност, би станал на крака и би свел глава. Но – не, народните представители от ДПС, които непрекъснато говорят за либерализма, европейските ценности и човешките права, напуснаха залата и заради това питам кои сте вие, на кой кумир се кланяте и кого представлявате?", заяви Симеонов.

Според него отдавна се знае, че ДПС не представлява българския народ, но явно не е и Турция, защото дори турски интелектуалци се извиниха на арменците в декларация, а настоящият президент Реджеп Ердоган е поднесъл съболезнования на внуците на избитите арменци.

"Но вие представителите на ДПС в този парламент отхвърлихте дори този елементарен жест – покой за душите на покойниците и съболезнования към потомците им. Така ДПС свали окончателно своята маска и показа озъбеното, дивашко лице на една антибългарска и антиевропейска организация, на една мафиотска структура съставена от феодали и обезкръвени крепостни, една мафиотска структура, за която времето върви назад. В този проход към миналото ДПС вече се намира някъде между мрачното и кърваво Средновековие на Османската империя", продължи с упреците патриотът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина е голям срам - какъвто и да си, не може да не почетеш избити хора. Без значение религията. Не знам как са се почувствали арменците в България след тази простотия на ДПС - не става дума за гласуването, а за едноминутно мълчание заради убити 1,5 милиона души - не можеш просто да се излизаш демонстративно..
30
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре вършете си работата да се оправим бързо тия мухльовци от фронта най много да разделят държавата кат косово те първи ша изчезнат
29
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никакви патриоти не са това, а лапачи на пари и олигарси. Трън в окото им е ако някой краде повече от тях, а иначе те са си сами заплаха за себе си. Какъв го дирят в НС? Следващият парламент ще успеят ли да опорочат заедно с атакистите на Болен?
28
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ако съм от дпс всеки ден ще пускам какво говори касба по скат призовава на воина
27
12
 
5
 
! Отговори
.? преди 8 години
Нищо не знаете за себе си а камоли за арменския въпрос не са били убити само арменци а се почитат само те те първи тръгват да грабят бесят щот нямало държава армия нищо и те безчинтвали имали въоражени отряди за рекет
26
16
 
8
 
! Отговори
турчин преди 8 години
дпс е създадена от дс-ЛИЧНО ОТ БЪЛГАРИ.Така че проблема и лично ваш
25
23
 
4
 
! Отговори
аланкоолу преди 8 години
*** какви манипулирани избиратели на инерция говориш и внимавай да не се блъснеш някъде,никой никого не може със сила да накара да гласува.И недей да вземеш във устата си Османската империя с тия мръсни реплики вие сте прокълнат народ и все от някой си търсите причините НО ПРИЧИНИТЕ СА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС.
24
19
 
2
 
! Отговори
Джошкун преди 8 години
Докат има валерки и сидерчета които трупат пачки на наш гърб дпс ще става по силна досега не сме гласували за тях но сега има смисал
23
1
 
11
 
! Отговори
Monster cocky преди 8 години
До Веселин УзуновТи си ***.
22
1
 
4
 
! Отговори
ynota преди 8 години
До nedkoddda e jiv i zdrav i da prodyljava v syshtia duh !!!
21
7
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Прехода ще започне когато ДПС се махнат от парламента.Прехода ще свърши когато и БСП се разкарат от Парламента.В момента се въртим в един омагьосан кръг който не може да се нарече преход.
20
31
 
5
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 8 години
Много им знае устата на каурите от ПФ ,но ще си я затворят като ДПС пак вземем общините на изборите. Тогава на такива като него ще бием шута. Г-н Доган е велик ! Работя като пиколо в един от хотелите му и покрай работата се познавам с много от тях.
19
12
 
5
 
! Отговори
поименен списък преди 8 години
Моля другаря Симеонов да представи поименен списък на човечеството. Иначе той лъже и ***.
18
10
 
29
 
! Отговори
nedkodd преди 8 години
Намери се един истински българин,който ясно и точно да каже истината за ДПС.
17
6
 
19
 
! Отговори
Мехмед преди 8 години
Е то Българското население отдавна е разбрало, че ДПС са заплаха за националната сигурност!Тя е непротивоконституционна партия, изградена на етническа, верска и далавераджииска/обръчи от фирми/ основа !
16
9
 
9
 
! Отговори
Градски преди 8 години
Симеончо, то и ти си заплаха, и АБВ и БСП и ГЕРБ...щото си пиете уискенцето заедно, пък народа нали *** ли ***......
15
10
 
15
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Не само ДПС са заплаха за човечеството. Такива са цялата управляваща клика заедно с вас лъжепатриоти. Да не говорим за ГЕРБ и здравният министър.
14
8
 
7
 
! Отговори
без съскане преди 8 години
Престанете да насъсквате едни българи срещу други българи! Това е по-голямата заплаха!
13
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще ви оправим вас ще видите средновековие,Османска империя и феодали, Валеринка *** си и *** ще си умреш,да не те набарам някъде на улицата
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДПС са по-предани на турската политика от всички турци. На времето еничарите са спасявали турския султан от сигурна гибел в редица знакови битки. Еничарите-*** са по-опасни от самите турци!