Кметове сочат кои съветници на ГЕРБ заслужават нов мандат

Мераклиите за старейшини минават през още една цедка
12 май 2015 07:00, Красимир Ангелов
18
Кметове сочат кои съветници на ГЕРБ заслужават нов мандат
Снимка: Булфото, архив

Кметовете от ГЕРБ в страната ще дадат списък с имената на общинските съветници, които са активни и заслужават да бъдат номинирани за нов мандат, обявиха от ръководството на партията пред "24 часа".

"Имаме ежедневни наблюдения над работата на всеки колега. Кой може да прецени по-реално от нас кои съветници работят и кои са пасивни”, аргументира се кмет на един от най-големите градове у нас пред изданието.

Вероятно повечето от действащите общински съветници дори не подозират, че минават през още една цедка, наред с тази на общинското и областното ръководство на ГЕРБ. Те щели да научат чак след лятната ваканция дали ще попаднат пак в листите.

Въпреки всичко последната дума ще е на централното ръководство на ГЕРБ, което финално да обяви листите за общински съветници.

Сред критериите за попадане в листа на ГЕРБ за местната власт водещи са авторитетът и професионалният опит на кандидата. Освен това централата на ГЕРБ е спуснала изрично указания из страната да номинират усилено жени, макар че квота по полов признак не е процентно фиксирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Всеки народ заслужава управниците си. Като сме *** глави и търпим мутрата Борисов ще продължава да ни тъпче- къде сам, къде с поставени от него лица
11
0
 
1
 
! Отговори
Куршум за истината преди 8 години
В този сайт убиват истината: трият та се късат.Съвсем нормално изказано мнение, без цинизми само факти. Истината явно не е удобна в съвременна България.Непременно трябва да възвеличаеш и издигаш в култ разните му бивши КОМУНИСТИ а сега премиери, президентчета и т.н.От написалия 1 / първия 1 / коментар.
10
1
 
1
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Ами то така им е по- лесно- бащата кмет, жената председател на ОбС, зетят съветник, щерката наместник, братовчеда управител на ОбТД. То ще е по- лесно и за кражби, и за злоупотреби, и за купуване на гласове... С един масраф ще минат
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малии..ии...ии..и червените *** не знаят какво да пишат. Хайде бягайте до Позитано 20 ние ще ви изчакаме . Явно наистина БСП ще останат без червени кметове .
8
2
 
3
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
И да казват и да не казват накрая пак тиквата определя. И то вкарва само тези, които му дават процент...
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе казват,колко казват.накрая Батко ще каже тежката си дума.тия демократични номера сме ги виждали
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ е единствената партия, която напраши нещо за България.Успех!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До лекар-психиатърдоФФФторе, ходи си измий езика, че вониш на ла-ната дето ги ближеш от ГЕРп....Тъпчооо, не проумяваш ли, че човека иска да каже : НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ!Хич да не е и ти си партиен член на БКП.Като чувам как ти скърца под черепното пространство се питам, на тоя доФФФтор дали са останали живи пациенти?А оди да миеш шпатулата....
4
5
 
6
 
! Отговори
Видинчанин преди 8 години
Голяма мъка чака другарите. Вече не ги искат и в северозападналия район . Чакаха светлото бъдеще и както го чакаха другарите от Позитано 20 станаха милионери. Сега има реална опасност за БСП да останат без кметове , което обаче е хубаво за хората .
3
5
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ = ГРОБ преди 8 години
От абревиатурата на снимката светят само буквите Е и Б. Сиреч Е.ем България !
2
13
 
4
 
! Отговори
лекар-психиатър преди 8 години
Другарю червен *** не агитирай другите да си турят въжето , ами ти си го туряй. Като чета какви тъпни си написал в коментар 1 явно си се отчаял от живота .
1
11
 
7
 
! Отговори
социолог преди 8 години
ГЕРБ ще спечелят убедително местните избори. Притеснявам се , че БСП няма да имат нито един кмет, което силно ме разстройва .