Кунева издига Паси за кмет на София

Ще го предложа за кандидатура на РБ, така ще обединим гласовете вдясно
Обновена: 16 май 2015 14:37 | 16 май 2015 14:10, Анисия Иванова
191
Кунева издига Паси за кмет на София
Снимка, архив Булфото

Вицепремиерът и лидер на "България на гражданите“ Меглена Кунева предлага за кандидат-кмет на София да бъде издигнат Соломон Паси.

"След номинацията му от нашата структура в район Витоша, ще предложа Паси за кандидатура на РБ за кмет на София – именно такъв профил за кандидат ще донесе мобилизация на доверието в РБ", съобщи Кунева пред "Радио К".

Паси бил номиниран за кандидат-кмет на София от структурата на "Движение България на гражданите" в район "Витоша".

Кунева подчерта, че намира за много подходяща и зряла кандидатура на Паси като човек, който е донесъл резултат за България и ще допринесе за резултат с подчертано европейски профил и за столицата. Много зряло и точно в профила, в който РБ търси, коментира Кунева по-късно в Туитър и Фейсбук, където потвърди, че номинацията от името на ДБГ тя ще предложи на РБ.

Кунева обясни, че коалицията е стабилна – и управляващата, и вътре в РБ.

Нашата кандидатура ще обедини гласовете вдясно. Като се гласува за ГЕРБ и РБ, се гласува в една посока, на места ще се подкрепяме в ОбС  и при кандидатите, но ние сме конкуренти, подчерта Кунева, като добави, че уважава настоящият кмет на столицата и приноса й за реализацията на европейските проекти.

По думите й обаче собствена кандидатура на РБ е важна за консолидацията на максимално доверие и подкрепа за реформаторските политики от гражданите на столицата, на което РБ държи много.

Вестник "Преса" обаче твърди, че предложението изненадало не само коалиционните партньори на Кунева, но и част от съпартийците й. Пред изданието Паси е потвърдил, че с него са водени такива разговори.

„Г-жа Кунева говори с мен дали съм готов да подкрепя РБ в предизборната надпревара в София. Понеже съм гласувал за тях на парламентарните избори, отговорих, че съм готов. Тепърва ще се уточнява под каква форма ще е тази подкрепа. Тя може да се изразява по много начини – от подобна номинация до застъпничество за кандидати за общински съветници”, коментира Паси пред „Преса”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
8
 
! Отговори
porn food преди 8 години
Пасти може да стане шеф на главна дирекция митници щот е мноо голем математик и умен колкото тв реалити звездата хвалипръц с двеста бона месечна заплата към уникум фалит банк , кой държи контрабаната на митниците мъ кукунефъ от партията България на софиянци , платени циркаджии ................
53
2
 
12
 
! Отговори
ИЗГЛЕД преди 8 години
За 60 годишно бабе не изглежда много зле.Я вно са грижи,процедури,...
52
1
 
5
 
! Отговори
оптимист преди 8 години
това е достоен българин да ръководи войска от няколко танка Т-34 и срещу врага След това НАТО ще го вземе за главнокомандващ..
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ем ,шалом , цион,масон , крипто и много други думи и
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Монито Паси няма да събере и 1% от гласовете, освен ако Тиквата не се включи в кампанията с печатаните бюлетини.Монито е един от виновниците за разбиването на нашата армия и националнасигурност - и всичкото това за да получи някой друг долар подаяние от американските сигосподари.
49
0
 
16
 
! Отговори
Паси сбърка,казвайки преди 8 години
"Майната му на православието!"Не знам дали си дава сметка колко много загуби от това.Тази новина - идеята за номинацията му за кмет, се появи преди часове, но вече плъзнаха въпросите дали Кунева се е ориентирала към юдаизма, каква точно е кръвната й връзка с еврейството и т. н. Всичко това нямаше да има кой знае каква тежест, ако Пасито преди време не беше изтървало тази недомислена реплика относно православието.А сега, какво? Веднага почнаха да припомнят изяви на Леа Коен, Надето, Бетина Ж
48
1
 
10
 
! Отговори
АС преди 8 години
ААХАХАХХАХ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЯ ЕВРЕЙСКИ ГНОМА
47
0
 
7
 
! Отговори
не става преди 8 години
Мони много реве пък му трепере и брадата!
46
6
 
6
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Местан от ДПС като Министър Председател през 2020 година на Османска България
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева-Пръмова ти не си добре.КОЙ ще ти гласува за Соломон Паси,бе Кунева.Освен ако си докара за половин година/време за уседналост/поне стотина хиляди евреи може и да има малък шанс,в противен случай е кауза пердута.
44
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 87Ако сравняваш българите с еврейските кози може и да е така но със самите евреи ........ставаш смешен.*** са най-глупавите в Европа и едни от най-глупавите народи на Света.
43
1
 
7
 
! Отговори
Това ми хареса!! преди 8 години
ЦИТАТ:"Само аз ли, тъпакът, си задавам кретенския въпрос колко дни и месеци минаха, откакто Борисов създаде проклетия си втори кабинет? Само аз ли забелязвам, че за тия повече от 6 месеца нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО не се е променило на добро?"
42
1
 
4
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Щом ббб беше, защо да не стане ?
41
0
 
8
 
! Отговори
БАЙ РИСТУ. преди 8 години
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И СОФИЯ. АМИН.
40
0
 
4
 
! Отговори
az преди 8 години
ne se najadoha nashte politizi, prodagnizi mrasni, dano Gospod gi sadi...i Kuneva i Pasi i pove4eto ot "politi4eskia ni elit" e za zatvora. Predi 2 sedmizi 4uh Kalfin da kazva kolko mnogo e porasnala mininalnata ni zaplata, s zeli 12 % i tova hi4 ne bilo malko. A na nego 20 000 Evra kato evrodeputat ne mu stigaha. Nie trjabva s 200 evro da sme dovolni....Svine mrasni. Koi gi izbira samo? Koi glupak vse oste hodi i glasuva?
39
0
 
9
 
! Отговори
анаЛизатор преди 8 години
Католичката КУКУ-КУневица ни пробутва равина-евреин Соломон Паси...ХА,ХА,ХА...ДАААА,ама НЕЕЕ!!!! Куку и Пипи да го ду.ат
38
2
 
8
 
! Отговори
Димитров преди 8 години
Със удоволствие ще гласувам за Г-жа Фъндъкова а за този скапан еврейн ще му закупя билет до Израел.А на Г-жа Кунева ще предложа да почне работа на новите магистрали.Така и така за друго не става тая овца
37
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Пълни ***.ЧЕ НЯКАКВА РАЗЛИКА МЕДУ БОРИСОВ И ПАСИ , КАТО КМЕТОВЕ ДА ВИЖДАТЕ....
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЯ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ГАБОНСКАТА АФЕРА,ТАЗИ Е ШАРЛАТАНКА С КОМУНИСТИЧЕСКО ПОТЕКЛО
35
0
 
9
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Тая с кривата уста хич да не кани тоя с рядката брада да идва в България. Пък камо ли за кмет на София да го издига. Кунева, ти и компания сте мошенници гадни еврейски, много на сериозно се взехте, ама да не си ходите така, както от чуждо село изпращат. С бой и музика