Ненчев потвърди: Бакалов поема "Военна информация"

Министърът за английския на новия шеф: Подготвен е!
19 май 2015 13:50, Анисия Иванова
11
Ненчев потвърди: Бакалов поема "Военна информация"
Йордан Бакалов. Снимка: архив Булфото

Йордан Бакалов е назначен за директор на службата "Военна информация". Информацията потвърди министърът на отбраната Николай Ненчев.

Министърът добави, че днес ще представи Бакалов в службата. На въпрос дали Йордан Бакалов разполага с достатъчно високо ниво на английски език, необходимо за поста, Ненчев отговори, че Бакалов разполага с изключително високо ниво на морал - нещо, което го впечатлява и по думите му е водещо при вземането на това решение.

Още по темата

"За мен е много важно, без морал нищо не може да се случи", посочи Ненчев и добави, че освен това Йордан Бакалов е изключително добре подготвен за тази работа и в тази сфера.

На въпрос как му действат слуховете, че ще бъде сменен, и дали го разконцентрират от задачите, Ненчев отговори, че не се притеснява от слуховете, разпространени от руската пропаганда.

На въпрос какви мерки трябва да предприеме България, за да отговори на заплахата от хибридна война, Ненчев посочи, че най-добрата форма е разговор с хората и да се говори истината, пише БТА.

Министърът на отбраната заедно с други участници днес говори на форума "Готови ли сме да защитим ценностите си? Светът между дипломацията и оръжията" в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даам, а знаем моралът на днешните политици в каква посока е....
7
1
 
3
 
! Отговори
Военнослужащ преди 8 години
Другари от БКП-БСП-КГБ-Русия , свърши се вашето крадене. Хайде някой червен *** да ми каже какво разузнаха нашите военни. Нищо но от сърце. Милиони левове откраднаха уж за вербуване на чужди граждани , а те си слагат парите в джобовете. Вие да не смятате , че честните и патриотични офицери ядат доматите с колците а . Всичко за всеки се знае. Сега идва видов ден .
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕТОХ В ТРУД коментар на някакъв - ееххх до сега имаше разузнаване от сега нататък ....мале мале мале в тая смотана страна имало видиш ли ти .........раз....всичко осрано само те не ......
5
2
 
2
 
! Отговори
Военнослужащ преди 8 години
Мали..и..и..и червения *** е пред инсулт от злоба. Това е положението Минке . Всички слуги на БКП-БСП-ДС-КГБ- Русия си заминават . Най после ще имаме нормална армия с патриоти военни, а не мекерета на Русия .
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ненчев ,кукоревски рогач и некадърник,, за какво ще я ползваш военната информация бе писур ?! Нали казваш, че най-добрия отговор на заплахата от война е при разговори с хората да се говори истината ! с плямпане не става, иска се акъл и оръжие ! За акъл не може да ти се помогне, за оръжие трябват пари ! И там работата е като с акъла ти! Айде къш на село !Да пасеш овцете !
3
3
 
2
 
! Отговори
бг преди 8 години
Стига подвеждащи журналистически въпроси,които очевидно обслужват някоя проруска партия! Не е ли по-важен моралът ,който май е на изчезване в нашето политическо общество и не самоа за английския има преводачи,а и език се учи.Нека да има морални и честни хора в политиката,за да върви страната ни напред
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под изключително висок морал да се разбира готов на всичко за господарите отвъд океана.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвани единият, удари другият.Нито армия имаме , нито разузнаване - ***, агенти на влияние на чужди банкери и гангстери.