Ревизоро за Вальо Танов: Дундуркат си го!

Опашките по границите били саботаж срещу митничар №1
26 май 2015 09:05,
20
Ревизоро за Вальо Танов: Дундуркат си го!
Снимка: архив, Булфото

Те са си го сложили, трябва да си го дундуркат – по този начин депутатът от Патриотичния фронт и бивш шеф на Агенция "Митници" Емил Димитров – Ревизоро коментира работата на настоящия директор на ведомството Ваньо Танов.

Пред bTV той обясни опашките по границите със "скрит саботаж". Според него митничарите на Капитан Андреево са "хората, които очакват уволнение, може би се опитват да саботират".

Още по темата

Димитров отбеляза още, че на пункта се точи ремонт още от предходния мандат на ГЕРБ, а Агенция "Митници" би трябвало да може да компенсира липсата на работещи стационарни рентгени с изпращане на мобилни от страната.

"Това са хора, които всичко си знаят. Какъв съвет да дам на Ваньо Танов?", попита Ревизоро.

Емил Димитров обяви, че е скептичен по отношение на поисканите от премиера 1,6 млрд. лева приходи от митниците, като посочи, че от началото на годината до края на месеца ще се съберат най-много 10 на сто от парите, но преди местните избори властта няма да може да си позволи рокади.

Ревизоро се обяви "за" оградата по границата с Турция, защото "всички хора, които идват у нас, дърпат от нашия ресурс", а немалко пари отиват и за командироването на полицаи.

"Неслучайно цяла Европа е срещу това, неслучайно Америка има значително по-качествено съоръжение, с което се пази от Южна Америка", отбеляза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Няма как най- големия контрабандист да го сложат за нач. на митниците и да очакваме промяна.
15
1
 
7
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Каналът си върви, защото носи огромни печалби на Борисов. Той за това си е сложил АЛо Ваньо за нач. на митниците
14
1
 
4
 
! Отговори
ТЕДИ преди 8 години
Борим корупцията.Задържаха служители,някои от които няма как да са били замесени в тази контрабанда,защото тя е от такова естество,че за нея няма как да не са работили първо нач.и зам.началници на Митница,КПП.Както каза Танов-възелът трябва да се реже по върховете.Направиха уволнения,на хора,които не са удобни на същите началници,за да си поставят такива,които ще обслужват тях.Въобще само прах,както казва Прокурор Попов-Каналът си върви и сега,защото се задържат неправилните хора...Прочети повече на: ***.bg/news/284829-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0
13
3
 
6
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Борисов седянката няма да я разтури защото направи ли го ще излети отново от управлението... И ще трябва отново да се финансират протести, и ще трябва отново да се бламира работата на НС, и т.н. Защото на Тиквата му е сладка властта. Защото народът беднее, а властта богатее.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 53 години със 17 г. трудов стаж. Едни 15 години някъде му се губят, добре си е поживял из коридорите на властта с хореографското образование и стажа в строителството.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ръководи Гражданско обединение за борба срещу корупцията към Движение Гергьовден-------------- Доколкото си спомням, това беше едно ***-движение, в което се бяха събрали някакви полутически клоуни, да се позабавляват и да изядат малко народна пара.
10
2
 
5
 
! Отговори
Ревизоро преди 8 години
Роден е през 1962 г. в Перник.Завършил е Института за музикални и хореографски кадри и се е занимавал с народни танци като хореограф. После поради жилищни проблеми отива в строителството, където работи като електроженист. Успоредно с това завършва Висшия икономически институт. Работил е в съобщенията като на надзорник и като счетоводител.Има 17 г. трудов стаж.
9
3
 
6
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
То и Ревизоро навремето така се справяше, че никой не видя ? Случайно да е уволнил подкупни митничари или да се е опитвал да слага измервателни уреди в Лукойл ? Този т.нар. "Патриотичен фронт" да вземе накрая да реши с кой е в съюз, за да не излети зад борда при следващи избори. А следващите избори са неизбежни, ако РБ и ПФ продължат с простотиите, накрая Борисов ще им тегли майната и ще разтури седянката.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя защо се изказва като последна инстанция? По какво е специалист? Не мога да си спомня...от колко години вече не работи като митничар?
7
2
 
5
 
! Отговори
Трубката преди 8 години
-Ало , Ваньо ти ли си бе ?-Не , аз съм Ало Вальо?-Е то и аз не съм Ало Борисов .......
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И откога прекръстихте "Ало, Ваньо" на "Ало, Вальо"?
5
4
 
13
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
То и сега е така- Танов е послушко на Борисов, Плевнелиев е полсушко на Борисов, Цачева е послушко на Борисов.... Цар слънце заобиколен от съзвездия. А народът търпи да го тъпчат и унижават. Търпи да мизерства и да се чуди как да изкара прехраната си
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министър председателя на вътрешните работи да стане и главен митничар и тогава всичко ще е наред.
3
6
 
12
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Е как няма да си го дундуркат- нали той им осигурява средства за кампаниите и купуването на гласове посредством контрабандните канали
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде се покри Бойко Методиев Борисов ? Като стане напечено и бяга.
1
13
 
8
 
! Отговори
МА преди 8 години
*** КЪФ Е ТОЯ, БЕ? ЗА КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО???