Битката на местния вот е за доверието

То пък се печели с искреност и последователност
8
Битката на местния вот е за доверието
Снимка: Булфото, архив

Според председателя на БСП Михаил Миков битката на предстоящите местни избори ще бъде за доверие за представителство на интересите на мнозинството от българските граждани.

По думите му затова е разработена и лявата платформа за предстоящия вот, която почива върху левите стандарти, утвърдени на конгреса на червените през април.

Доверието според Миков се печели с искреност, последователност в позициите, твърдост в отстояването на интересите, на тези, които са ти дали мандат да ги представляваш.

"Хората се дистанцират от политиката, от политиците, от институциите, но голямата част от българските граждани осъзнават своите интереси в ляво", каза още в Ловеч председателят на БСП, цитиран от БТА.

Той присъства на семинар, организиран от коалиция БСП - Лява България, на тема "Коалиционно взаимодействие между младежките организации по време на местни избори".

Според Миков младите хора имат голяма роля не само в изборите, но и във функционирането на партията.

"В цял свят идеите на левицата са идеите на младите. През последните години обаче недоверието в политиката, в политиците засегна в много висока степен Българската социалистическа партия и като една традиционна партия някои млади хора, повлияни от охулването, оплюването и атаките, се отдръпнаха. В момента в цялата страна има прилив на млади хора. Те ще се включат активно в местните избори, не само в листите, но и в комисиите, в организираните мероприятия и аз много разчитам на тяхната енергия в тези избори", заяви Михаил Миков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: БСПизборимихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
До "втръсна ни от БСП": Проблема ти е, че безкритично вярваш на пропагандата на бат'ти Бойко. По време на правителството на тройната коалиция са построени повече километри магистрали от колкото по време на първия мандат на ГЕРБ. Да не говорим за милиардите резерв, които предните правителства натрупаха, а Дянков изхарчи. Бойко не само е добър в пропагандата, а понякога направо лъже на поразия, и това дори се харесва на наивния му електорат.
2
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
не съм чула 4 години съветниците от бсп в сос да бойкотират решенияако има такива за излязат и да кажат какво са правили 4 годиниинтересува ме застрояването в междублоковите пространства
1
3
 
4
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Доверие в БСП?Само производителите на алкохол имат доверие на др. Миков :-D