Почина първородният син на президента Плевнелиев

Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия
8 авг 2015 14:45, Петя Славова
784
Почина първородният син на президента Плевнелиев
Снимка: Булфото

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


784
Още по темата: синРосен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
16
 
36
 
! Отговори
салих преди 8 години
Много жалко за детето.Да се злорадства в такъв момент е нечовешко.Ако се питате кое е свързващото звено между човека и *** ще го откриете в онези индивиди , чиито писания във форума изразяват доволсво и злорадство от нещастието сполетяло Президента .Не злорадствайте , защото който злорадства в такъв момент , рано или късно ще му се случи нещо подобно.Такива са неписаните правила на живота.Ако имахте мозъчни гънки щяхте да го знаете ,но за съжаление природата ви е ощетила.
172
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата не си избират родителите !!!!Бог да прости и лека му пръст .Ин и Ян , черно и бяло , добро и зло , някой има грехове , не вярвам да е детето !!
171
4
 
20
 
! Отговори
иван преди 8 години
В 3-та градска от неразбран сърдечен проблем след 12часа борба.
170
12
 
26
 
! Отговори
БЕЗ ДУМИ преди 8 години
"Прессекретариата на президентството се занимава с тематизирането на това събитие, е пълна липса на уважение пред починалия." НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ТОВА. НАПРОТИВ. ПРАВИЛНО Е, ЧЕ СЪОБЩАВАТ КРАТКО И ЯСНО, БЕЗ ИЗЛИШНИ ПОДРОБНОСТИ. ВСЕ ПАК Е СМЪРТ В СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА И НЯМА КАК ДА СЕ СКРИЕ. АКО ЗАМЪЛЧАТ, МОЖЕ ДА ТРЪТНАТ КАКВИ ЛИ НЕ СЛУХОВЕ. А НА ПЛЮВАЧИТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА САМО НАПОМНЯМ ТОЧНО ТЕХНИТЕ ДУМИ, ЧЕ КАКВОТО ПРАВИШ НА ДРУГИТЕ, ТОВА ТИ СЕ ВРЪЩА.
169
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Президент, моля приемете моите съболезнования
168
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да казваш: така му се пада. Трябва да си най-големият ***, за да говориш така. Харесваш, не харесваш, но детето няма вина. Сороси, мороси, някой луд пак е избягал от лечение. Баси, с такива субекти, България никога няма да се оправи.Бог да прости детето.
167
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 229 Злобни са за съжаление. И именно *** допринясяше със нелепите си лъжи и изкривяване на действителноста ръсейки глупости по ТВ за нарастване на злобата на хорат. Какво толкова се правиш на гръмнат. Бог да прости, невинната детска душа .
166
10
 
6
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До ПетровЧудя се как е възможно да се пишат такива глупости! Петров ти си изпод!
165
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички сме смъртни, само алчността и злобата остават... Да почива в мир! Искам да помоля екипа на Днес.бг да обнови статията и изнесе истината за смъртта на това момче, както правят свободните медии . Няма позорна смърт, а има позорен живот ... Съболзнования на всички, които са го обичали и познавали. Бог да го прости!
164
47
 
22
 
! Отговори
Петров преди 8 години
Такава съдба се полага за всички които се изправят срещу вечната ни дружба с Русия!Много отдавна трябваше да сме 16та република и подобни продажни *** охлюви да ги ядът прасетата в Белене!Атака!Победа!
163
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости!
162
23
 
40
 
! Отговори
Искествен Интелект преди 8 години
А той за вашите деца милее ли ?
161
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам, чета коментарите и не мога да повярвам, че хората са толкова злобни. Чудя се как може да сипете огън и жупел по опечалени от скръб хора. Замисляте ли се изощбо какво е човек да погребе детето си ?
160
11
 
31
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Сорос помага, но от онзи свят никого не връща!
159
11
 
19
 
! Отговори
ива преди 8 години
Горкото детенце.да почива в мир.Прочетох на друго място за сърдечна недостатъчност.Чудя се вирусите ли мутират,болестите ли мутират?Не одобрявам лошите коментари,това не е редно.Едно семейство страда.Но има и една подробност,животът на публичните личности е такъв,че е на показ.Така е по цял свят,но имайте милост към майката на това дете.Не бъдете лоши в коментарите си.
158
9
 
12
 
! Отговори
КГБ преди 8 години
Видяхте ли какво стана?
157
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Smarta ne pita,koi e mlad I koi e star,izgarq vseki v neiniq pojar.Bog da go prosti mom4eto.Hora smirete se,vsi4ki sme gosti na tazi zemq,nikoi ne e ve4en
156
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как да не повярваш в господ след това. Да почива в мир, детенцето.
155
10
 
27
 
! Отговори
без думи преди 8 години
Съжалявам, че е починал сина на Плевелиев. Паралелно с това смятам, че тази кончина е нещо много лично, и засяга само Плевелиев и неговото семейство, а не държавата. В този смисъл, това, че прессекретариата на президентството се занимава с тематизирането на това събитие, е пълна липса на уважение пред починалия.
154
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сърдечна недостатъчност е причината - написаха другите медии.