Актуализация на бюджета – само ако Горанов предложи

Борисов за приходните агенции: Работят много добре
10
Актуализация на бюджета – само ако Горанов предложи
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призна, че актуализация на бюджета ще има, ако финансовият министър Владислав Горанов му предложи.

Въпреки че по-рано по време на блиц контрола каза, че при прекрояванете на параметрите на макрорамката ще се заделят пари за модернизирането на военни изтребители в Полша, той не отговори категорично, че това ще стане на въпрос на Корнелия Нинова от БСП.

"Ако финансовият министър ми предложи ще има актуализация, ако не ми предложи – не“, каза той след изрично настояване на червената депутатка да знае дали ще се променя бюджета за тази година.

В същото време премиерът се похвали, че приходните агенции работят много по-добре, за което има достатъчно информация.

"Направихме всичко възможно да се подобри благосъстоянието на хората. 100 милиона отидоха за пенсионерите за Коледа и Великден, над 100 милиона за тютюнопроизводителите, 100 милиона да ремонтираме участъците от магистралите, които не бяха построени от нас и още пари за общините без значение дали са наши, или на БСП и ДПС“, отсече Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Гого преди 8 години
не може човек който прави изявлението "Владислав Горанов: Майната и на България, искам да забогатея. да бъде честен министър на финансите!Ако иска в МВР реформи, да ходи той на огледи на престъпления той и да пази границата. А администрацията в МВР е пъти по-малка от собственото му министерство. И нека реформата в министерството му да не я прави така, че държавни служители от МФ да постъпват на административни бройки в МВР, за сметка на напусналите.
6
3
 
0
 
! Отговори
Lili преди 8 години
Goranov kato Dankov boiko e edin a drugarkata ba4vatova nischto ne rasbira iskasva se nepodgotvens Po tv btv milata ne e sa tosi Post A drugarkata pramova se misli sa Grand ledi da ama ne sa predav. Na s trifanov stava. Ustata vse Po krivo i stavat trabva da ja pensionierst tia ot gerb poslanik v Brüksel. USA da ja pratat pramova kuneva
5
4
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Лятото свършва. Дойде септември. Годината преваля и отива към края си ...ГЕРБ заедно със своите коалиционни партньори от коалиция БОСТАН (БОйко+меСТАН) изтегли РЕКОРДЕН заем в размер на 16 000 000 000 на гърба на бедния български народ.Да усещате някакво подобрение на живота си ?Някакво макар и малко облекчение да има ?Няма !Разпределиха си парите. Поделиха ги !И не само тях, а и тези от контрабандата, от нелегалния трафик на бежанци и др.ГЕРБ управлява вече 5 години България. Факт !
4
2
 
17
 
! Отговори
ихааа преди 8 години
къде са 16те милярда?къде са парите от повишената събираемост?а предвидениет инвестиции и погасявания с тези 16млрд дали са направени?всичко е ток и жици, само дето парите ги няма.......а народа спи...и явно го броят за ***, слерозирал и умрял щом ни наглеят толкова брутално...
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно.
2
1
 
18
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Актуализация на бюджета само ако началниците ми заповядат да заповядам на Горанов да ми я предложи.
1
3
 
22
 
! Отговори
ии преди 8 години
Дека заминаха 16 милиарда бре?