БДЦ ще се бори и за София, пуска младите в битката

Издигнали са 30 свои кандидати
3 сеп 2015 14:07,
4
БДЦ ще се бори и за София, пуска младите в битката
Снимка: БДЦ

Българският демократичен център се регистрира днес в ЦИК за участие в местните избори със 7 хиляди подписа, съобщи БТА.

''Искаме да водим позитивна кампания, защото противопоставянето в политическия сектор води до едно - губи народът,'' коментира Красимира Ковачка от БДЦ.

Тя информира, че в неделя ще се учреди младежката организация на партията и младите ѝ членове ще намерят място в листите. До момента БДЦ са номинирали 30 свои кандидати за кметове и още 56 - в коалиция.

''Смятаме, че на отделни места можем да подкрепим за кметове и независими участници, и участници от различни политически сили, стига тези хора да бъдат одобрени от населението в дадения район'', уточни Ковачка.

Ковачка допълни, че БДЦ ще участва и в местните избори в София. ''До момента имаме изготвена листа, вероятно ще имаме и кандидатура за кмет, но още се водят преговори дали да бъде самостоятелна или в коалиция'', обясни тя.

Сред общините, в които БДЦ ще се яви самостоятелно на местния вот, са Сунгурларе, Айтос, Кюстендил, Дупница, както и общини в Софийска област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
БДЦ=свърши се с тоя ***,да отива в чалготеките и да надува кавала.
3
0
 
0
 
! Отговори
учудена преди 8 години
Този съвестният гражданин на България с 16 милиона неплатени данъци (може да са станали и повече), защо оставя жена си да коментира, да не би съда да си е свършил работата и той да е прибран в затвора?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ковачки без Бареков
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това БДЦ?