Имаме силни кандидати за кметове, хвали се Първанов

Калфин свърши работа колкото половината кабинет, отчете той
21 сеп 2015 15:44, Петя Славова
43
Имаме силни кандидати за кметове, хвали се Първанов
Снимка: архив, Булфото

"Имаме силни кандидати за кметове, които биха могли да представят една по-различна визия за управлението на всяка една от общините." Това каза Георги Първанов на среща в Добрич, предаде Агенция "Фокус".

Лидерът на АБВ е уверен, че всеки от претендентите за кметския пост от неговата партия има потенциал. "Някои са го доказвали макар и в друго качество, други са го доказвали на работното си място. Имат характер, имат воля и мисля, че нещата ще станат. Има идеи“, заяви Георги Първанов, отбелязвайки, че всичко това е важно за гражданите на Добрич. Той допълни, че АБВ има своите кандидати в около 280 общини и райони. 265 са общините.

Всичко това означава, че на практика АБВ в почти 100% от общините издига свои кандидати, каза Георги Първанов. Преобладаваща част са само кандидатите на партията, на други места са в коалиция, на трети места подкрепят независими кандидати.

"Това означава, че след изборите ние имаме всички основания да очакваме АБВ да има една широка мрежа на представителство в местната власт. Аз очаквам, че от тези наши кандидати над 50 или дори 60, издигнати под различна форма, ще бъдат кметове след изборите“, коментира Първанов. Той изрази също очакване, че АБВ ще има стотици общински съветници. По думите на Първанов точната бройка не е толкова важна.

Важно е, че в много общински съвети АБВ ще има присъствие, ако не като мнозинство, то поне като балансьор във вземането на решения и даването на предложения. А това от своя страна ще даде възможност на АБВ да се търси един друг стил на управление на общините.

"Стилът, който ние налагаме вече близо една година в управлението на страната. АБВ участва скромно като представителство с един министър. Той е и вицепремиер, но този министър свърши работа колкото половината кабинет“, посочи Георги Първанов. Той допълни, че това не е само негова оценка, но и на негови колеги, медии, синдикати и работодатели.

"Ивайло Калфин е наистина отличникът. Това е човекът, който наистина направи голямата реформа в пенсионната система, който заложи дълбоки промени по отношение на законодателството за семейството, семейните помощи за деца, за доходите, за заетостта, т.е. за една година и в правителството, и в парламента АБВ показа, че има силен управленски потенциал“, каза още Георги Първанов.


43
Още по темата: Георги Първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
антихрист преди 5 години
бедна българия избира дясно правителство а богата гърция ляво
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоцеееее ти си комунист и това го знае всяко хлапе
24
1
 
1
 
! Отговори
Саламандър преди 5 години
До василевНе се ли обедихте толкова години, че потенциалът на червените *** и ДПС които за пореден път се самопредлагат заразени от наркотика "ВЛАСТ", са виновни за катастрофата на България. Спесението, е да не им даваме повече шанс във властта, а да им се търси отговорност с реални резултати за кражбите и престъпленията в държавата.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм ПАС
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За къде се е засилил ексПрезидентът? Или докъде може да стигне едно парвеню в стремежа си към наркотика "ВЛАСТ" От догодина започва програмата за малките за малките населени места и ще се излет едни пари. Затова гледаме филма" Голямото напъване" после ще гледаме Голямото насиране.
21
0
 
4
 
! Отговори
василев преди 5 години
Мислех,че само в Хасково има "грешка" при избора на листата,но явно е така навсякъде.Не може измамници и алкохолици да бъдат лидери.Тази партия няма потенциал щом е опряла до ***
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много интересно днеска Нетаняху пристигна в Москва с цяла върволица от генерали за разговори с политик номер едно"Или кроят някакъв юдеомасонски заговор, или подготвят влизането на Израел в Евразийския съюз.Нали?
19
0
 
8
 
! Отговори
kokspa преди 5 години
Ех, другари комунисти вии нахални сте кат ***!!
18
0
 
5
 
! Отговори
Ала-бала преди 5 години
Глуп-к, Калфин бил свършил половината работа на кабинета, другата половина да речем Лилето Павлова. Ами другите министри за какво са ни тогава - да си тръгват и да карат само с двама.
17
1
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Тоя шльоко докога ще си хвали с измислената си партийка? За нищо не ставате, бе псевдо.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази дума ,,силни,, я чувам непрекъснато вече над 10 години от устата на др.Първанов. Толкова ли му е беден речника?
15
1
 
5
 
! Отговори
Каспичанец преди 5 години
То пък една кандидатка имате в град Каспичан, една патка не ставаща за нищо и имаща се за голяма работа, но уви, акъл море глава шамандура при нея, че се и заобиколила с едни от най отявлените клюкарки на града
14
1
 
6
 
! Отговори
! преди 5 години
Бе какви кандидати имали, някакви ***.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да знаете в София какъв провал ви чака с кандидат като Кадиев!!!!!!!
12
5
 
4
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Особено в Пловдив, малеее каква ми ти кандидатура силна шибнали, Гергов - свинаря. загубил още когато оповестиха кандидатурата му, стана за посмешище в града, никой не вярваше че това е истина, та така ли нямаше по-свестни хора в пловдивското БСП та опряха до тоя крадец. Ако това ви са силните кандидатури, леле мале.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,да знаете !Гоце е много жилаво копале,изкара триперо накрак.
10
2
 
5
 
! Отговори
сорос преди 5 години
Вие не приказвайте много, защото да не дойде Цветелин Кънчев и да ви се стъжни!
9
1
 
19
 
! Отговори
N преди 5 години
Този *** може да лъже само дъртите червени бабички.Кой нормален човек би му повярвал!
8
1
 
21
 
! Отговори
Незнайко преди 5 години
Кой е този неприятно изглеждащ "човек" ?
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоз голям *** се оказа. Кат президент гушнал 80 милиона от които купе на детенце малко и китно хотелче. Да не гладува миличкото, дечица да храни.