Ще помогнем на Европа, но да следваме дедите си

Борисов вярва, че сме милостив народ и ще допринесем за стабилизиране на континента
Обновена: 22 сеп 2015 13:42 | 22 сеп 2015 13:38,
170
Ще помогнем на Европа, но да следваме дедите си
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов призова да се обединяваме като нация и народ, отдавайки дължимото на голямото европейско семейство.

”Вярвам, че ние българите сме миролюбив, милостив народ и ще допринесем за стабилизирането на обединена Европа. В същото време ние трябва да бъдем непоколебими към паметта на дедите ни и да продължим да се обединяваме като нация и народ в името на независима и свободна България“, поиска Борисов в поздрава си до българите по случай днешния ден на независимостта на страната.

Според министър-председателя не трябва да се забравя саможертвата на всички, загубили живота си в името на идеала за национално обединение и независимост. „Важно е да помним, че нашата задача е да работим за икономическия и културен просперитет на България. Всички заедно трябва да градим по-доброто бъдеще за нас и нашите деца”, се казва в поздрава на Борисов.

Премиерът е категоричен, че българите трябва да сме горди и да помним светли дати като 22 септември 1908 г., когато българският народ достойно, с воля и силен дух е извоювал независимостта си и е показал на света, че България е равноправна на другите европейски държави.

„Днес, 107 години по-късно, сме изправени пред нови предизвикателства”, казва още Борисов и допълва, че на голямото ни европейско семейство му трябва съюз, но и ние трябва да сме непоколебими пред паметта на дедите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, в чужбина съм от 12 години и като ми се прииска да си дойда в България си пускам Блиц на лаптопа и почва да не ми се идва! Честит Празник на всички неЗАВИСИМИ Българи
4
1
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
При положение ,че на власт са същите физиономии ,които се въртяхя покрай Живков и същото усещане за безнадежност дали у нас нещо се е случило?
3
0
 
29
 
! Отговори
превърженик преди 8 години
Да народът те е избрал, но не за всичко е съглаен с теб. Попитай го!!! Питай, защото след две - три години няма да си ти!
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Орбан за България Борисов на Унгария
1
3
 
31
 
! Отговори
Владимир преди 8 години
Исляма е религия която има нетърпимост към жената като човек.Жената няма права в мисюлманските разбирания.От тук си правите изводите какво ни чака като индивиди.