"Омаскарен" Волен влетя във ВСС

Действията на прокуратурата били гавра с честта му
15 окт 2015 11:00,
191
"Омаскарен" Волен влетя във ВСС
Снимка: Булфото, ахрив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска да бъде изслушан от Висшия съдебен съвет. Той дойде тази сутрин в сградата на Съвета, където се провежда редовното му заседание.

Пред магистратите той заяви, че според него главният прокурор Сотир Цацаров е нарушил закона, като първо е обявил действията на Сидеров като хулигански, а след това е поискал имунитета му.

Националистът определи тези действия на прокуратурата като гавра с честта му и допълни, че искането за свалянето на имунитета му е изградено върху експертиза от човек, който "търгувал с човешки части". Така лидерът на "Атака" определи експерта по съдебна медицина Станислав Христов.

Още по темата

За пореден път Волен Сидеров отрече да е удрял полицай и декларира пред членовете на ВСС, че всичко се прави, за да бъде омаскарен. Той призова една пета от членовете на Съвета да инициират процедура по сваляне на имунитета на главния прокурор, за да започне разследване за прикрита имотна сделка на съпругата му.

"Нямам този имунитет, който имате Вие, четете Конституцията", отвърна му главният прокурор Сотир Цацаров.

Срещу думите на Сидеров, че Цацаров е "недосегаем", обвинител №1  заяви, че не се ползва със същия имунитет като народния представител.

След като напусна сградата на ВСС, Волен Сидеров пожела "да не бъде прекъсван, от "поръчковите журналисти" и повтори искането си за свалянето на имунитета на главния прокурор Цацаров.

Веднага след това, събралите се двайсетина протестиращи с плакати срещу главния прокурор Цацаров, се разотидоха.

Сред призивите им бяха: "Цаца, лови престъпници, не Волен", "Цацаров, сваляй имунитета", "Цацаров - американска марионетка".

Припомняме ви, че в понеделник прокуратурата отправи искане за сваляне на имунитета на Волен Сидеров заради хулиганска проява от края на миналата седмица на ул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" вилня из нощна София и стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари. Той обвини собствениците на обекта, че продават наркотици, те от своя страна обявиха, че националистът се е саморазправял с тях в пияно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз *** взе да ми става омразен и еднообразен
35
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клоуна на Пеевски и ДПС Волен Сидеров има нужда от *** за да му изправи болният луд поглед
34
16
 
22
 
! Отговори
ННС преди 8 години
Поведението на Волен е крайно неадекватно, нагло и безумно.Този човек има проблеми с алкохола и нервите,може би изпада в деменция,след като твърди,че не удрял полицай и не имал хулигански прояви.Другият вариант е,че всичките останали свидетели на тази случка са имали халюцинации.
33
10
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До жекоАми не съм изненадан, Волен сам се принизи до мазно петно на асфалта, с всичките си изцепки и освен шепа платени клакьори или безмозъчни наглеци като него никой не го харесва.
32
21
 
10
 
! Отговори
жеко преди 8 години
ако всеки прави поне 1/10 от това което сидеров прави, поне за да алармира за нередности, то държавата ще се оправи за 1 година, но в тая държава е показателен ей този случай, опитваш се да търсиш правда а те изкарват пияница, луд и какво ли още не, признайте си че всеки от нас е страдал точно защото е търсил истината , на улицата на работното място ако ще даже и в блока в който живее, когато се научим да се борим като Волен без задръжки тогава ще ни стане по добре, По добре да съм луд като него
31
8
 
24
 
! Отговори
БББ преди 8 години
Няма ли кой да затвори Еничаря! Болните и глупавите не са парламента, а за лечебно заведение!
30
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болен имал чест?!!! Тази Руска Марионетка?!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХЛовеца на нарко-барони и контрабандисти.
29
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е или за лудницата или за затвора, *** аз повече изобщо дори няма да кликам на статии за него, че храним трола...
28
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е лицето на българската политика - нагли, нахални и саморазправящи се с гражданите ***, печелят милиони на гърба на народа, крадат, лъжат и ходят по пет звездни хотели и курорти у нас и в чужбина. Самозабравили се наркомани и пияници, които всекидневно вършат престъпления, но имат имунитет. Това е държавата в която Дебелеевски има клип против контрабандата, Сокола е хидро консултант за милиарди, а пожарникара е премиер. Майко мила, къде сбъркахме? За това ли мряха апостоли и възрожденци
27
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров се нуждае спешно,от белезници,или усмирителна риза.На двамата хулигани от Атака трябва да се отнеме имунитета и да бъдат изправени пред съда.
26
6
 
17
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
Каква "чест" бе, пич? Твоята чест я продаде още преди години, като се снима по организъм! Продаде я, когато влезе в коалиция с "врага" ДПС и подкрепяше всяко решение, което им носеше дивидент!
25
10
 
5
 
! Отговори
НАЙО ТИЦИН преди 8 години
ПИЩЯЩИ ГЛАСЧЕТА ДОЛАРДЖИИ ЛУД БОЛЕН ПРЕСТИЛКА 4ТИ КИЛОМЕТЪР, ФЮРЕРИ ЧЕРНА ЗЛАТКА БОРИСОВ ЛУД ЗЛАТКА БОРИСОВ БОЛЕН БОЛЕН. ЛУД ЛУД ЛУД ПРЕСТИЛКА 3 КАБИНЕТ БОЛЕН БОРИСВ ФЮРЕР .ДОЛАРДЖИЯ БОРИСОВ.
24
9
 
16
 
! Отговори
ист русофила. преди 8 години
Волен е прав да иска имунитета на Цацаров. Сидеров трябваше отдавна да е в затвора, заради побоя на полицаи на варненското летище. Прокуратурата и съдът протакаха делото повече от година -ето ги последствията. Един разбеснял се антибългарин подлуди държавата.
23
7
 
3
 
! Отговори
НАЙО ТИЦИН преди 8 години
ЛУДИ ЛУД ПРЕСТИЛКА КАБИНЕТИ 4ТИ КИЛОМЕТЪР ЧЕРНА ЗЛАТКА БОРИСОВ Е ЛУД ,ФЮРЕР ВСИЧКИ СТЕ ЛУДИ ПАЦИЕНТИ .ХАПЧЕТА ЛУДИ ЛУДИ ЛУДИ БОЛНИ БОРИСОВ БОЛЕН ЛУД ПРЕСТИЛКИ.
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от този престъпниик. Колко хора хукна да бие, обикновени, дипломати? Клеветите, които пляска едно към гьотере. С оръжие се разхожда между протестиращите. Кой го спонсорира този *** изобщо. Този малооумник трябваше отдавна да е лежал поне 1-2 години в затвора, да беше платил десетки хиляди левове глоба и отдавна трябваше да бъде без право да встъпва в каквато и да е била държавна служба. Това е държава на клоуните и ***. Нещастна клоака.
21
5
 
8
 
! Отговори
коко преди 8 години
Кво нахлуване бе??? Христо Иванов министъра на правосъдието го е поканил на заседанието!!! Много сте зле! Как може да лъжете читателите си по този начин????
20
11
 
4
 
! Отговори
НАЙО ТИЦИН преди 8 години
БОРИСОВ Е ЛУД. БЯЛА ПРЕСТИЛКА 4ТИ КЛИОМЕТЪР, ПАЦИЕНТ ,ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА БОРИСОВ Е ЧЕРНА ЗЛАТКА. 2
19
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата агентура на кремъл у нас се е заела да съзадава хаос навсякъде и във всичко
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До жекоа ти що нямаш минуси бе посер.ко
17
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волене спри вече. Тотално се изложи. Просто си признай, че беше пил и се извини. Човешко е.