ВМРО изригна: Парите решиха вота. Повече така не може!

Каракачанов доволен от изборния резултат на партията му
25 окт 2015 23:15,
12
ВМРО изригна: Парите решиха вота. Повече така не може!
Снимка: БТА

Купеният глас победи, парите решиха вота. Това обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той беше категоричен, че административният натиск, купеният и корпоративният глас са отвратили хората от изборите и заради това за пореден път избирателната активност е ниска. 

ВМРО е първата политическа сила, която даде пресконференция след края на изборите в НДК. Воеводите обвиниха големите партии, че не уважават избирателите си с отказа си да говорят пред медиите. 

Каракачанов обяви, че заради купения вот България се е превърнала в страна на абсурдите, в която "циганският вот" решава нещата.

"България повече така не може да съществува", отсече още лидерът на ВМРО. Той обвини институциите, че не са удържали на обещанието си да се борят с купуването на гласове. "Институциите отново оставиха хората с пари да напазаруват изборите", каза Каракачанов.

Лидерът на ВМРО се обяви отново за задължително гласуване и образователен ценз за гласуване. Той се зарече, че отново ще вкара тези теми за гласуване в парламента. Каракачанов обяви вота за партията му за добър резултат.

"Няма победители, има победени. Победеният е българският народ, за пореден път той ще търпи хората, които спечелиха благодарение на купения вот", каза той. 

Каракачанов похвали кандидата на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки за четвъртия резултат в столицата.

"В Русе Искрен Веселинов е втори, във Велико Търново кандидатът ни е трети, в Пловдив Славчо Атанасов, издигнат от ПФ е на балотаж", обобщи Каракачанов. 

Лидерът на ВМРО се възмути от компроматната война срещу някои от кандидатите му - най-вече в Русе.

"Имаше и следене в интернет, това го няма и в Оруел", каза Каракачанов. 

Ангел Джамбазки обясни, че проблемите на София остават, част от които са и ромските гета. Каракачанов обяви, че Патриотите ще подкрепят активно правителството, ако то "се бори мъжки с проблемите на страната".   

Лидерът на ВМРО обяви референдума за PR акция. Според него допитването умишлено е било провалено.

Ангел Джамбазки пък нарече въпросът за електронното гласуване технически и допълни, че това е все едно да се пита народът дали да се гласува с Х или със син химикал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари има нали взеха 16 милиарда ( имат за гласуване и всички видове фирмички за източване на парите.Само няма за народа !
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Воеводите -агенти на ДС да отстъпят на хора с "чисти ръце" и Вмро може да спечели
7
0
 
24
 
! Отговори
Andreshko преди 8 години
Време е останалите партии да се събудят и да поискат справка колко държавни служители,колко студенти в дъражавни университети,колко платени войници и офицери,и колко работници и служители на държавни фирми и фирми близки до Герб са гласували за тази партия,защото това гласуване ми напомня за недалечното минало,когато БКП имаха пълно мнозинство на изборите...
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полегна на Рапона и най-вероятно е получил трохички. Много добре е знаел за далаверата "избори" и какво е очаквал, Рапона да му пусне фандък. Рапона ще се крепи до последно защото падне ли, започва обратното му броене. Най-добре е Каракачанов да си ходи, не става от партия в партия. Няма стойност вече. Изтърка се.
5
5
 
30
 
! Отговори
Една преди 8 години
Време е Каракачанов да освободи лидерското място във ВМРО за някой по-млад и по- неповратлив войвода, че от честите прескачания от коалиция в коалиция, партията му ще вземе да се сецне. Браво на Джамбазки, който с авторитета си, поведението си, успя за пореден път да спечели доверието на доста хора в София!
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВМРО от небето ли падат.В България всичко се решава с пари.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А БЕ ВИЕ ОТ МАРС ЛИ ПАДАТЕ БЕ ПАТРИОТИТЕ? ТЯ МАМА НА ТАТЕ НЕ ДАВА БЕЗ ПАРИ ВИЕ ИСКАТЕ ИЗБОРИ ДА СПЕЧЕЛИТЕ.!!ЕВАХ ВИ ДА ВИ ***.
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами така е .Вие като не сте си платили на какви избори сте тръгнали.
1
28
 
10
 
! Отговори
Хризантема преди 8 години
Айде и на този космосът му пречи. Имаш ли доказателства, бе Каракачанов? Или просто те е яд, че резултатите ви са слаби? Ако имаш, знаеш процедурата, иначе си мълчи, защото празни обвинения всеки може да хвърля.