Първанов ще обединява левите партии за балотажа

Иска национално споразумение, а не местни договорки
29
Първанов ще обединява левите партии за балотажа
Снимка: БТА

АБВ подава ръка за балотажа към левите сили в България и не само към БСП, но и към целия спектър - социалдемократи, земеделци, еколози, обяви лидерът на партията Георги Първанов.

Още по темата

Той уточни, че партията му вече е готова с проектоспоразумение с тези партии на централно ниво.

Според него се е провалила идеята на БСП да нямат разговори с АБВ на централно ниво, а те да стават по места.

"Разбрахме се в малко общини, но с волята и благословията на нашата централа, а това не е достатъчно", коментира Първанов.

Той се похвали, че след местния вот АБВ вече е незаобиколим фактор, с който, "ако някой не се съобразява, може само да загуби".

Според него обаче от това губят левите сили, като причината не е само в разделението в левицата, а в липсата на промяна на левицата.

"Не бива да се очаква обаче, че ще работим за подкрепа на балотаж само вляво", уточни лидерът на АБВ.

По думите му местните избори са били голямо изпитание за АБВ.

"Не беше лесно да правим кампания от нулата, но го направихме и сега имаме едно наситено представителство в населените места", похвали се Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
0 преди 8 години
Първанов,ти си под номер едно за загубата на БСП.Другите ги знаят всички-коропоративен вот ,платен вот особено в селата за който властта т.е. ГЕРБ изля много пара,изборен туризъм,европари-с чужда пита майчин помен/Бургас,Ямбол,Ст. Зогора.../ и т.н.Боко хвърли много пара там и в София-евро,а за новия бюджет щели да вземат 5 млд заем!?Абе,няма ли един смел финансист и прокурор да му разкрият макродалаверите и с Цветанов да ги пратят на топло с доживотни присъди!?
16
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Ще ги обидини в хотела за 7 000 000 на сина си !!!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Гошо, колко се е ошипарил, абе защо не вземат да излязат всички от БСП, АБВ, 21 и всички такива в пенсия и да вземат да си гледат старините, да си копаят градинките и да си произвеждат картофки. ягодки, зеле и ........ Ами са седнали да ходят по избори. Те на следващите избори и 5 процента няма да хванат и все някой ще им е виновен.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много трудно да обедини,левите.На този свят има добро дясно ,зло ляво .Той все още не осъзнал живота.Ако може да обедини ,злото с доброто това ще г,Първанов.Невъзможното ще направи възможно
13
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Късно е либе за китка.Много жалко за такива като мен. Измамените камилчета.
12
0
 
7
 
! Отговори
истини преди 8 години
От нищо ........нищо при два мандата реална власт , освен безброй амнистии на престъпници....Горко на честните и доверчиви леви.....доколкото са останали такива........
11
0
 
3
 
! Отговори
без изненади!!! преди 8 години
Е те това е "КОАЛИЦИОНЕН" пар(тнъор!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Ширлиц преди 8 години
Милиони ще има ли...за семейството?
9
0
 
4
 
! Отговори
kan4o преди 8 години
Др. Първанов,навремето обедини държавата.сега обедини и левите,после десните и накрая-леви,десни,леви,десни -да вървим напред!
8
4
 
3
 
! Отговори
коко преди 8 години
Интересно др.Пъранов на какво ще сте обединител?На идин файтон хора -половината сталинисти,другата половина крадци.Комплеса на простия по произход човек е че е значим.А ВИЕ НЕ СТЕ!Вие сте един малък ,злобен човечец-верен до гроб на Московията и нейните интереси.И агент за повдигане на селяшкото самочувствие
7
1
 
13
 
! Отговори
diasen преди 8 години
започнахме от нулата-никой не е направил по-голямо зло на БСП,защо не станеш камериер в хотела на сина си да видиш как се изкарват лесни пари... и имате очи да се показвате пред хората?
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се обединява със седесари и гербери. Породата им е една и съща. Какви наглеци само, набута се в *** между Радан и Боко, а сега и с опозицията да се обединява.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обединява се с левите срещу дясното правителство в което участва!?Егати якият популист,демагог.Народа е безумно *** и номера ще мине.
4
3
 
13
 
! Отговори
ленко преди 8 години
Късно е либе за китка! Първанов съсипа БСП,а сега да се обединяваме... Има секции,където има по един гласувал за АБВ! И това е много!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАСАЦИЯ!това са вторите фалшифицирани избори след тези за президент!
2
0
 
11
 
! Отговори
Ben Gan преди 8 години
Май отново всички сте победители?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сетила се Мара, отдолу да се побара!