Мръсотията в кварталите най - много дразни Кунева

Чистете, махнете колите от тротоарите, оправете градинките
83
Мръсотията в кварталите най - много дразни Кунева
Снимка: БТА

Оказа се, че вицепремиерът Меглена Кунева най-много се дразни на мръсотията в кварталите.

"Много се дразня, когато видя, че не е чисто. За всичко друго могат да се намерят оправдания, да се каже, че няма средства, но мръсотията ме побърква. Чистете, чистете навсякъде, направете градинките, улиците, махнете тези коли от тротоарите, защото няма къде да се минава - това са неща, които важат за цялата страна", призова тя, след като гласува на балотажа на районен кмет на Лозенец.

Според нея на втория тур избирателната активност трябва да е  много висока.

"Очаквам гражданите на България да бъдем единни в това да кажем, че ни интересува какво става в страната, в нашите квартали, коментира Кунева", цитирана от БТА.

Тя  заяви, че има обезпокоителни сигнали за гласуването днес и се надява МВР да провери сигнал по сигнал, за да може хората да са спокойни, че изборите минават честно.

"Нечестната власт не трае дълго", посочи тя и допълни, че всички трябва да са убедени, че началото на управлението по места в страната е честно.

Кунева заяви, че в следващите няколко дни от ДБГ ще оповестят предложения за промени в изборното законодателство.

Повече от сигурно е, че промяна трябва, смята тя.

"Много има какво да се направи. Има примери в цяла Европа, които могат да бъдат взети на въоръжение у нас, от това как се прави медийна кампания, до това как се броят гласовете, през електронно или машинно гласуване. Има много възможности да се направи този процес открит, честен и с решителна промяна", коментира лидерът на ДБГ.

Не може в този век на технологиите да се случва това, на което бяхме свидетели, това не се връзва с реалния живот, смята Кунева.

Според нея, "ако има политическа воля, повече тази трагикомедия няма да се случва".

Кунева заяви, че машинното гласуване е трябвало да бъде въведено на повече места в страната. Според нея трябва да се намери начин да се даде възможност на българите в чужбина да гласуват.

"Трябва да сме убедени, че гласът ни е преброен, че не е просто - "няма значение за кой ще гласуваш, важно е как ще броиш". Това е абсолютно нетърпимо. За какво говорим, ако не можем да направим организация за едни честни избори?", коментира Кунева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обичам пожеланията.
31
2
 
18
 
! Отговори
Гласоподавател преди 8 години
Ние , гражданите почистваме пред домовете си за улици и градинки отговаря общината затова плащаме данъци и такси. Времето на ОФ акции отдавна отмина.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато РБ се хващаха на хорото с Бойко да са имали мозъци, сега да се оправят. Утре бащата на Лукарски пак ще печели процедури по ЗОП, а Кунева ще се прави на вицепремиер. Защото се прави, ама не е по същество.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nali glasuvahme sa fandakova Sega schte schte jiveete v mrasotia kuneva da hvaschta Metlata i da 4isti
28
0
 
2
 
! Отговори
Lili преди 8 години
Pramova ela ti i fandakova da 4istite nie si plaschtame danazite sa da ni kamandvate i da se Visite v skapi koli da jadete i da se obli4ate skapo nali fandakova e mnogo ok kmetiza da ama ne mrasotiata e ot zentara do kvartalite i obratno
27
0
 
13
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Да,не е хубаво да виждаме мръсотия около блоковете,повръщащи кофи и кучета около тях,изхвърлени навсякъде опаковки и фасове,но мръсотията в душите и намеренията на тази като тази българоубийца да далеч по-страшни,вредни и опасни.Междублоковите пространства и градинките (каквото е останало от тях,че всичко сега са паркинги) се чистят,но мръсната душа не се чисти,а куневската е от най-мръсните.
26
0
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Ами Кунева, ако работеха още блоковете на АЕЦ "Козлодуй", цената та на тока щеше да е наполовина по-евтина и щяха на месец да ни остават средно между 20 и 100лв в семейството и нямаше да се налага да правим зимнини, следователно щяхме да имаме време да си почистим пред и около блоковете. Разбираш ли ме накъде бия?
25
5
 
2
 
! Отговори
Гешо преди 8 години
Прави ми впечетление че в много държави като Испания,Франция,Италия,Холандия - хората сами си чистят тротоарите пред домовете си и не чакат някой от Чистотата за това . За да ни е чисто трябва сами да си чистим , а не да чакаме неволята .
24
0
 
22
 
! Отговори
рецепта преди 8 години
Пратете кривоустата да поживее в Обеля или Левски Г, дайте и една лопата да прекопава градинката пред панелката и , може би, ще си затвори плювалника.
23
1
 
20
 
! Отговори
:( преди 8 години
Мен пък ме дразнят предателите, които за да се докопат до пост са готови да лишат народа си от евтин ток, ама...
22
0
 
22
 
! Отговори
българин преди 8 години
Така е! България не е Брюксел.Каквато е политиката такива са и кварталите!
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мръсотия,която извърши и още върши Кунева дразни мнозинството бг. Съд за нея.
20
0
 
17
 
! Отговори
Parcuc преди 8 години
За пореден път рибешката уста е крайно неадекватна ...
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mi 4isti ma nedei dava akal fashtai lopatata
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А мен повече ме дразни мръсотия в душите ви
17
0
 
16
 
! Отговори
аман от тази преди 8 години
Кунева имаш ли очи да прочетеш,имаш ли уши да чуеш?Цялата си прогнила и имаш наглостта да даваш препоръки.Престани да замърсяваш общественното пространство.Няма такъв ***!!!
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво искате от Картофената принцеса, подчинена напълно на крадливия *** и тя краде под негов контрол, той *** тлъстия пай, за нея и слугите има по някое кокълче. Рано или късно ще дойдат хора които ще потърсят сметка за краденото от София. Да знаете, ужасно много е. Рапона може и да избягано Картофената едва ли.
15
0
 
16
 
! Отговори
Първан Втори преди 8 години
поглеждам новината,щуква ми веднага някакъв коментар,отварям форума и...и откривам,че от 18 коментара 16 мислят точно ,като мен ...за Кунева,за мръсотията и т. н....това не е зле,значи повечето хора мислим еднакво за разлика от госпожа министърката
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бяхме нормална държава, тази отдавна щеше да лежи доживот в Сливенския затвор с присъда Национално предателство.
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А мене най ме дразни мърсотията в Кунева. Но за там чистачки "няма открити", както е рекъл поета.