Плевнелиев позори България! Оставка!

АБВ го обяви за неадекватен, вреден и с деменциални проблеми
153
Плевнелиев позори България! Оставка!
Снимка: АБВ

Президентът Росен Плевнелиев ядоса АБВ и зам.-председателят на политическа сила Румен Петков поиска той на напусне поста.

Още по темата
Причина за това стана изказването на държавния глава пред в. "Индипендънт он сънди", че Русия се готви да води "хибридна война" на Балканите, целяща да дестабилизира цяла Европа.

Заради тези думи Петков обяви Плевнелиев за "абсолютно неадекватен".

"Този човек е много вреден за България. Той трябва да си подаде оставката", призова Петков.

Според него Росен Плевнелиев е опозорил България и  демонстрира болна фантазия.

"Това да го каже един човек, той има деменциални проблеми", обвини още зам.-председателят на АБВ.

Депутатите от АБВ ще поканят на разговори ръководствата на ДАНС, служба "Военна информация", НРС и персоналното ръководство на МВР на тема бюджетно обезпечаване на службите заради сериозната ситуация от гледна точка на сигурността.

По думите на Петков може да се каже, че сме във война след случилото се във Франция, а това означава и да се действа заедно,а не да се следват партийни интереси.

Това си личало и от поведението на великите сили, които се обединяват срещу тероризма.

По този повод АБВ искат да занесат в ЕС декларация за спиране на икономическите санкции срещу Русия, тъй като "не може да има силна Европа без Русия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
За съжаление не е само той. Първанов, Борисов, Митов също са в кюпа
95
2
 
1
 
! Отговори
....... преди 8 години
До БългаринОще един умник! Откъде в тия форуми толкова блестящи мнения?
94
1
 
6
 
! Отговори
.................... преди 8 години
Крайно време е Плевналиев да си ходи!
93
14
 
5
 
! Отговори
Тръбач преди 8 години
Всички знаят, е Путин клати България чрез шпионите си тук. Плевнелиев казва истината - да Русия види необявена хибридна война срещу България. Президентския пост е последната важна позиция в България, която още не под контрола на руските служби. Сега решиха, че е време да я овладеят. Който има глава на раменете да мисли и да действа. АБВ са машите на Путин в българското правителство, а Бойко Борисов изпълнява план на Путин за следващото руско поробване, като се прави на проевропеец.
92
13
 
4
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Надзирателите на Путин в българското правителство искат да съборят Българския президент! Каква наглост на руската агентура в България!..Ще има още по-нагли и безсрамни предателства. Плевнелиев е последната несъборена стена в зида на Българската независимост! Съборят ли я - следва заминаване в Евразия. Не забравяйте КОй иска оставката му и защо.
91
2
 
9
 
! Отговори
London преди 8 години
tova e nai tapia prezident koito e imala Bulgaria
90
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тайна държава. Нека да се публикуват разузнавателните данни от службите, на база на които РПл приказва. Ако няма такива РПл отива в лудница. Ако обаче има тогава РП и ГП отиват в затвор, като пета колона на Русия.
89
1
 
10
 
! Отговори
Импичмънт преди 8 години
Да живее Плевнелиев без българско гражданство, с черен печат, извън България и с църковно наказание.Президента не е българин.
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти какво правеше с посланника на САЩ ? Кой има черен печат за щатите ? Червените ви бетонени глави вибдат само едната страна !
87
2
 
9
 
! Отговори
бореца преди 8 години
Оставете го човека на мира той не знае какви ги говори!Разберете го най-накрая до вчера си бил партиец на БКП днес трябва да се го правиш на демократ и американофил защото иначе може да изгори с някоя друга сметка в някоя офшорна зона а така може и някой грант от Америка за България да вземе а иначе те са много щедри особено като нашият президент които плюят Русия под и над път защото тези наши юнаци друго и не могат!
86
3
 
11
 
! Отговори
Импичмънт преди 8 години
Какво беше казал цар Борис III:моите министри са англофили, генералите ми германофили, народа русофилен, царицата италианофилка....и само аз останах българофил. А вие българофили ли сте тези които защитавате този неадекватен продажник. НЕ. Същите продажници като него сте, за пари влияние и от глупост ще направите непоправими глупости. Българския народ няма да умира за продажници. Ако някой трябва да умира то това сте вие.
85
4
 
17
 
! Отговори
пп преди 8 години
И другите не са стока, но Плевнелиев е откровен ***, от него направо се драйфа
84
8
 
16
 
! Отговори
Импичмънт преди 8 години
Долу Плевнелиев - позор, глупав човек и долен продажник. Поддържам Бойко и за много неща Герб, но Плевнелиев е продажник и предател.
83
7
 
16
 
! Отговори
Махайте го тоя преди 8 години
Импичмънт и съд за тоя продажник. Заради тоя *** ще ни вкарат във война и ще умират невинни българи, заради мръсния продажник и малкото му съратници. Всичкото това неадекватно говори само за да го оставят на власт и да получава парички. А след това ще ни вкара в братоубийствена война и може да ни направи мишена за терористи.
82
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не харесвам абв но напълно съм съгласен с тях човек с висока култура не би приел изказванинета на Плевльо за нещо нормално
81
8
 
5
 
! Отговори
Младен Сърбиновски преди 8 години
Македонските българи,наи-героичните и наи -изстрадалите сред българите ,цветът на българския народ...бяха и са ,движеща сила и за останалите български национални групи. Оттук тръгна кирилската азбука и песмеността на всички славяни,тук се роди еретическото богомилско учение на Срадновековието,тук се започна Възраждането на българския роб ,за да върне тои своята свобода и държава,македонците бяха праматерията на българския дух. Господа комунисти ,Плевнелиев е добър македонски българин и държавни
80
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не другари вие сте позор в . България вие сте символ за национално предателство . В пиринска македония още има хора който помнят как бкп ги е карала да се пишат не . Българи а македонци в паспортите по заръката на ссср чиято република искахте да ни направите
79
18
 
11
 
! Отговори
МАКЕДОНЕЦ преди 8 години
Плевнелиев е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ. Българин,способен да зещити България от руската арогантност.Плевнелиев е съвременният Стефан Стамболов ,един велик българин ,патриот и държавник , противопоставил се на руските имперски попълзновения.А всички русофилски *** и предатели да вървят да *** ботушите и з... на Путин. Те това наи-го умеят.
78
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срамувал се абе комунист и атакист срам имат ли бе . Като ви чета коментарите само какви думи използвате и какви обиди .па тръгнало да ми говорят за срам
77
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблема на Президента е че каза истината директно.Но пък на мен ми харесва така!