Мъст от чест: Патриотите против бюджета

Министрите не дойдоха в парламента, ядосаха се от ПФ
Обновена: 19 ное 2015 11:49 | 19 ное 2015 11:44, Камелия Цветанова
10
Мъст от чест: Патриотите против бюджета
Снимка: архив Bulphoto

Съпредседателят на Патриотичния Фронт Валери Симеонов се ядоса не на шега на министрите, повечето от които не бяха в парламента при обсъждането на държавния бюджет за следващата година и препоръча на своите депутати да не подкрепят макрорамката, подготвена от кабинета.

Още по темата

Симеонов започна с добро и поиска парламентът да излезе за десет минути в почивка, докато "управляващите повикат министрите си".

Към този момент в пленарна зала бяха финансовият министър Владислав Горанов и здравният Петър Москов.

След почивката дойдоха колегите им Христина Ангелкова, Николай Ненчев, Христо Иванов и Десислава Танева. Горанов и Москов обаче излязоха от залата.

Симеонов очакваше целият кабинет да бъде в парламента и след като това не се случи, заръча на депутатите си да не гласуват "За" макрорамката, макар че ПФ е партия, подкрепяща правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
34
 
! Отговори
Вaлери предaтел преди 8 години
С подкрепaтa си зa Герб , ПФ изгуби достa глaсове ! Преди дa влязaт в Пaрлaментa кaзaхa , че с Герб никогa a излъгaхa хорaтa ! РБ също зaрaди товa губят , кaк не можaхa дa рaзберaт , че нормaлните хорa сa отврaтени от Герб и Борисов !?Герб в моментa упрaвлявaт чрез зaеми , ден зa ден ! Без никaквa визия зa икономикa , инвестиции , бизнес , въобще Борисов е подкaрaл диктaторски и в условия нa режим , но до никъде нямa дa стигне !!
5
3
 
32
 
! Отговори
Mali kakvi upravnici преди 8 години
Ako savesta ne me laji,toq na snimkata mislq che beshe, sazdatelq na partiq Ataka?!?
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се кахърете за дреболии. Бюджетът е одобрен от генерал-губернатора и всякаккви спорове и лакардии са прикриваща пушилка. Мизерията се засилва, но това е добре. Глад, мизерия, проституция -революция!
3
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винкела се е взел много на сериозно. Той знае, че никога повече няма да бъде в парламента заедно със смешните му съпартиици. Защо Цацата не разследва незаконните му трасета и хотели които е направил? Защото лиже задникаа на Султана и не рови в тинята. Да спре да си преписва заслуги за построяването на гранична ограда , защото преди три години АТАКА първа внесе това предложение, но никой от другите партии не я паскрепи, защото от Брюксел не даваха. Десетки прекрасни предложения се отхвърлят .
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джаффф джаффф ...)))
1
0
 
49
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Те министрите са над тия работи а и едва ли нещо зависи от тях - няма го началника