Разнобой в ПФ заради хубавата Полина

От ВМРО защитават пламенно депутатката на НФСБ
27
Разнобой в ПФ заради хубавата Полина
Снимка: Булфото

Разнобой в парламентарната група на ПФ предизвика Полина Карастоянова. Председателят на НФСБ, от чиято квота тя е в парламента - Валери Симеонов, я обвини в лобизъм и сне политическото си доверие от нея, но лидерът на коалиционната ВМРО Красимир Каракачанов отсече, че тя не е извършила престъпление.

Още по темата

Така че силите "за" и "против" изключването й от парламентарната група, за което настоя Симеонов, са изравнени и съдбата й остава неясна до вторник.

Каракачанов призна, че се надява от НФСБ да преосмислят решението си дотогава, защото изключването от парламентарната група е прекалено тежка санкция.

"Парламентарната група е една и хората са гласували за коалиция Патриотичен фронт, а не за ВМРО или НФСБ и не виждам, който и да било от депутатите да има провинение за изключване от групата", коментира воеводата.

Според него въпросът за изключването на Карастоянова е поставен емоционално.

Обвинението на Симеонов в лобизъм беше предизвикано от промените в Закона за акцизите и данъчните складове, приети от парламента през ноември, според които и селските казани ще се контролират от агенция "Митници".

Вносител на промяната пък е депутатът от ПФ, но от квотата на ВМРО, Емил Димитров-Ревизоро, а Карастоянова също го подкрепила.

"Емил Димитров не е лобист, ами предложението е за събиране на повече пари в хазната. Това е лобизъм в полза на бюджета и на хората, защото всички знаем, че има незаконно търговия с алкохол", защити го Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
3
 
! Отговори
Dino преди 8 години
Ako ne biaha NFSB,shtiahte da plashtate skapiia tok,nimashe da ima ograda,izsichaneto na darveta shteshe da prodalji i t.n.,Ako neshto hubavo ne se sluchva v Balgariia e vinoven Car Boiko i negovite pridvorni mafiozi.Pravilno e che Simeonov e protiv lobizma,
16
2
 
1
 
! Отговори
Jane преди 8 години
Tozi e uchil za makedonec.Kakvo mu e makedonskoto taka i ne razbrahme 25 godini,a samo tova,che e donosnik agent.S ograbenite imoti po chengedzijski uspia da se zadarzi nad vodata,che sega i na naroden predstavitel se pravi.Koi sa tezi tupani koito izobshto zashtitavat lazcite vav vlasta.Kolko rabotni dni ima tova govedo,ili i toi kato Stanishev.
15
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
нямаше ли закачка с един царедворец
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия смешковци си мислят, че от тях нещо зависи. Или не са във времето, или тотално са издали багажа.
13
7
 
5
 
! Отговори
Борис преди 8 години
При единствена алтернатива за тия патриотчета или Доган, със сигурност гласа си за Доган бих дал.
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви патриоти са тия продажници. То от по-ясно е защо Волен и Велизар са избягали от тях. Навеждачите никой не ги харесва. Знаят отлично, че при нови избори ще гледат пушека.
11
5
 
13
 
! Отговори
Бягайте от такива преди 8 години
Друг път като чуете думите националисти и патриоти, бягайте, защото това са мошеници. Ако има истински, те няма да се хвалят, че са такива, а ще покажат на действия, че са истински, а не фалшиви. Днес всеки иска да се нарича националист, професор, генерал, цар и да притежава най-високите звания, без да е заслужил.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е тая хубава Полина бе? Дайте некоя фотография! Не вервам да е тая проскубана кокошка, до какакачанката!
9
2
 
15
 
! Отговори
факт преди 8 години
Туй прасе на снимката е много подло .
8
0
 
11
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Защо ни занивате с простотиите на единствените, които имат привелекии в страната, които сами си определят заплатите и на всяко тримесичие си ги увеличават. Поне работат им е тежка. Трябва да мислят и целия народ, как да му оскубят и последната стотинка, че да си вдигнат заплатите.
7
0
 
9
 
! Отговори
Ванко преди 8 години
От времето на хубавата Елена, все едно и също войни заради власт,пари ,жени!
6
3
 
14
 
! Отговори
Пуделите на Доган преди 8 години
Ахмед Доган си намери 2-*** пудела, кръсти ги Валери и Волен. Сложи им 2 каишки, върза ги и ги разхожда в парламента като кули на конци.
5
2
 
26
 
! Отговори
Грозьо преди 8 години
Колкот тя убава, толкоз оне патриоте .....
4
5
 
16
 
! Отговори
НФСБойко преди 8 години
ПФ и Атака не са ли братя? Валери Симеонов беше създател и на 2-те формации, в това число и на неговата формация НФСБ (Национален фронт за спасение на Бойко).
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ХУБАВАТА ПОЛИНА" ХА ХА ХА ХА ХА ХА ТИЯ МЕ СПУКАХА ОТ СМЕХ. НАТАЗИ ХУБАВА ЛИ И ВИКАТЕ? ЗНАЧИ СПОРЕД ВАШЕТО ОЗНАЧЕНИЕ ЗА ХУБАВИЦИ БАБА ЯГА Е МИС СВЯТ ПО КРАСОТА.
2
1
 
27
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
На снимката виждам отляво надясно едно прасе и един таласъм. Къде е "хубавата Полина"?
1
0
 
28
 
! Отговори
зяпнал преди 8 години
Тази на снимката ли е "хубавата" Полина?????