София под блокада: Камерън пристигна

Полицаи има на всяка крачка в столицата
Обновена: 3 дек 2015 17:23 | 3 дек 2015 17:17,
44
София под блокада: Камерън пристигна
Снимка: архив Reuters

Британският премиер Дейвид Камерън пристигна в България, а това доведе до блокиране на столицата.

Според ”Нова телевизия” има голям риск при визитата, защото преди броени часове британските военновъздушни сили нанесоха първите удари по "Ислямска държава" по предложение на Камерън. Освен това на летището в София имаше странен инцидент с бял микробус, който вдигна на крак службите в България.

Това налага Дейвид Камерън да пристигне у нас при извънредни мерки за сигурност. В София са командировани полицаи от други градове. Целият униформен състав на столичната полиция патрулира.

Полицейски постове има по цялата дължина на булевард "Брюксел", по "Цариградско шосе" и на жълтите павета около Министерския съвет, както и при президентството. По молба на британските служби от МВР не дават никаква информация за мерките за сигурност.

Британският премиер идва у нас за първи път. Очаква се той да обсъди с премиера Бойко Борисов и президента Росен Плевнелиев идеите си за реформа на ЕС.

Камерън настоява Европа да стане по-гъвкава и държавите-членки да бъдат по-самостоятелни в решенията на националните си парламент.

Другото му предложение е да се ограничи движението на хора във вътрешността на ЕС. Бежанците също са важна тема, за която ще си говорят двамата премиери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
1
 
! Отговори
камерънски преди 8 години
ииии подрисов ся га видях тая лилито бе, ше я такоам у мис пигито. дай да и пуснем една банда бижанци и аз след това ше им изпия сочеца от любовната и кошнчка.... ммммм като едно времи с куневица, барозко и сталинка у бриксел с брикстънските печки.
23
3
 
1
 
! Отговори
камерънски преди 8 години
а бе подрисов некое прасянци нйема ли а се намери мой ако *** разбираш винк винк нудж нудж. в краен случай ша опаним плевентуткята... тя със сиуорност дуа поне като умрело пряси ши я таковам и у плебса.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има някакви споразумения м/у Европа и външната й граница сиреч България.Например афганистанец живял 2 години в лагер в България преди да се придвижи и завърти търговия в Британия, да ама както вече се знае емиграцията се ограничава в цял свят, а такива извън ЕС направо ще ги изгонват обратно.Най-вероятно затова е визитатапотвърждава го утрешното посещение на границата в ЕлховоИначе какво да правят тамВ Банско е по-интересно.
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VSE OTREPKI IDVAT U NAS DA KRADAT I OBIRAT BEDNIAT NAROD.
20
6
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИЙО НЕЩАСТНА преди 8 години
за тебе ТЕ УМРЯХА, НЕ за да си пак КОЛОНИЯ на АНГЛО САКСИ и ТУРКОМАНИ
19
3
 
6
 
! Отговори
Martin преди 8 години
Ste iska da stacionirat bazi za napadeniq kam Siriq!
18
2
 
0
 
! Отговори
:( преди 8 години
камък съм,сори...
17
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТИКВАТА И ПЛЬОВНЮ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!
16
4
 
27
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
РокиГея не се ли е разплакал още. Все пак Камерън е дошъл... За инвестиции ли ще си говорят? :)))Та значи идва някакъв папагал от Англия за първи път и робите веднага на колене пред него, чак от други градове полицай го охраняват... Трагедия...
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 18Когато Брежнев е идвал ,ти си бил..........на баща си.
14
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се какъв човек трябва да си, за да летиш отнякъде, с цел да обсъждаш идеи за реформи с Тиквата и Плевнята? Болен? Много болен? Много, много болен? Или направо ид*от?
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOLKO I DA SE GLASITE DVAMKATA NEMA DA VI PISHAT PESEN KATO EVALA BE JIVKOVNITO EVALA BE BOIKO ,NITO EVALA BEKAMERAN
12
3
 
35
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Т.е този високомерен саксонски *** идва да каже на нашите марионетки,че е необходимо да поемем повече имигранти , а Англия ще ни се отблагодари ,като ограничи вътрешната мобилност в ЕС!!!??
11
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е дощъл да ни честити БАНЯ.
10
4
 
33
 
! Отговори
КАМЕРАНЕ ВЪРВИ СИ преди 8 години
там отдето си дошъл. Върни се в дупката, отдето си изпълзял. Мога да го кажа и по народному, ама ще ме изтрият
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mojeli da POPITAM TAM KATO SE DVIJAT NA OBRATNO PO SHOSETATA,DA NE BI DA E OBRATEN ,CHE MI IZGLEJDA MNOGO SVEJ NA LICE ,TA ZA TAVA DA IDVA TUKA ZADA GO OPRAVI NEKOI I TO NE KOI I DA E????????????????????????????
8
3
 
24
 
! Отговори
ICo преди 8 години
"Другото му предложение е да се ограничи движението на хора във вътрешността на ЕС". Е тоя не е нагъл не.....
7
3
 
28
 
! Отговори
!! преди 8 години
мазен гнусен масон, цяла англия врещи "не бомбандирайте Сирия" а той ги нарича терористо поддръжници ....слепи ли сте да разпознаете истинските терористи ? и тези нашите "депуткотати" са си разголили задните части дори са се намазали с лубрикант специално да ги посрещнат подобаващо . Сатанизъм в чиста форма !
6
4
 
29
 
! Отговори
АМАН ОТ ТАКИВА СЪЮЗИ преди 8 години
с такива дето се страхуват от народното внимание. То само ТИКВАТА у нас ходи с такава охрана, все едно е ДОН КОРЛЕОНЕ. Едно време не съм видял за ЖИВКОВ да затварят столицата. А тук и Брежнев идваше и такаива изцепки никога не е имало. ВИДНО е че тази ВЛАСТ НЕ Е НАРОДНА, а МЕЖДУНАРОДНА
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, един от босовете на ИД е дошъл да се срещне с боса на *** тикви....