Хазан Азис: Местан е можел да се оттегли тихо и кротко

Кметът на Кърджали заяви, че в града няма признак за отцепване на хора
Обновена: 9 яну 2016 10:56 | 9 яну 2016 10:30,
54
Хазан Азис: Местан е можел да се оттегли тихо и кротко
Снимка: Кадър Нова тв

"Всички гласуваха единодушно за изключването му". Това заяви Хасан Азис, кмет на общината и временен ръководител на областната структура на ДПС в Кърджали, който коментира оттеглянето на Лютви Местан от Движението.

Според него Лютви Местан е имал начин да се оттегли тихо и кротко, но реакциите му - посещението в турското посолство на 23 декември и останалите му действия, не са позволили това да се случи. Затова и се е стигнало до публичното му отстраняване.

"Кърджали наистина е единна и сплотена организация, няма признак за отцепването на хора", допълни Азис. "Вчера беше задействан партийният инстинкт за самосъхранение. Хората имаха нужда да са на едно място и те бяха, което ни даде повод да усетим силата на сплотеността".

Той увери, че в партийната организация е задействан инстинкт за самосъхранение, въпреки че от там е бившият председател на ДПС и въпреки че "външният фактор е много важен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
'Кърджали наистина е единна и сплотена организация' ?! Кърджали е български град, който Ти източи и точиш, наглецо с милиони в Турция!
8
2
 
1
 
! Отговори
Do2 преди 8 години
Moje i da mu haresa da e bezraboten - kalfin ste se pogriji za nego dobre. :-) Bg i tr komunisti vechna internacionalna bratska drujba.:-)
7
10
 
13
 
! Отговори
ФЕС преди 8 години
Аз подкрепям МЕСТАН! И до 5, максимум 10 години, ще видим къде ще е ДПС в политическото пространство на България! Това, че си осигуряват място в парламента с купените ромски гласове - НЕ означава, че са стабилна партия!!!
6
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 8 години
Какво ще направи Местан,като службите в България се управляват от Дпс, с благословията на Мутрата. Смее ли някой от обикновените турци публично да го подкрепи? Доган и Мутрата са едно и също, назначени са от едни и същи хора с цел кражбите,безправието,унижаването на България като най бедна и корумпирана държава да продължи в интерес на олигарси и мафията.
5
2
 
15
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 8 години
Боли ме фара за терористичната ви партия !!!
4
5
 
7
 
! Отговори
Funny преди 8 години
Mestan ima chance i vazmojnost da stane uchitel po turski ezik. edna negova goliama otdavnashna mechta da se razvie s uspeh.:-):-):-):-) v koeto selo ili grad pojelae - naprimer v selo Minzuhar ili selo Kokiche?:-):-):-):-)
3
5
 
15
 
! Отговори
Разочарован преди 8 години
Стига с Помаци бе !!!!Боли ме ...-а за тях. *** медиии!!!
2
1
 
17
 
! Отговори
сигурно преди 8 години
Ама Местан не иска да е безработен , и без милиони !!
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А какво ни интересува това нас нормалните хора