Борисов към критиците: В никоя държава не е цветя и рози

Виждате в много развити държави какви престъпления има, рече той
15 яну 2016 12:40,
128
Борисов към критиците: В никоя държава не е цветя и рози
Снимка: архив, БулФото

Няма държава, в която премиерът да излезе и да каже, че всичко е наред и е цветя и рози. Това отвърна премиерът Бойко Борисов на критиките за състоянието на националната сигурност у нас. 

Те му бяха отправени от депутата от "Атака" Станислав Станилов по време на петъчния парламентарен контрол.

Националистът припомни неразкритите знакови убийства и битови престъпления, протестът на хората във Враца заради убийството на невинен човек. 

Станилов припомни и времето, в което Борисов беше главен секретар и обещаваше, че убийствата ще бъдат разкрити, но има някои, които още не са. 

"Няма държава, в която премиерът да може да излезе и да каже, че всичко е наред и е цветя и рози. Виждате в света в много силно развити икономически и институционално държави какви престъпления има и полицията как я атакуват", отвърна Борисов.

Той обясни и че в други имало тотални чистки в държавните медии. 

Премиерът обеща, че до март кабинетът ще внесе в парламента годишния доклад за състоянието на националната сигурност. "Надявам се в този доклад да предложим мерки, които да целят подобрение", каза още той. 

Борисов изрази надежда и че с промените в закона за съдебната власт ще се регулира проблемът и с висящите дела. "Многократно съм казвал - не може хора с десетки присъди за кражби да се влачат с години", заключи той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма държава, в която премиерът да може да излезе и да каже, че всичко е наред и е цветя и рози. А аз крепя ли магнолията - крепя я ! Може да е с "тор" за 16 млрд., но я крепя !
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли и аз да му го кажа на Бойко ? Аз съм бе, Алито от махалата, ни *** ли познахте бе ?Та така - ХАЙ С.ИКАН БЕ БОЙКО !!!
67
1
 
7
 
! Отговори
Spain преди 8 години
Mnogo si prost Borisov !!! V drugite durjavi obache vzimat pari , imat zdraveopazvane ( bezplatno , a ne da kiham 3 leva pri polojenie , che sum zdravnoosiguren ) , ima sudebna sistema , ima zakoni , hranqt se s kachestvena i evtina hrana !!! Neshto da kejsh ili da igrae avtomata ???
66
0
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Kоординаторa на мафията успокоява че и в развити държави, примерно като Швейцария има такава. Очаква се всички тази вечер да си легнат спокойни и щастливи
65
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнусен, ГЕРБав, Урунгел !!!
64
1
 
7
 
! Отговори
N преди 8 години
Но поне в някои се доближават,докато ние сме светлинни години назад!
63
0
 
18
 
! Отговори
КОЙ преди 8 години
Ако някой тук си мисли че Бойко управлява държавата,жестоко се лъже.
62
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, сайта посиня от псувни по теб, само ти се правиш на у.лав ??? Ако нещо не разбираш ... вземи си преводач ! На какъв език искаш да ти го кажем това - МАХАЙ СЕ !?
61
0
 
13
 
! Отговори
до 74 преди 8 години
Не няма да фалираме бедни защото по закон имаш ли кола и апартамент не си беден !А повечето Българи имат наследствени жилища от социализма така ,че като ги изгубят и тях ще станат бедни . Приватизираха държавното сега идва ред да вземат и частното. Понеже обичам да го слушам ББ какво приказва та помня как каза Българите имат жилища за 140 милиарда.Скоро няма да имат нищо.
60
0
 
24
 
! Отговори
истината преди 8 години
това му е последния мандат!
59
0
 
14
 
! Отговори
до 70 преди 8 години
Не си прав ! Дори не са половината от половината защото има много подправени протоколи от 12 на 112 за ГЕрб и така е вдигната избирателната активност до 53 процента при положение ,че до обят не бяха гласували и 17 %.
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президента мултимилионер с имот на Халкидики за миналата година според данъчната си декларация е спестил 10 000 лв. а премиера НИЩО не е спестил.
57
0
 
21
 
! Отговори
национал преди 8 години
Не навсякъде са само цветя и рози, но ние сме само в ЛАЙ НА, благодарение на бившия "другар" и бивша( няма бивши) м у т р а от снимката.
56
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя от български не разбира ли ? Цял народ му казва - МАХАЙ СЕ , а той се прави на Л.У.Д ?
55
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук понеже видях един коментар дали управляващите в момента сами са се избрали, като повечето от коментари били отрицателни. Вижте сега, тая *** е избрана само от половината на половината от народа. Големия проблем е , че другата половина не гласува.
54
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 55: Само ти не си разбрал, че ТУК е форума на АТАКА и разумни хора минават само от време на време да ви напомнят, че сте сами !...по + се познавате и по руските знамена !
53
1
 
24
 
! Отговори
Варна преди 8 години
След всичко, човек гледа заглавието на статията и си казва: ТОВА не знае на кой свят се намира!
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де,как може да живееш с съзнанието,че след някоя година ще си в учебниците по история като най-черното петно, и да не се опиташ да промениш нещо?
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
..как не спомена фалирала Гърция с 500 евро пенсий, все сравнява тиквеника..
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧовек, който е прочел само Винету, а дали изобщо я е прочел, как ще може да чете?Той разбира само от бухалки, амфетки идруги подобни работи.