Никой не очакваше ръст на икономиката над 3%

На ски в Банско се отива за 40-50 минути, похвали се Борисов
24 яну 2016 19:38, Петя Славова
141
Никой не очакваше ръст на икономиката над 3%
Снимка: архив, Булфото

 „Никой не очакваше ръстът в икономиката ни да надвишава прогнозите на всепризнати финансови институции и да бъде 3%", коментира премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова тв.

 "Намалихме от 3,8% до под 2,5% бюджетния дефицит. Над 2,8 млрд. лева повече са събраните през изминалата 2015 г. приходи", изтъкна Борисов. "С новия бюджет подпомогнахме и съдебната система като допълнително дадохме за ВСС 47-48 млн. лева", добави той.
 
"Вече се отива на ски от София до Банско за 40-50 минути, а ако е казал Господ до края на този мандат и АМ „Хемус”ще подмине Ловеч“, каза още премиерът и обеща да продължи да работи за тези резултати и за запазване на крехката стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
12
 
23
 
! Отговори
Колев преди 8 години
До Анонимен 66Колега, не живеем през 1960г., че да ги строите заводите "вие". Заводите се строят от частния сектор, а държавата трябва подсигури условията, чрез защита на правата на гражданите и бизнесите. Кой ще ти строи завод в държава, в която утре някоя гнила ябълка ще реши да го краде? Държавата трябва да изгради система на работещ съд и прокуратура, другото го оставете на гражданите. Съдебна система в България няма - има едно *** блато и всички нормални хора го знаят.
47
12
 
20
 
! Отговори
Добрата новина преди 8 години
Добрата новина за всички ни е, че ГЕРБ ще печели всички избори още десетилетия и така ние ще имаме какво да си коментираме по сайтовете още много дълго време!
46
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквооо, а работни места кога?Кьорав ли си, та не виждаш, че цяла България се изнася навън?
45
3
 
28
 
! Отговори
info. преди 8 години
Извода за народе е!Туристи без пари,в собствената си държава.
44
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко заводи построихме, колко пътища и детски градини! Хората виждат. Строим родината! Колко инфраструктура, нищо не става без инфраструктура, инвеститорите това гледат. Магистралите, сега влаковете почваме, за тунела под Шипка Китай ще помогне. Газовият хъб от Европа го приемат за приоритетен. От Катар казаха колкото агнета произведете, всичките ще ви ги изкупим! Хората виждат, всички ни приемат, думата на България тежи. Уважават ни, сътрудничим с всички големи лидери. Стабилност има. Реформи,
43
2
 
28
 
! Отговори
<><> преди 8 години
С хеликоптера може да ида на ски в Банско за 40-50 мин. тивкуний ! Слез на земята и кажи с лек автомобил среден клас за колко ще идеш !?
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плевнелиев е Ционист-Фашист
41
2
 
22
 
! Отговори
Колев преди 8 години
Не е лошо да се вметне, че "изсветляването на икономиката" също влиза в графа растеж, тъй като преди това тези дейности не са били отчитани. Хипотетично, ако се разбера с някой олигарх да му дам да строи магистрала "Хемус" за много пари, а той в замяна да "изсветли" част от черния си бизнес - на хартия имаме растеж. И стадото доволно, и в Евростат растеж имаме, и олигарсите наядени.
40
15
 
17
 
! Отговори
! преди 8 години
Златният век на България идва скоро! Дано само Бойко Борисов да е жив и здрав и да се задържи на власт този и следващият мандат!
39
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко шашна Европа Квалифициращите Агенций и Светът Икономиката ни догодина ще стане първа ще надминем даже Скандинавци и Норвежци в пройзводството на Гумени К.ратуни
38
2
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
може, но с малък самолет...:-)))))))))
37
6
 
31
 
! Отговори
Стига вече преди 8 години
Др. Борисов Вие цифрите ги нямате за нищо. Няма никакъв растеж на икономиката. Възстановиха парите от европейските фондове, за разходи които преди това бяха платени с бюджетни средства. И то спрени заради вашето предишно некомпетентно управление. За връщането им работеха две правителства преди вашето. Вие оревахте по всички медии един дефицит от 500 млн. лв. при фискален резерв от близо 8 млр. лв. Сега колко е бюджетния дефицит, защо не го кажете? Вие го увеличихте доста,а да не говорим за заеми
36
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велик е! Велик!Как е вдигнал ръка само, все едно казва на българомразците: "Вие сте до тук!".Едновременно силен, но и спокоен. Уравновесен, стабилен, но твърд, когато става дума за национални интереси. Велик е!
35
2
 
22
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 8 години
До Анонимен42Никой не прави ауттосорсинг в Германия,Фрнция защото там няма роби да работят на ишлеме и без пари!!!!!!!!!!!!
34
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Тикво, как ще се минат 150 км за 40 минути и то през Предела???? Че ти е слаба математиката - слаба е, но защо не се намеси министърката на МВР и да го поправи, че за това време трябва да се наруши съществено ЗДвП!!!
33
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А каква мизерия беше преди ГЕРБ да дойдат на власт!
32
2
 
35
 
! Отговори
Дявола на Покрива преди 8 години
България никога няма се оправи . Това нашето е предсмъртна агония породена от корумпирани , необразовани и накадърни слуги на Мамона
31
2
 
33
 
! Отговори
Китов преди 8 години
Съдебна реформа кога?Министри в затвора кога?Народът иска да види справедливост по тези земи, нашият за ски говори. Или в България не се краде?
30
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз бойко е в голяма грешка, искал е да каже че с хеликоптера си се стига за толкова, с кола е не възможно.
29
12
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Борисов придава на опозицията твърдост и... - постоянство...