Ненчев готов да прати още военни на границата

Трябвало да се готвим за всичко, дори и Турция да пусне бежанци
31
Ненчев готов да прати още военни на границата
Снимка: Булфото, архив

Имаме необходимия ресурс, бихме могли незабавно да увеличим присъствието на хора и техника по границата многократно, увери министърът на отбраната Николай Ненчев в Брюксел, цитиран от БТА.

Още по темата

Той припомни, че армията никога не е отказвала подкрепа и дори в момента присъства на границата и оказваме пълна логистична подкрепа на органите на Гранична полиция.

"Самият факт, че НАТО се ангажира с тази част, достатъчно красноречиво показва, че би следвало да проявим необходимото разбиране и да помогнем на нашите колеги от Гранична полиция, ще го направим", посочи министърът по повод и на решението на алианса да започне незабавна операция в Егейско море за пресичането на потока от незаконни мигранти.

След заканата на  турския президент Реджеп Ердоган, че Турция може да отвори границите си за преминаването на сирийски бежанци в Европа, министър Ненчев коментира, че едва ли някой се съмнява, че това е възможно.

"В Турция присъстват 2,7 милиона бежанци, които живеят в много тежки условия. Това е възможно и трябва да бъдем готови за всеки сценарий. Не казвам, че ще го направят", поясни министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
шъ та лупкам ей преди 8 години
Абе аз ли имам дежа/вь' или тоя пее някаква мантра? bah ti prostacite majna
15
0
 
5
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Няма да прати никой, заповядали са му от нато да пази направлението с Русия, лъже като дрът земледелец.
14
1
 
17
 
! Отговори
Баста преди 8 години
Армията отдавна трябваше да е на границата. Опазването на границата винаги е било задача на войската, а не на полицията. Стига с тия криворазбрани и користни европейски и евроатлантически норми. Каква по-голяма опастност от тази - да нахлуят тези диваци. Държ.граници при тези нови условия трябва да се пази с обучена армия. Друг е въпроса, че военните ни пияндурници и лентяи вече нямат никаква боеспособност.
13
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москва продава детския лагер в Камчия.Изглежда руснаците здраво са го закъсали за пари
12
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
КАКВА..АРМИЯ.. БРЕ НИМА 4000 ЖЕНИ КОИТО ПРИЕ ЗА ,,МЕДИАТОРКИ..ЩЕ СМОГНАТ НА 1ОО 000 20--35 ГОДИШНИ ..БЕЖАНЦИ.. ОСТАВКА
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струпване на войска на границата ще значи престрелки и начало на война с Турция, защото няма време да се разбере кой е преоблечен цивилен или военен.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и абсолютно никакъв намек,че границата ни ще стане непрестъпна,непревземаема,абе пиле няма да прехвръкне.явно организирано военните ще ги мъкнат към вътрешността на страната и ще ги тъпчат някъде си да ги храним и поим.
9
0
 
13
 
! Отговори
rku преди 8 години
До АнонименТи къде си чувал по райграс мозък да функционира.
8
0
 
18
 
! Отговори
Победата е Наша! преди 8 години
Ненчев е разработил нова военна стратегия, която е почерпил от филма Смело сърце. Там водените от Уолис шотландски войни предприеха психо-тактико-физически маньовър, като показаха на англичаните какво има под шотландските им полички. Назначавайки prostititiki в МО, Ненчев е имал такава идея. Вместо да праща войска, праща profistitutkite да си вдигнат полите пред вражеската армия и пълчищата бежанци. Като имаме пред вид действията на мюсюлманите в Кьолн при такава тактика. Победта е Наша!
7
3
 
19
 
! Отговори
ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ преди 8 години
ЧЕ, КАКВО ЧАКАТ СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ЛИ? Я ДА ВЪРВЯТ ДА СИ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА ТЕЗИ СТИГА СА СТОЯЛИ ПО ПОДЕЛЕНИЯТА. ТАМ, КАКВО ПРАВЯТ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ???
6
1
 
18
 
! Отговори
Brothel преди 8 години
Ненчев, защо назначи prostitutkи в Министерството на отбраната? Това е въпрос от морално, професионално естество и от естество на отбраната.Ненчев, защо плащаш на whores с парите на данъкоплатците?Ти, Ненчев, поруга честта на българската армия най-позорно!Whоres я управляват и пазят държавата или по-точно обслужват оная ти работа.Ненчев, ти подобните ти превърнахте и армия и държава в една whаreshouse-brоthel!
5
0
 
21
 
! Отговори
Иначе лошо преди 8 години
Да се изпраща тази армия на границата. Ердоган ще изпълни заканата си. Вижте какво правят гръцките стачкуващи фермери. Ако искаме България да съществува веднага трябвада се действа.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЛИ УЖ ТУРЦИЯ НАШИЯТ ВЕРЕН СЪЮЗНИК ЩЕ НИ ПАЗИ А ПЪК СЕГА ВОЙСКА ЩЯЛ ДА СЛАГА НА ГРАНИЦАТА ТОЛКОЗ ИМ Е МОЗЪКА НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ
3
3
 
27
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Добре,че има още читави, служили мъже. Ако защитата и, останне в ръцете на гелосаните мамини синчета, горко ни.
2
0
 
23
 
! Отговори
пенсионер преди 8 години
А пенсионерите в България живеят прекрасно......а и работещите млади хора също така....
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам що така нямам доверие на мъж с присадена коса.