Жена сменя починалия Ваньо Танов като шеф на митниците

Розалия Димитрова фаворит за горещия стол
62
Жена сменя починалия Ваньо Танов като шеф на митниците
Снимка: Булфото

Жена вероятно ще наследи починалия преди ден шеф на митниците Ваньо Танов. По информация на "24 часа" фаворит за важния пост е Розалия Димитрова.

Още по темата
Дамата досега бе заместник на Танов, като лично той я посочи през август 2014 г.

Розалия Димитрова работи в митниците от 1991 г. През 2011 г. поема дирекция “Митнически режими и процедури” и ръководи битката с контрола на вноса на горива. Тя е отличавана за принос към Световната митническа организация, отчита вестникът.

Други спрягани имена са депутата Емил Димитров-Ревизоро и на шефът на Столична митница Стефан Златков.

По всяка вероятност до дни финансовият министър Владислав Горанов ще определи и.д. за поста, докато правителството реши кого да посочи за наследник на Танов.

Шефът на митниците Ваньо Танов почина внезапно в понеделник сутрин. Той бе ключова фигура в администрацията и приближен до министър-председателя Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
3
 
! Отговори
Човколюбец преди 8 години
Ало,Коментaторите Не сте виновни Вие, Природата е в грешка!
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Танов просто си беше едно момченце за поръчки на Бимбашията. Нещо като келнер. Не вярвам и тази да е по-различна. Пак ще се управлява по телефона от село Банкя.
38
3
 
11
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Защо ли никои в България не работи това за което е учил ?!?! То и затова сме на това дередже ! Назначават удобни хора /кукли на конци / . Предния милиционер , тази химик ?!?! Най вървежните са детските учителки , и те се водят с ценз и образование .
37
2
 
5
 
! Отговори
опетков преди 8 години
До митницаТой беше, ама го изгониха.
36
4
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Бойко страда от синдрома "Цецка Цачева" - с жените на ръководни постове се оправя най-добре. Те хам много слушат, хем малко се показват по телевизията и правят само това, което им се нареди.
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов неси губи умът слагай на мястото на гн Танов гн Пеевски и за заместник Доган.Ако искате да е всичко наред.Тетиса приятели и в огледалото и на всякъде.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миглена Кунева, разбира се! После и шеф на ООН-то ще сстане.
33
1
 
6
 
! Отговори
ЕХО ОТ МИНАЛОТО преди 8 години
До 38685НЕ С ЛОШО,МОЛЯ!РЕНЕТА ИНДЖОВА?!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов, на кое кръстовище я срещна тази ?
31
1
 
12
 
! Отговори
Нетев преди 8 години
Тази си мисли,че ролята й,ще бъде както досегашната.Борисов може и да продължи с фустизацията,която му носи всеки ден проблеми.Справка "министър" Бъчварова.
30
7
 
14
 
! Отговори
в следващата серия преди 8 години
В първата серия беше Мишо Бирата. Във втората серия е Ваньо Танов. Кой ще бъде в следващата серия?
29
6
 
27
 
! Отговори
агроном преди 8 години
Забелязвате ли, че Боко си прави овощна/сливова градина. На него му трябват раболепни секретарки, а не хора с топки, които да му кажат: "Спри да крадеш,бе Тикво! Не се ли наяде вече ?! Остави хората да поемат глътка въздух!
28
6
 
17
 
! Отговори
уточнение преди 8 години
Умрял от удар ,щото не е искал да яде гъби!
27
5
 
13
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Хора, на никого ли не му прави впечатление тъврде бързата кончина на човека ? Не ви ли напомня на други подобни ? Така, че когото й да сложат на този пост, щ е с л у ш а.
26
4
 
11
 
! Отговори
38685 преди 8 години
Защо не назначат Ренета Инджова примерно. Коѝ ще загуби коѝ ще спечели. Ахаааа сеща те ли се? И аз драскам неврели..Сигласен съм тя е непослушна.
25
5
 
7
 
! Отговори
митница преди 8 години
А сега да сложат Ревизоро на поста. Колко скъл даваше как да се спре контрабандата на митниците. Ама отстрани се говори лесно. Той отлично знае колко от големите са на хранилка от тия пари...
24
14
 
15
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Бойко явно още не е разбрал че жени не стават за министри и за шефове на агенций.Къде е сложил жена , все провал.А за ревизоро да не говорим. Този го видяхме че не става.
23
7
 
32
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
Е, ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ЕДНА РУМЯНА БЪЧВАРОВА, КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА...ЗАЩО ДА СИ НЯМАМЕ И ЕДНА РОЗАЛИЯ ДИМИТРОВА ??? НАЛИ И ТЯ ЗА НИЩО НЯМА ДА СТАВА...ВАЖНОТО Е ГЛАВАТА, КОЯТО ЩЕ ОГЛАВИ МИТНИЦИТЕ ДА Е ПОСЛУШНА...
22
4
 
16
 
! Отговори
правчанин преди 8 години
"Ревизоро" е лагера на Златев!
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Редно беше да покажете снимка на въпросната кандидатка.Тази снимка беше актуална вчера.Явно сте добри само в триенето на коментари.Напълно нормални при това.