Доган – единственият и незаменим в ДПС-то

Четин Казак: Партията пулсира със сърцето и душата му!
9 мар 2016 10:52,
36
Доган – единственият и незаменим в ДПС-то
Снимка: архив, Булфото

Единственият и незаменим лидер на ДПС е д-р Ахмед Доган, отсече Четин Казак, съпредседател и първи номиниран за поста председател на ДПС.

"Цялата партия пулсира със сърцето и душата на своя лидер и решението кой да заеме поста председател на ДПС трябва да бъде съгласувано с основателя на партията", допълни той.

По думите му неговата номинация е хронологическа, тъй като началото на конференциите на партията е дадено в неговия район – Габрово.

"Апелирам този факт да не се преекспонира, предстоят още 28 области, 28 конференции", настоя Казак пред bTV.

Депутатът обяви, че ДПС не чувства никакви заплахи от "инициативата ДОСТ" на Лютви Местан.

Той добави, че в ДПС остават верни на идеите, същността и профила на партията, като "всеки опит за подмяна или изопачаване ще претърпи провал".

"Ние се нагледахме на много опити за създаване на партии-двойници, на партии, които мимикрират, имитират ДПС, мъчат се да се превърнат в алтернатива. Тези опити са се увенчавали с неуспех, това е поредният такъв опит", категоричен бе Казак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Как #КОЙ ?!?ТОЙ е!
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шапка му сваляма на Доган....единственият който се осмели да каже очевидни истини - като за обръчите от фирми, нещо което се прави от ВСИЧКИ - и не му направиха нищо. това ако бе друг щях да го разсипят. Бойко нали щеше да му бута барбекюта, какво стана? За първиет 25 години на прехода ДПС под една или друга форма 22 години беше във властта - защото българите ги допускахме. Само пир Костов не бяха, и то - не през цялото време. първата година бяха със ОДС.
7
5
 
9
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Не хвалете никого. Демокрацията поведе България по пътя на деградацията. 26 години пълзяща деградация. И продължава.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бива да се сърдим на Русия, тя работи с това, с което разполага по места. Това, че нашият про-руски настроен политически "елит" е долна *** си е повече наш проблем, отколкото на Русия. Затова съм на мнение, че трябва да се измете и про-американския и про-руския елит и да се създаде един нов, който е предимно про-български ориентиран, разчитащ на вътрешната сила на българския народ, както са завещали възрожденците ни.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доган е успешна пример за КОРПОРАТИВНА партия.....успя да накара големиет "бизнесмени" да влязат в редиците му, за да има представителстов и от други малцинства, а в същото вреем - и значителон финансиране. В същото време получи известен отлив от турски и помашки гласове, но той не го притесняма, защото ДПС продължлава да играе водеща роля заради разделението сред българите.... като позагуби и някой друг процент Доган излиаз и палрши с етническия мир...
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е добра новина. Ако Доган е добре и ДПС е добре, ако Докан има камерна тахикардия и ДПС има камерна тахикардия...Правилното предположение беше дадено по-долу.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Патриот чак е силан дума, но Доган винаги се е стремял да води политика независима от Турция. което бе добре за нас. За съжаление новите турци в ДПС -Местан, Дал и и т.н. са н пряко подчинение на ЕРдоган, подозирам че и Казак като се еманципира от Доган също ще получи парите от там и ще поведе протурска политика.Инаеч самият Доган направи по-скоро бизнес партия отколкото партия на една етническа партия и хора като Бисеров, Цонев, Росен Владимиров и Пеевски ясно го доказват.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕЙЙЙЙ! и какво ще правим като умре?
1
5
 
10
 
! Отговори
a преди 8 години
Рубладжиите в БГ ни внушаваха, че лицата Доган / агент Сава от дс / и мамин Делянчо Пеефски били най - големите патриоти и били защитавали националните ни интереси ... Вече си представям как въпросните лица обличат военните униформи и отиват да бранят родината ни ... Представям си и как кукловодът им Митьо Гестапото от 6 - ти отдел на дс също брани родината ни от врага ...Все пак лицата Митьо Гестапото, Сава и мамин Делянчо Пеефски са главните сикаджии в държавата ...