Управлението се клати все повече, констатираха от БСП

Миков се нахвърли на Плевнелиев, пречил на Орешарски
36
Управлението се клати все повече, констатираха от БСП
Снимка: архив, Bulphoto

"Нестабилността в управляващото мнозинство се засилва, а тя вече се простира и в цялато общество. Трети месец управляващите партии се мъчат да постигнат някакво споразумение, за да знаят хората върху какви принципи и цели се изгражда днешното управление, защото иначе е ясно, че то се гради на сделка, на бизнес, а сега със спирането на обществените поръчки живителната му влага ще намалее", отсече лидерът на левицата Михаил Миков в декларация от името на своите.

Според него през тази седмица ГЕРБ дори са признали, че са допуснали грешка с президента, защото настоящата двойка от "Дондуков" 2 няма да се бори за втори мандат.

Миков обвини държавния глава Росен Плевнелиев, че като президент е служил само на ГЕРБ и заради това е пречил на правителството на Пламен Орешарски, връщал е за ново обсъждане бюджет, закони.

"Все повече се отменят основните принципи на държавността, все повече нестабилността на коалицията изправя на преден план едноличните решения на Борисов – той спира обществени поръчки, спира промени в закони, от това губи демокрацията, парламентът, партиите, които са ангажирани в аритметичното мнозинство", продължи с критиките соцлидерът.

Той предупреди, че на фона тази нестабилност БСП си остава в опозиция и няма да позволи да бъде въвличана в политически комбинации, които целят укрепване на настоящето мнозинство.

"Никакви предложения за зам.-министерски постове и служби не бива да смятате, че могат да изкушават БСП", предупреди управляващите Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 16А ти пък се въргаляш в ... ната си, защото това е резултат от наркотика. Лошо е, че предаде порока и на децата си.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 20Ай на линия, шмрък, шмрък...от здравето на хората ... може и с четци...
21
3
 
0
 
! Отговори
месара преди 8 години
До До Гми събуди се бе , ти дето се слагаш в обществото . за какво и кого ти е мъчно , какво точно искаш ................ а какво точно можеш да дадеш или предложиш ? най вероятно просто си недоволстваш от всичко , на теб всеки ти е виновен и ти пречи да се развиеш ! е точно от такива обществото няма нужда !!! ориентирай се , и ако нещо ти проблесне , го сподели !
20
2
 
1
 
! Отговори
месара преди 8 години
До Анонимене питаш ли го колко му е трудно да съчетае партийни ангажименти и пиене .................мъкаааааааааааа
19
4
 
0
 
! Отговори
МЕСАРА преди 8 години
ех другарю миков , къде виде властта да се клати ? това че радана дълбокото плямпа глупости не е знак че тази власт се клати !!! стига с тия комунистически опити да се манипулира общественното мнение - никой нито ви вярва , нито ви иска ! вие шумкарите вече никога в ръководството на БЪЛГАРИЯ - това е истината която БЪЛГАРИТЕ ви казваме и показваме !
18
4
 
2
 
! Отговори
123 преди 8 години
боко ке паднееее.
17
7
 
2
 
! Отговори
Клюкар преди 8 години
Клати ти се оная работа.Много ти се иска обаче нейси.Твоята няма да стане,той и Местан се пени ,та пени и най насетне ръхатяса,защото сам разбра колко му струва шапката.Млъкни Миков,това че си депутат не значи че трябва да си непременно в управлението,особено когато сте некъдърни и за нищо не ставате,ядете ни парите които изкарваме и ги пръскате без да се съобразявате с тези които са ги изпотили.Никога няма да видиш власт Миков. Никога.Достатъчно ви беше,лежахте,ядохте,богатеехте и пак ненасит
16
5
 
0
 
! Отговори
Bogdanov преди 8 години
Drugaryu Mikov,dali upravlenieto se klai ili ne,''NEDEI SE KAHARI''????? Dokato vsichki''200-300 ot ''UZORPRALITE OT ERATA STANISCEV''VSICHKI VLASTOVI POZIZII V BSP,,ne podmenim na IZBORITE S MLADI ,PROJESIONALNO PODGOTVENI SOZIALISTI,KOITO DA PROMENAT ''LIZETO I IMIDJA""NA PARTIATA I BADEME PREOTKRITI OT GRAJDANITE,PARTIYATA NA ''BLAGOEV I DIMITROV'',NYAMA DA USPEE DA POEME UPRAVLENIETO NA DARJAVATA..A ZA VAS,SLED 10-te POREDNI ZAGUBI V IZBORITE OT PARTIYATA NA''EDIN V EDIN",GOSPODIN BORISOV<IZ
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Никакви предложения за зам.-министерски постове и служби не бива да смятате, че могат да изкушават БСП", предупреди управляващите Миков.Няма другарю, няма да ви изкушават. Ай наздраве!
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миков, то и на коча се клатят ... кайсиите ... ама не падат :)
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ти се клатиш.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бузлуджа. Партиен банкет.Миков:- Пий бе другарю, защо не пиеш?Партиец:- Не мога другарю председател. Да пия пред вас е все едно да свиря на цигулка пред Паганини!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги съм се чудил на Миков. При толкова много обществена дейност, кога намира време да си пийне.
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно Миката е изтрезнял за момент и затова му се е завило свят и му се струва, че земята се клати. До довечера ще се е стабилизирал многократно. Наздраве Мишле!
9
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво ако се клати управлението. То много неща се клатят ама не падат . Сигурно др. Миков си мисли , че при нови избори нещо хубаво ще се случи на БСП . Щом като Гергов - свинаря е шеф на БСП-Пловдив няма да влезете и в парламента .
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ако падне ти ли ще го заместиш ве?Да са маате от тука....
7
6
 
18
 
! Отговори
Водката преди 8 години
И аз като пия някоя и друга водчица всичко започва да ми се "клати"?!
6
13
 
20
 
! Отговори
социалист преди 8 години
Клатат ви се главите ,комунисти !!! Чак пък такава простотия да се излъчва от вас ..,просто не е за вярване !!! 2016 година сме, а комунистите са по зле от1980 г. Зомбирани са яко ......
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Клатят се и са в поза партер.
4
8
 
21
 
! Отговори
До Г преди 8 години
БСП са труп, но липсата на силна опозиция ни лишава от алтернативата да разкараме настоящите управляващи, които са меко казано жалки в наглостта и некомпетентността си. На всеки е ясно, че ГЕРБ няма как да водят държавата към развитие, тъй като капацитетът им е силно ограничен (липсват кадри, визия и независимост). Време е на политическата сцена да излезе нещо ново, без бивши от властта и до колкото е възможно независимо от мутри и "бизнесмени". Тук е мястото на нас-обществото, но спим и търпим!