Борисов доволен: С 3 млрд. лв. повече приходи завърши 2015 г.

"2016 година също я започнахме с впечатляващи приходи"
21 мар 2016 19:52, Красимир Ангелов
103
Борисов доволен: С 3 млрд. лв. повече приходи завърши 2015 г.
Снимка: Facebook

Благодарение на добрата работа на правителството, службите, агенциите и всички участващи институции, успяхме да завършим 2015 година с близо 3 милиарда повече приходи и помощи, съобщи премиерът Бойко Борисов на своята страница в социалната мрежа Facebook.

На нея са представени графики, които показват, че приходите за изминалата година са 32,213 млрд. лв., а за 2014 са били 29,409 млрд. лв.

"Този ръст се дължи основно на увеличените постъпления от данъци - с близо 1,9 млрд. лв., както и увеличените приходи от акцизи - с 0,5 млрд. лв.”, посочи още премиерът.

Той благодари на всички за успешните действия срещу контрабандата и безпогрешната работа по усвояване на евросредствата.

"2016 година също я започнахме с впечатляващи приходи, които отново до голяма степен успяхме да постигнем благодарение на борбата с контрабандата”, завърши министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Бойко Борисовприходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А колко кредити е взел без да знае народа???
20
0
 
27
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 8 години
ЛУД НЕ ОМАЛЯВА- пословица. Само дето прави нас НАГЛУПАВИ. Натрапчивото форсиране НА ЛЪЖИТЕ е симптоматично. Видът МУ и хаотичните МУ лъжи говорят за страх от скоростта на сгромолясване на ТРУПАТА МУ КАЛПАЗАНИ. Опозицията трябва да се фокусира върху ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ , за които все по-често се говори в НЕЗАВИСИМИТЕ МЕДИИ. Апредсрочните Избори наближават- ВИДНО Е.
19
0
 
31
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
2/3 са от заеми,а останалата част са от глоби и измислени нелогични данъци.Дали има причина да се хвали?
18
0
 
20
 
! Отговори
това преди 8 години
До Браво!май го беше копипейстнал преди няколко дена...колко ти плащат ? за строеж на заводи...те държавни ли са или са на частни инвеститори и какво общо има боко с тях ? ако беше направил реформите не 2 а щяха 20 завода да се строят ? нищо не казваш за увеличение на заетите в частната сфера (защото безработицата може леко да е намаляла защото просто безработните бягат в европа ) . ако боко е водил дипломацията с турция и е за отпадане на визите им- ами това е предателство а не за хвалене
17
0
 
28
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Я обясни тикво на материала, как румънещито ще ти дишат прахта. ***.
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това беше вярно значи Борисов трябваше да раздаде излишъка обратно на народа вместо да го присвоява.
15
3
 
34
 
! Отговори
тоя изку.ка преди 8 години
значи имаме 3 млрд. повече приходи от предните години и въпреки всичко се теглят заеми ??? аз ли граше или би трябвало да се погасяват заеми и главници а не спечеленото да се хорчи и краде на поразия , че дори и да задлъжняваме ??
14
3
 
23
 
! Отговори
не ми е да смЕх преди 8 години
Самодоволството на дебiла може и да съм такъв ,но вие сте още по-големи такива след като ме избирате ха-ха-ха.
13
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения тиквар е патологичен лъжец и *** , защото каналите на БКП-БСП-ДС са ликвидирани .Браво Бойко мачкай ги и гледай как пищят другарите .
12
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не се произвежда тук!!! Приходите от какво са? Говори конкретно а не с лъжи и локуми! От изнесени машини, жито, печеливши производства, индустрия, от какво са? От въздуха? И като ни е толкова добра икономиката и има такива приходи защо сме най - бедната държава, с такива жалки заплати и пенсии с оскотели от бедност райони. На кого ги разправяш тия лъжи? И пияните с.и.га.ни не ти вярват.
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По важно е че 4 милиарда лева пак не достигат и трябваше да тегли нов външен дълг за източване с поръчки, бонуси и заплати на администрацията.
10
3
 
37
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Поредната лъжа на ***. От 2015 г. вече 20млд дългове. като прибавим и тях към брутния вътрешен продукт, цифрата от скалата по горе става 55 млд., световен рекорд по растеж.
9
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българският народ е подложен на тотален геноцид, докато олиграхията и мафията трупат несметни богатства.И това продължава вече втори мандат. Но медиите пеят в хор как всичко е наред и колко сме стабилни.Стабилни в мизерията ...Иначе не пропуснаха да оплюват румънците де, които набутаха половината управници в затвора.
8
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно къде отиват тези 3 млрд повеч - в чий джоб ?И защо непрекъснато теглим заем след заем ?Кой ще ги плаща ?
7
0
 
45
 
! Отговори
cenzura преди 8 години
Аз пък не съм доволен от 22 млрд. заеми за двете години управление на престъпната герберастка пасмина.
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и с нов 20 милиарден заем също
5
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо тегли нов заем ? Лъже си в стил ,,овчарчето......
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо за заснетите ченгенца каналджии? На записа ясно се вижда как нещастниците с униформи допускат преминаване на граничната бразда от нарушители. Още преди две години се знаеше че тези стресирани торби са каналджии и престъпници. Ударете на картата една права линия от Бургас до Видин и на юг от линията де що има държавен хрантутник на бесилото. Тикваров кога ще ги стигнем Румънците?
3
0
 
50
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
А, за новия заем от 2 000 000 000 евро от онзи ден нещо ще каже ли Борисов ?
2
0
 
51
 
! Отговори
1 преди 8 години
И от какво е доволен - вместо да топим, трупаме нов външен дълг. Пак ще го изготят с камъни от парламента.