Нов списък: 143-ма от ДПС със забрана за Турция?

Сред тях има политици, духовници, кметове и общински съветници
22 мар 2016 09:11,
60
Нов списък: 143-ма от ДПС със забрана за Турция?
Снимка: Булфото, архив

Списък с имената на 143 настоящи и бивши функционери на ДПС със забрана да влизат в Турция се появи в турския сайт "Хабер Гюндже". Сред тях има политици, духовници, кметове и общински съветници, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Месец и половина след като турският вестник "Сабах" съобщи, че Ахмед Доган и Делян Пеевски имат забрана да влизат в страната заради проруската им позиция за сваления руски изтребител, днес те оглавяват нов забранителен списък.

В него има общо 143 души – бивши и настоящи функционери на ДПС. Сред тях са Юнал Лютви, Емел Етем, Ахмед Башев и временните съпредседатели на партията Рушен Риза, Мустафа Карадайъ и Четин Казак.

Съпредседателят на ДПС коментира пред камерата на телевизията, че не е уведомен за подобна забрана, но призна, че неотдавна отново се е тиражирала информация за забрана на членове на ДПС да посещават в Турция.

"Оказа се пълна измишльотина. Много наши колеги - народни представители и кметове вече посетиха Турция и се върнаха. Явно има някои среди, които имат интерес да всяват подобни съмнения, да разпространяват подобни лъжи и спекулации. Но те ще останат излъгани в своите очаквания“, заяви Четин Казак.

Бившата дясна ръка на Ахмет Доган - Осман Октай, който също е в публикувания забранителен списък, заяви от своя страна, че последно е ходил в Турция през 2005г.

"От вас научавам за такъв списък. Официално нищо не сме видели досега", обясни Октай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
fes преди 8 години
Nay nakraya shte doyde kraya na komunizma.okaza se che turskite pedali v balgariya sa po rusnaci ot putin....
23
0
 
1
 
! Отговори
OSMAN преди 8 години
Lele kakvo shte stane sega s parite na obrachite.vay vay.may pak shte investirat v bolnici v bg.po sigurno e.pone nyama sadebna sistema....
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВенелинСамо им прави услуга. Кой нормален човек иска да ходи вече в Турция?!**************************Нормалните хора ходят вече в Брюксел.
21
0
 
6
 
! Отговори
баста бе преди 8 години
Театро гранде петрочели.
20
0
 
5
 
! Отговори
един Българин преди 8 години
"Нов списък: 143-*** от ДПС със забрана за Турция?"Добре за нас българите е че на турците от ДПС им забраняват да влизат в Турция. Колкото по-малко контакти с тази страна - толкова по-добре. Турските власти просто изпуснаха от ръцете си депутатите на ДПС след като Доган каза, че няма да се наеме с вражда с Русия и уволни Местан. Нека Турция си прави провокациите. Нищо няма да спечелят от това, че забраняват. Най-много да изгубят влиянието си над ДПС. Нека ДПС се цепи. Добре е.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
25- С КАКВО ТВОЕТО МАЛОУ УМНИ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ХАНКО БРАТ?! НАЛИ ЗАДАВАШ БЕЗГРЕШНИ СТАНДАРТИ, А СИ ЗАТЪНАЛ У НЕГРАМОТНОСТТА.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТодораБългарските турци са малоу умни1- 25 години гласуват за две партии които са ги гонили и насилвали да си ходят в турция.2-Те са злобни и не интегриращи се.3-Мразят България и българите.4-Неблагодарни са.5-Те нямат държава.
17
0
 
5
 
! Отговори
Тодора преди 8 години
Е ми много добре,какво ще правят в Турция да им промиват мозъците с глупости и злоба ли.Да си ходят из Европата и извън нея.Роднините им ще идват тука,Местан го няма в списъка значи много добре се е погрижил за останалите които не го следват.М.. му измекярска,жесток и злобен човек,не допусках че може толкова злоба да носи това малко човече.Българските турци да не се притесняват ,те са си наши и ние държим на тях.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ердоган ще запали Турция.
15
1
 
1
 
! Отговори
нико преди 8 години
До 40 - добре съгласен но сега какво да правим за тия 100 хиляди панахида ли свещи ли да им палим не вдявам какво точно искате
14
0
 
2
 
! Отговори
dmx преди 8 години
Не забрана, а белезници за тази група.
13
1
 
1
 
! Отговори
dmx преди 8 години
Не забрана, а белезници за тази група.
12
2
 
10
 
! Отговори
нико преди 8 години
Той другаря Живков ще излезе прав като казваше че това са българи насилствено ислямизирани но не му вярвахте. Сега бегом към църквите и сменяйте имената и религията и бог ще ви благослови
11
1
 
2
 
! Отговори
ОБОНГО преди 8 години
До АнонименИ БЛИЦ
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
da e.a tezi ruski piqndeta kato karleji sa okupirali Balgariq stani yunak balkanski rusiq te krade vseki den
9
0
 
6
 
! Отговори
Белгия гори! преди 8 години
Експлозии на летището в Белгия в момента, а тука още нищо.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УСМИХНАТ СЛАДУР С ЛИМБА- БУДЕЩ НЕЖНОСТ И УМИЛЕНИЕ- Е ЗАТОВА ВИ ОБИЧАМЕ- ВСИЧКИ ОТ ДПС СТЕ ЧЕСТНИ И НАЙ ВЕЧЕ КОВЕТЕ ЗАКОНИТЕ ЕЙ ТАКА ПО НОВОМУ С ХЪС И ЖЕЛАНИЕ НАРОДА ДА БЛАГОДЕНТСТВА И НАЙ ВЕЧЕ СТЕ СУПЕР ГЕРОИ- ОТ ОБИКНОВЕННИ МОМЧЕТА ПРАЙТЕ МЪЖКИ СЕКРЕТАРКИ, НА ОБИКНОВЕННИ ДЕВОЙКИ ИМ РАЗКРИВАТЕ МРЪСНИТЕ ГАЩИЧКИ- ЕХ ВАЛЕРИЯ, ВАЛЕРИЯ- ЖИВОТЪТ Е ЕДИН И ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ БИХ СИ КУПИЛ, А НИЕ КО ДА ПРАЙКАМЕ С ТАКИВА МЕРАКЛИИ- ТОЧНО ЩОТО ЖИВОТЪТ Е ЕДИН,Ъ?!
7
0
 
2
 
! Отговори
Loyko преди 8 години
Niama losho
6
2
 
13
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Колко съм бил заблуден , 20 години мислех че ДПС-то са протурска партия, а те по родолюбци от Боян Расате ще излязат - за него не съм чул за е със забрана за влизане в турско ..
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bimzi koga hste se zdobrish sas sebesi otpadak takav