Борисов: Чрез евросолидарност към облагородяване!

Премиерът честити Деня на Европа от социалната мрежа
9 май 2016 16:22,
88
Борисов: Чрез евросолидарност към облагородяване!
Снимка: архив БТА

Премиерът Бойко Борисов честити Деня на Европа от профила си във Facebook и напомни европейските ценности.

"Неслучайно гарантирането на стабилността, обединението и мирът са сред основните цели, към които Европа се стреми след спомена за преживяното през Втората световна война", написа той в социалната мрежа.

Премиерът пише и че България е сред страните, които с присъединяването си към Европейския съюз са получили големи възможности и подкрепа в своето развитие и в желанието си за осигуряване на по-добри условия за живот на населението си.

"Въпреки трудностите, с европейската солидарност и волята за развитие и просперитет, България ще продължи да се облагородява и да преследва по-успешно своите стремежи", пише още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Бойко БорисовFacebook9 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
38
 
! Отговори
педрас преди 7 години
Преди малко гледах шествието на Безсмъртния полк в Москва. Че тия хора само по веднъж да заплюят Боко и Плевнята и ще ги удавят заедно с измислените им евроценности. Това ли е евросолидарност- 700 милиарда за Гърция от съдраните ни джобове? А за нас глад и разруха, просяшки старини и вечно размахан европейски пръст?
12
33
 
5
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Нека да ни е честит Деня на Европа. Това е деня в който са се зародили европейските идеали и ценности, дена на свободата и толерантността, на евроатланстическите идеали. Нека този светъл ден да ни показва че винаги има надежда, че свободата е пред нас и трябва да се брим за да я постигнем. Че няма по-големи ценности от свободата и толерантността.Честит Ден на Европа!
11
2
 
33
 
! Отговори
ДУХАЙТЕ ББ преди 7 години
Газ ще ви изкарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас ще е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети бълга
10
2
 
38
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
България винаги е страдала от национални предатели. Че и Бойко Борисов сега.Вчера беше върл комунист, сега за евросолидарност бръщолеви. Тоя чешит утре утре ще обреже даже, само да има келипир.Мошеници, мошеници, мошеници. Лошо за държавата България.
9
3
 
26
 
! Отговори
Българи, спите ! преди 7 години
Това ми звучи като лозунг от 26-тия Конгрес на БКП :) Тиквата съвсем заприлича на идола си Тодораки Живков от село Правец :)
8
2
 
23
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Евро солидарнос в глупст е евроидиотизъм.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Конграчюлейшънс,конграчюлейшън и външни дългове за 10 млрд. $ за 2 години.И при бай Тошо дълга не беше толкова голям-8 млрд. $,обезпечен с 5 млрд $ вземания от Ирак и Либия(едни от най-големите производители на петрол),а златото си беше на България-с него се оправяха сметките краткросрочно,вместо да се теглят големи външни дългове,Мариците български,здравеопазването безплатно и т.н.Ама тогава Коз*к,не викаше конгратчюлейшън и не пращаше готови речи на българските политици."
6
2
 
37
 
! Отговори
Арнолд преди 7 години
Солидарност с кое? С прииждащите орди с бурките ли? Или с атентаторите? Или с изнасилвачите в Германия и Австрия? С кое по-точно да бъда солидарен, г-н Борисов? С това, че малцинствата тук не си плащат сметките, вече ни колят, и открито се противопоставят на реда в държавата ли? Към тях ли да бъда толерантен? Или към продажните политици и генерали, които ни оставиха без никаква защита от тази инвазия. Тежки дни се задават, г-н Борисов, заради *** фрази като вашата.
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"България е сред страните, които с присъединяването си към Европейския съюз са получили големи възможности и подкрепа в своето развитие и в желанието си за осигуряване на по-добри условия за живот на населението си." Всички знаем, че влизането в ЕС подсигури охолен живот на няколко хиляди души - предимно партийци от ГЕРБ, които чрез откраднати еврофондове станаха милионери. Другите няколко милиона в България грам не получиха полза от ЕС.
4
2
 
10
 
! Отговори
Kilimche преди 7 години
Bg medii sa prodadeni na isliamska darjava...chestito!
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н премиер солидарност ли означава Европа да се пълни с ислямисти и терористи? Солидарно ли е да имаме злато за милиарди долара , а друга държава да печели и за нас да остава 2 % ?Солидарно ли е да сме държавата с най-голяма детска смъртност и ровещи в кофите българи? Солидарно ли е да лекуваме безплатно *** и пришълците , а българите да умират безпомощни, защото без пари не ги допускат в болниците ? Солидарност ли е медиите да слугуват на еврогейатлантиците ? Защо говорите само от Фейсбук
2
0
 
40
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Облагородява ти се банковата сметка, на теб, МРЪСЕН *** и на обкръжението ти....да *** всички в адски мъки, за това, че продадохте родината си!!!!!!!!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
teq evrogeiski cenosti moje da si gi zavre tam kadeto slance ne ogrqva