БСП чака извинение от АБВ, но Първанов е предател

Антон Кутев: Промените в Столетницата са задължителни!
9 май 2016 11:30, Анисия Иванова
57
БСП чака извинение от АБВ, но Първанов е предател
Снимка: БТА

Промените в БСП са задължителни. Имаме тежко наследство, че сме посткомунистическа партия. Задължително е да има сблъсък с ГЕРБ. Това беше най-големият залог, с който Корнелия Нинова спечели председателското място в БСП. Зададе ясна опозиционна политика и очакваме от нея много силна атака срещу ГЕРБ, заяви пред Bulgaria ON AIR бившият депутат и говорител на БСП Антон Кутев.

Той определи подкрепата за Делян Пеевски като огромна грешка и тежък удар за БСП.

"Там Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Михаил Миков казаха, че или гласуваме за Пеевски, или правителството пада. Зависимостта от Пеевски бе нещо много опасно", коментира Кутев и начерта политиката, която занапред трябва да води левицата:

"Логиката не е да изхвърлим богатите от партията. Имахме 5 младежки организации, вече е само една. Младежкото участие е абсолютно гарантирано. Въпросът е да се защитават левите идеи. Не ляво говорене, а ляво действие. Не може да те няма със седмици в телевизиите, а да пускаш фермани за левите си идеи. Когато убедиш хората да излязат на улицата и да извоюват идеите си, тогава имаш право. Трябват действия, а не говорене".

Антон Кутев призна, че БСП все още очаква извинение от АБВ и определи действията на Георги Първанов и сподвижниците му като предателство.

"АБВ е тежък предател и очакваме извинение от тях. Георги Първанов има за какво да се извинява, но няма как да няма диалог с тях", каза още Кутев.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: БСПАнтон КутевBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
19
 
! Отговори
румен преди 7 години
Р. Овч. , Г. Гергов и К. Добрев ще ръководят столетничката , *** е само лице на фирмата, тип "мокра фланелка".
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Логиката не е да изхвърлим богатите от партията..." Ба си лицемерието ! За каква социална политика ще ми говорите след като преядохте с власт и пари.... поогледайте се, па тогава приказвайте...
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха.Тея *** са много глуповати-останаха една маршрутка хора,а си избират главатар-шофьор...хаха...Много наподобяват пайнерското племе-никой ги не брои за живи,те награди си раздават...мъка,мъка...ааа,и евроГея беглец бил доволен,видиш ли...Пък и се пънат пак да управляват,а не можаха партиината каса да си опазят.?.Смех голем,ама-кот такоа.
24
3
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА преди 7 години
Да не загубим богатите в партията-та то бедни има ли?Може би само електоратът,който се стопи чисто биологично. К.Нинова е милионерка и ще се бори за бедните и онеправданите-това е пълен абсурд. Кой ще и повярва?
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 2да бръкна им в основния постулат- частната собственост и вече не всичко е тяхно е почти не всичко
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** от ДС и как беше някакъв екпорт на оръжие
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички коментари са написани от фенове на ГЕРБ и на Деформаторския блок.Абе другари комунисти от ГЕРБ и от СДС.Що не си гледате вашите партии и лидери.Като не сте гласоподаватели на БСП защо се интересувате от нея ,че и коментари пишете.Корнелия е мъжко момиче и мисля ,че ще се справи много по-добре от левия и десния т-а-ш-а-к на Бойко ,каквито ги играеха Станишев и Миков
20
7
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
хаха, Костов, ей много пречи тоя Костов на някои хора. 16 години не е на власт и все го ругаят. Явно си е свършил добре работата.
19
2
 
9
 
! Отговори
българина преди 7 години
Лека подсказва за бсп, не се ли хванат за.национализма, са трупове хванали се за шлифера на ***
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Abv sa predateli a komunjagite bkp koito stanaha gerb kakvi sa predateli te vs sa edni i saschti ot bkp gerb. Abv i vs dr kornelua schte se boksira s boiko
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък Антон Кутев и Корнелия Нинова не са нищо ново, отдавана изтъркани политици, аз очаквах БСП да избере съвсем нов човек, некомерсиален, несвързан с предишни икономически връзко, но уви...
16
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех г-жо Нинова.Надявам са на победа и в изборите.
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като избрали Корнелия Нинова за председател на БСП , тя обещала да свали Бойко Борисов. Имало само един малък проблем - той не си падал по нея!
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
червени железобетонни картуни
13
6
 
26
 
! Отговори
aer преди 7 години
Алоо, БСП какви сблъсъци ви се привиждат,не гледате ли че на всички избори ГЕРБ ви сцепват от бой.
12
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв сблъсък с ГЕРБ, бе ***, ти гледал ли си последните избори? До 2-3 избори БСП ще е изчезнала напълно, а този тръгнал правителството да сваля. Вие не разбрахте ли, че когато подкрепихте Пеевски, приключихте за политиката завинаги? И Орешарски нямаше вина, Станишев му наложи това глупаво решение. Прошка от избирателя за това назначение и за корупцията, която БСП винаги поражда, няма как да има. Вземете се закрийте най-накрая, че да дойдат нови партии.
11
2
 
18
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Тази *** е изтривалка на свинаря гергов и това което може да се очаква от нея е да служи на свинския както винаги досега.Именно тя заедно с дългия инкасатор открадсна от държавата пловдивския панаир и го подари на прасето , а държавата загуби едни 500 милиона.И тя престъпничката, крадла долнопробна ще ми се прави на ляв политик.Миков наистина е пияница и некадърник , но поне е несравнимо по-почтен като човек.
10
4
 
15
 
! Отговори
курти преди 7 години
Само като видя онази малка цифра на плаката ми става ясно какви предатели сте.Не може да се биете в гърдите че сте нова модерна партия пък на знамената ви да пише 1891.На това в България му викат вълк в овча кожа.До 1990 вълк след 1990 облича кожата но отдолу все същите мутри.Нещо като по рекламите предлагат нещо в нова опаковка вътре същия *** само че по лъскав отвън.
9
1
 
19
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Тези , които са за и със Нинова ги обединяват не някакви идеи полезни за народа , а "сваляне на правителството" ! Представяте ли си , с какво ще се занимават с новият председател "демократ" и каква ще им бъде "промяната " ? Власт "през крив макарон" - още повече ще ги намразят хората, как можа Нинова на конгреса да го каже това, това ли е ролята на социалистите ?
8
0
 
22
 
! Отговори
Партизани за бой се преди 7 години
Партизани за бой се стягат, но...............?! Ятаците измряха, мандрите в горите ги окрадоха и К' lВО ПРАИМЕ СЕГА?!