Умилително от Крушовица: Браво, Корнелия! Обичаме те!

Родното село на Нинова още празнува лидерския й пост
11 май 2016 15:04,
81
Умилително от Крушовица: Браво, Корнелия! Обичаме те!
Снимка: 24 часа

Жители на врачанското село Крушовица се събраха пред родната къща на новия лидер на БСП Корнелия Нинова, за да я поздравят.

Нинова е родена там през 1969 г., но родната й къща отдавна е изоставена и вече е пред рухване.

Бащата на лявата депутатка е починал отдавна, а майка й от много години живее в Мизия.

"Браво, Корнелия! Крушовица те обича!" са написали на плаката си ентусиазираните от успеха на своята съселянка жители на селото. Те се радват, че за първи път жена е начело на БСП и това е тяхната Корнелия.

В Крушовица всички са категорични, че Нинова е изключително борбена жена и един ден може да стане министър-председател на България. Когато станали ясни резултатите от избора на председател на 49-я конгрес на БСП, хората в Крушовица масово наизлезли и започнали да се черпят в нейна чест, пише "24 часа".

Местните уважават Нинова и заради нейната човечност и състрадателност. Паметливите припомнят, че по времето на големия потоп в Мизия и Крушовица през лятото на 2014 г. тя бе единственият депутат, останал непрекъснато с пострадалите хора, докато бедствието бе овладяно.

Тогава Корнелия Нинова използва цялото си влияние и познанства, за да организира помощи за останалите без дом и покъщнина хора. С нейното застъпничество министерството на земеделието разреши дигата на река Скът да бъде взривена и водата да се оттече през нивите към Дунав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП -БЕЗСТРАШНИ, СПРАВЕДЛИВИ ПЕНСИОНЕРИ
47
2
 
4
 
! Отговори
65 преди 7 години
Ами пишете и да ви прати автобус да ви докара в София та да я целунете.Може и кебапче да ви купи.Това поколение на снимката още си мисли че от тях зависи хляба да стане пак 0,15ст. и билетчето 0,06 ст.И пак ще мрънкат.Идете при нея-тя на вас разчита
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОбре, че пенсионерите социалисти си отиват.То па и ние младите сме едни тикви, вместо да хванем *** и да ги изтрепем, както те опаткваха интелигенцията 70 години, ние ги търпим и си емигрираме.Когато добрите стоят безучастно, лошите правят лошотии на воля.А тия кухи *** на снимката (без извинение за възръстта, кухи са) на всеки избор избират куция кон - герговци, овчаровци, корнелии, румен петковци мафиози и други тем подобни *** дето само и единствено могат да крадат.Амин.
45
2
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Щом е човек на Командира ...спукана им е работата на Позитанци....ха,ха,хаааааааа....
44
3
 
8
 
! Отговори
Кифлата Корнелия ... преди 7 години
...БЕШЕ ОТ СДС И ЧОВЕК НА ИВАН КОСТОВ, КОЙТО Я НАЗНАЧИ В ТЕХНОИМПЕКС ЗА ДИРЕКТОР.ЗНАМ-- ЗАЩОТО ЛИЧНО СЪМ КАНДИДАТСТВАЛ ТАМ ЗА РАБОТА В ЛИБИЯ!ПОСЛЕ---БЕШЕ И В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА БУЛГАРТАБАК , КОЙТО ФАЛИРА ПРЕДИ ДНИ.ТАЯ --ЩЕ ФАЛИРА И БСП!!!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!!!!
43
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Глупаците си личат от далече. Един от тях е 56.Май, че господ прибира и млади агнета.Всяка дупка си чака стопанина. теб няма кой да те смени- теб чака.53976
42
3
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Че те и децата на Надежда Михайлова/Нейски/ заминаха да учат в чужбина, но скоропостижно се вратиха -не им понася въздуха?! Дали е така или е друго времето го показа.
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наивници на преклонна възраст!
40
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До наборти си по-заблуден бе офцо,я ми кажи къде са децата на гроб
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ой, милите бабки заблудени. От къде да знаят горките, че само едното от костюмчетата на "тяхното момиче" струва повече от целогодишната им пенсия:))
38
7
 
3
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До Анонимен 55Кажи си и ти твоето име и ние да се подиграем с него. Какво лошо има в името "Корнелия". На такива обратни като теб може и да им звучи като "К*р-нелия" или обратния състав "Корн", ама името си е съвсем нормално българско име и асоциациите са само в перверзната ти глава.
37
9
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Дано е по-кадърна от предишните Станишев и Миков и предложи накаква алтернатива във властта в България. Колкото до това, че от родното и село са я поздравили - не виждам нищо лошо.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 57 ТО КМЕТА ИМ Е ОТ ГЕРБ не са толкова простии
35
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАИВНИЦИ !
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те тия нема да изкарат, за да гласуват. Не че им намалява електората на БСП по политически причини. Просто и естествено си измират хората, които все си мислят, че ще се върне Живковото време, а ***, които да гласуват за сегашните червени *** има все по-малко. А, забравям черевените *** по форумите, а и в този ги има и то не малко!!!!!
33
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три баби си разправяли:- Моята внучка се казва Гертруда, защото дядо й беше герой на труда.Втората казва:- Моята внучка се казва Офелия, защото бях член на ОФ.Третата казва:- Моята внучка се казва ***, защото аз се казвам ***, а сватята малко к*рва си пада.
32
4
 
24
 
! Отговори
Kargo преди 7 години
Те тия политици като нея станаха милионери от политика,а тия дето ги избират нека си броят стотинките за хляба.
31
19
 
16
 
! Отговори
Бой преди 7 години
Герберастите се подиграват на хората от снимката. Не разбират горките, че се подиграват на себе си.
30
6
 
22
 
! Отговори
ха ха ха преди 7 години
що си я не вземете ? Да си ходи у майкини без връщане. Така ще е сред свои.
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горката, няма пари да стегне бащината си къща