Борисов видя UK джиповете и отсече: Важен е жестът!

"Не, че нямаме пари, ние не сме за 40 джипа", коментира премиерът
Обновена: 22 май 2016 21:31 | 22 май 2016 18:15,
211

 Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Министър-председателят Бойко Борисов заедно с министрите Румяна Бъчварова и Николай Ненчев и зам.-посланика на САЩ Сара Райли инспектираха на място част от високопроходимите джипове, които България получи като подарък от Великобритания. В групата бе и лидера на ПФ Валери Симеонов.

"Не, че нямаме пари, ние не сме за 40 джипа, важен е моралният жест", заяви министър-председателят, цитиран от 24 часа.

Премиерът подчерта, че такова дарение се прави за първо път и джиповете току що са били свалени от въоръжение на британската армия. Преди да пристигнат на ГКПП "Малко Търново" премиерът, министрите и Валери Симеонов са облетели част от границата ни с Турция, за да видят как върви изграждането на съоръжението.

Първоначално Борисов подкани Симеонов той да каже впечатленията си, като лидерът на ПФ заяви, че по-голямата част от съоръжението, особено в проходимите зони, е изградено. Оставала една по-трудно проходима част, където изграждането предстои.

Премиерът също подчерта, че ограждението е стабилно и внушително и ролята му е да бъде в помощ на граничните части.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХризантемаДо 96 анонимник. Не знам дядка ли си, чичка ли си червендалест, ама като беше толкова хубаво при соца защо толкова държави го изоставиха и не искат да чуят за него.А днес като е толкова хубаво при евроатлантизма защо 3 милиона българи - 1/3 от населението на България се изнесе да слугува на богатите западняци и да им чисти улиците и буkлуците. И младите продължават да се изнасят.
94
3
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Гледам снимките и си мисля .. Една ракета земя - въздух би свършила чудесна работа за този народ.Не, че с тези ще се свършат душманите, ама поне ще понямалеят, пък и другите ще се стреснат ..Ех, мечтиии !
93
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗа сведение в БА има на въоръжение 200 G-класи, уазките са в процес на бракуване.За сведение и Г класите са бракувани както и английските джипове (току що). И дано не им се налага да карат в полеви условия, защото дори и нови и 100 метра няма да могат да изкарат и ще заседмат в някое дере от където уазката минава без проблем.
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъ_па_нар!
91
2
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 7 години
Аз пък да ти с*ра на демокрацията и на колата ако те знам де живеееш утре ще си без кола и всичката демокрация на света няма ти помогне.
90
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантическият *** с пpисадената коса има вид на смачкан картоф, гледа като теле.
89
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво стана с рузкия УАЗ Патриот?Вързаха ли му дръжката с тел?За сведение в БА има на въоръжение 200 G-класи, уазките са в процес на бракуване.
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До за 110Леко ще се напънеш от злоба и кои са тия държави дето го изоставиха ? Hемците преживяха 2 световни войни и все още са първа иканомика и погледни им социалната устройка по време на тия войни и също отиди в Швеция - една от най-социалните държавиА как е ситуацията вече 27 години в евроатлантическа България - станахте ли като Швеция и Германия? Още колко години мизерия - още 30, 60, 100 за дойде светлото евроатлантическо бъдеще и и в България?
87
2
 
5
 
! Отговори
за 110 преди 7 години
Леко ще се напънеш от злоба и кои са тия държави дето го изоставиха ? Hемците преживяха 2 световни войни и все още са първа иканомика и погледни им социалната устройка по време на тия войни и също отиди в Швеция - една от най-социалните държави в света после подскачай. Aко въвеведеш в Африка и комунисти и социалисти и демOкрати и каквито искаш то там винаги ще си е Африка.
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато ми се пънете в ролята на "горди бълг*араци"се сетете за снимките горе.Това е цветът на нацията разплул се в топ авиационна машина(гробница) на правителството.СМЕШНИЦИ!!!А пък за провинциалистите ............спокойно могат да се наредят на опашката зад пакистанските и малийските жипситаВижте се първо на какво приличате и после се пънете...........мухльовци.
85
8
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Да не беше се разпаднал УАЗ Патриот баш пред Путин, да ми ги фалите.А то срам и резил, генерала им се нас ра от притеснение.
84
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И когато ми се пънете в ролята на "горди ***" се сетете за снимките горе.Това е цветът на нацията разплул се в топ авиационна машина(гробница) на правителството.СМЕШНИЦИ!!!А пък за провинциалистите ............спокойно могат да се наредят на опашката зад пакистанските и малийските жипсита.
83
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по добре английски джипове от колкото руски УАЗ-и
82
8
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Руските джипове са специални, не стават за нас.При тех вратите са заключени, докато не запалиш двигателя.А не можеш да запалиш двигателя, докато не отключиш вратите.Там се иска акъл.Иначе ако много дърпаш, им се откъртват дръжките.Ние за такива "умни" джипове немаме акъл.
81
1
 
6
 
! Отговори
до 110 Хризантема преди 7 години
Извинете за въпросът но вие жена ли сте или евроатлантически трансик ?
80
4
 
5
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 96 анонимник. Не знам дядка ли си, чичка ли си червендалест, ама като беше толкова хубаво при соца защо толкова държави го изоставиха и не искат да чуят за него. Що не си написал как се захласваха, включително *** като теб, по лъскавите западни стоки и ако можеше да се отиде там беше събитие? Защо не си написал, че се чакаше 10 години за скапана кола, че не можеше да живееш другаде заради закрепостеното жителство, че в магазините имаше жалък асортимент и предимно ***, и още, и още.
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова си може момчето. За толкова му стига умствения багаж. Да изпроси 40 бракувани джипки. Напразно са го галили 3-те папи по-главата.
78
8
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Социализмът го възхваляват умствени инвалиди и платени ***.
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има реферемдум.Нека народа да каже
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
15 снимки на самозабравили се корумпирани тюфлеци. Как се самозалъгах да ги прещракам повечето ...