БСП: Лоши стадиони, магистрали. Борисов: Вижте вота!

Няма да падам до това ниво, защити се премиерът
Обновена: 27 май 2016 13:59 | 27 май 2016 13:44,
42
БСП: Лоши стадиони, магистрали. Борисов: Вижте вота!
Снимка: БТА, архив

БСП отправи остри критики към управлението на ГЕРБ за пропуски в усвояването на европейските средства.

Соцдепутатът Иван Иванов прочете декларация, пълна с критики, преди началото на парламентарния контрол, за който в залата вече бе премиерът Бойко Борисов. 

"Нещата не са розови", каза Иванов и изброи множество некачествени проекти, пропаднали стадиони, напукани магистрали след тържественото рязане на лентички. "Това е върхът на айсберга", каза още Иванов. 

Соцдепутатът видимо ядоса премиера, но Иванов продължи, подгрявайки дебата за лидерката си Нинова, чийто въпрос към Борисов предстоеше. 

"Време е да се каже истината, а не да се отричат срамежливо фактите", каза депутатът. Той даде пример с със средствата по ОП "Транспорт" и припомни, че властта е отчела 97% усвояване. По негови данни обаче има проблеми, някои от тях за 480 млн. евро. 

Въпреки очакванията премиерът да му отвърне, Бойко Борисов отмина декларацията с едно изречение в отговора си към Нинова.

"Изборите за местна власт достатъчно ясно ви отговориха кой какво е свършил, така че няма да падам на това ниво", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 7 години
Борисов като дойдеш пак на власт интересувай се защо като полагат асфалт по магистралите е некачествен и след два месеца го ремонтират. Мирише на корупция. Освен това се отказа от най-хубавото място за изграждане на национален стадион във Враждебна. Избираш две нови места все по-близо до Бистрица. Като се прекопае под пистата на летището и се продължи метрото към жк. Левски, пресича Ботевградско шосе и минава в близост до бъдещият национален стадион .Третият лъч на метрото също ще бъде близо.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО Е ВРЕДЕН ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- ИЗПРАЗВА ФИСКА И НАСТЪПВА ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ- ВИЖ БГ, А СЕГА ВИЖ ЕВРОПА- НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И РАСТЯЩИ ДАНЪЦИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДОХОДА, А ТУК ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ БЕДНИЯТ НИ КАПИТАЛ ТРЯБВАЛО ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ СИВИЯ СЕКТОР- ОКАЗА СЕ, ЧЕ БИЗНЕСЪТ РАЗБИРА ПОД СВЕТЛО ДА ГО ПОЗИЦИОНИРА НА ИМЕТО НА БЕЗИМОТЕН НЕГРАМОТЕН РОМ ИЛИ В ОФШОРНА КОМПАНИЯ, КОЕТО НЕ Е ПРОТИВОЗАКОННО, НО ПЪК ОБЩЕСТВОТО ИСКА БИЗНЕСЪТ ДА ВОДИ И ДЪРПА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ , А НЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА
24
4
 
1
 
! Отговори
iv преди 7 години
До Анонимен 22абе, 22 много си тъпо кумунистче бе. Кви данаци в европа се дават на тия с 1000 еуро бена инженера от заплатата отделят да я дадат на некои бачкатор? да се изравнят? много тъппо парче си!!!!аз съм в Германия и заолатата се определя спрямоданъчна група, лонгрупа, вид работа и.т.надски *** Бесепар
23
4
 
10
 
! Отговори
СВ.СВ. преди 7 години
НИВОТО НА БСП Е ДОСТА ПО ВИСОКО ОТ ТОВА НА ГЕРБ И ПРЕМИЕРА САМО НИВОТО НА ТИЯ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС Е ДОСТА ПО НИСКО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕТО ТОВА Е ЛЯВО НАСТЪПЛЕНИЕ НА ЛЕВИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИОНЕРИ ДО ЕДИН БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПРАВА И РАВЕНСТВО НА БЕДНИ И РАБОТНИЦИ, ДО ЕДИН ПРЕГЪРНАЛИ ИНТЕРНАЦИОНАЛА, ОБАЧЕ КАКВО НАПРАВИХА ЗА РАБОТНИЦИТЕ- ЕДНО ОГРОМНО НИЩО, АМА НИЩО- ТЕ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯ ДАНЪК И НАПРАВИХА НАЙ ГОЛЕМИЯТ БАНКОВ ФАЛИТ И ИНФЛАЦИЯ ОТ НАД 100%- А СЕГА ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ ЛЕВИТЕ ПАРТИИ В ЕВРОПА- 7/8 ПЪТИ ПО ВИСОКИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ И СИГУРНОСТ НА РАБОТНИЦИТЕ- А НАШИТЕ ФАЛИРАХА ИНДУСТРИЯТА И ИЗНЕСОХА ЗАВОДИТЕ НА СКРАП- ПОЗОР
21
7
 
6
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До кабелджията 23. Що, преди да дойде той на власт в челните редици ли бяхме?
20
10
 
12
 
! Отговори
по кабеларките преди 7 години
Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.
19
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се върнат БСП. БСП ще водят социална политик, ще въведат стъпаловиден данък и ще вземат от парите не тези които взимат по 1500 лева за да дадат на тези с 500 лева. Така е най-справедливо, така е в цяла западна Европа има стъпаловидне данък - който взима 3 хил евро заплата близо половината му се взима е се дава на тези с 1000 евро заплата.
18
4
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Коментара ти показва, че си яко ***.......все напред и да изпълните петилетката за три години хахах
17
4
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 7 години
Не знам дали се целувате, ама яко делкате кинтите.......а ти от кои си, че се палиш - от рез-ня-ците или неграмотните гербери???
16
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До До БГ 16Ибриков, коко министри има от ДПС сега и колко бяха при ореха? Кой осигуряваше кворума, че да има депесарчета в кабинета? БСП и ДПС имаха само 120 депутата, и това беше златното време за сидер ага да ги крепи с кворума в НС! Ние българите помним!Да живее България!
15
5
 
9
 
! Отговори
До БГ 16 преди 7 години
Ми то по-здрава любов между Герб И ДПС няма. Да не ти обяснявам кой гълта парите в земеделието и кво ви лъже Рапоня, ама е прав, като сте кауни...
14
4
 
7
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До АТАКИСТИбрик, и вие ни лъгахте, че сте националисти, а позволихте в предишното НС на ДПС да има министри при ореха. Сидер ага играеше златния пръст за пари! Мислис, че не помним това национално предателство?Да живее България!
13
3
 
14
 
! Отговори
Какво му е на вота преди 7 години
всички калинки на държавна и общинска ясла, барабар със семействата си, са тези които крепят мутро-милиционерите на ГЕРБ. Щото я е паднал ак Винету, а са тръгнали реки от просяци, уволнени по некадърност от знайни и незнайни службички.
12
12
 
9
 
! Отговори
румен преди 7 години
Спокоино , *** трябва да си заслужи парите , да покаже хъс и характер иначе Р.Овч. ще я мъмри , хората виждат кои работи в тая държава и кои само плете интриги !
11
0
 
2
 
! Отговори
Rozi преди 7 години
Deputatite ot ns i bg partizani dosta sa rabotili i dosta zaplati sa spechelili za tozi kolosalen eisberg...kolko leva sa zarabotili bg deputatite za eisberga?! :-)
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвани единия, удари другия.
9
11
 
20
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Точно това искат да ти кажат от БСП , ама ти или не можеш да го разбереш или се правиш на дръж ми шапката ! Точно това е странното и нелогичното ! На фона на тази разруха и мизерия -странния вот ! Нещата ще си дойдат по местата когато дойде мажоритарния вот и партиите се пръждосат от живота ни !
8
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП отправи остри критики към управлението на ГЕРБ за пропуски в усвояването на европейските средства...................................Майко мила!!! Наистина няма по-нагло нещо от комунистите. На тях им спряха 100% фондовете заради далавери а сега "критикуват" !! Точно те??!?!!?!
7
6
 
26
 
! Отговори
аз преди 7 години
Момент, 480 мил. евро усвоени или присвоени?