Бареков подкрепи Борисов за президент

Слави Трифонов да се подготви за страшен отпор, смята евродепутатът
Обновена: 31 юли 2016 11:42 | 31 юли 2016 10:42, Красимир Ангелов
78
Бареков подкрепи Борисов за президент
Николай Бареков. Снимка: Булфото, архив

Евродепутатът Николай Бареков категорично застана зад идеята премиерът Бойко Борисов да се кандидатира за президент, защото по думите му "не се справя със задачите си до този момент".

Още по темата
"Аз ще съм първият, който ще му занесе гербери след победата, защото няма друг вариант в момента България да получи по-сносен министър-председател, освен ако Бойко Борисов не си намери нова работа", отсече Бареков в предаването “Тази неделя” по bTV.

Според евродепутата ГЕРБ на практика тика Борисов за "Дондуков" 2. "За да си добър премиер и президент трябва да си държавник, но му пожелавам успех. Нека като президент да се докаже повече”, посочи още Бареков.

"Вчера Борисов обясняваше, че му трябва някой, който да тропа по масата, някакъв генерал, казаха от партията. Какъв генерал, какъв тропач по масата, като ние нямаме армия? Нашата армия е най-слабо подготвена, най-малка по численост и не ни трябва генерал за президент.

Трябва ни дипломат, който да говори на общ език с европейските лидери, защото с тропане по масата няма как да си спечелим приятели", заяви още Бареков.

Той се обърна и към Слави Трифонов със съвет: „Искам да му кажа да се подготви за много страшен отпор и, че ако няма голяма партия зад гърба си, наистина ще бъде много зле положението за него в чисто емоционален план”, предрече бившият журналист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
39
 
! Отговори
край преди 7 години
Този човек е за затвора направи телевизия с милиони от КТБ като много добре знаеше че няма да ги връща. Телевизията беше част от схемата за източване на Фонда за гарантиране на депозитите и повече от 1.6 млрд. пари от държавния бюджет. И тези във фонда и тези от бюджета са НАШИТЕ пари. Този няма да бъде съден. Няма да бъде пребит с камъни от народа. Има ли НАРОД?!
33
0
 
5
 
! Отговори
Sf преди 7 години
Naijalkite politici... Xaxaxaxa
32
0
 
29
 
! Отговори
край преди 7 години
Как се незагуби този човек с грозна душа. ***, предаващ всички свято и красиво. Направи най-гледаната телевизия с най-големите телевзионери защото е много кадърен? - Не направи ги с невъзвращаемите милиони от КТБ. ЗАПОМНЕТЕ добре - моите и вашите пари.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тези от ГЕРБ нямат ли други хора ,че само ББ слагат навсякъде. Горките.....Оттегли ли се Борисов (което въобще не ми се вярва ) с ГЕРБ е свършено. Един нямат за свят
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бареков подкрепи Бареков за вицепрезидент!
29
1
 
15
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Тоя що се излага така брадясал в ЕП?!
28
2
 
21
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 7 години
Браво на днес.бг! Уникална снимка са сложили на *** :)))
27
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави Трифонов е новия Бареков.Еднакво нечистоплъттни са.
26
1
 
39
 
! Отговори
хой преди 7 години
Абе бараката какво стана с операция чисти ръчички бе? Нали щеше да ги оправяш сичките?!Или ше кажеш че това е било само за заблуда на противника и на балъчетата? Що не се кандидатираш да те изберат за презедентин бе бараката? Знаеш ли колко ного ора ше ти гласуват на него? Дудук си се родил и дудук ше си умреш бараката!
25
1
 
35
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Ей няма да спра да псувам гадното племе, което избра тоя клоун. Чувствата ми граничат с омраза към тези наши съграждани. Утре ще изберат и Слави за премиер, Марешки президент. Като си ниско образован селянин, не се бутай да гласуваш и тва е.
24
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е мутра.
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами те затова насрочиха датата така, че балотажа да е след американските избори. Иначе ще вземат още октомври да изберат някой неподходящ и как се стои мирно на килимчето пред Доналд?!!!!
22
1
 
20
 
! Отговори
1 преди 7 години
барек,оправи календерска,за вице,че идилията да е пълна.
21
1
 
15
 
! Отговори
аслан преди 7 години
Бареков просто е ***!
20
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво и е президент на една губерния с която по големи държави могат да направят каквото пожелаят точно за 2 часа.Страх Ви е дори да помислите, но какво ще направи Командващия вталената БА ако на срещата си през август Путарян - Ердоган обявят, че Варна е подарък за японския император в чест на 7 милиарда години от Изгрева на Слънцето? Ще вдигнат изтребителя да направи оглед и докладва!!?
19
2
 
12
 
! Отговори
конюшната преди 7 години
как можеш да разбереш кои са лакеите в политиката?просто!!!! тези които най много (лайат )
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стадо тикви - цял бостан!Всичко друго - жив зян!
17
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Барек нагази в политиката със запретнати ръкави, имах някакви очаквания, че ще получи симпатия, ако не подкрепа от колеги журналисти. Точно напротив - най голямата злоба и плюнки дойдоха точно от гилдията, разбира се, добре платена от босовете на престъпния свят - Мафията!
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя беше по- анти-Бойко и от (д)еформаторите преди изборите, но след това си спомни кой кум, кой сват и друга песен запя. Лошото е, че има достатъчно ***, които да вярват на това просто момче (по-просто и от самия Борисов). Що се отнася до изборите за президент - нека първо видим кандидатите и преценим дали изобщо има годни такива или само партийни послушковци, на каишка на чужди посолства
15
1
 
21
 
! Отговори
kasapina преди 7 години
Xaxaxa, pratete Bareka pri evropeiskite lideri da im govori na angliiski... Xaxaxaxa.