След Бузлуджа и потоп: Кебапчета, боклуци...

Реформатор иска от екоминистъра санкции за замърсяването
8 авг 2016 18:40,
77

Снимка: РБ

Седмица след събора на БСП на Бузлуджа поляните под върха са покрити с боклуци. Снимки, запечатали грозната гледка, разпространи депутатът от РБ Петър Славов.

На фотосите, изпратени на реформатора, се виждат ясно агитационни материали на социалистите, дръжки на знаменца, както и опаковки от храни и напитки. Те са разхвърлени на зелени площи в подножието на връх Бузлуджа.

Гледката накарала депутата да изпрати писмо до екоминистерството. В него той пита дали ведомството на Ивелина Василева ще извърши проверка на замърсяването и на непочистването на отпадъците от организатора на събитието на БСП.

"Моля да ме уведомите и за резултатите от проверката, както и за наложените санкции на нарушителите", пише още Славов до Василева.

"След БСП и потоп. Както обикновено, след кебапчетата на Бузлуджа, някой трябва да почисти след тях, както се случва и след всяко тяхно управление на страната", коментира депутатът.

Той е категоричен, че отговорност на организатора на всяко събитие е да се погрижи за почистването след неговото приключване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това им е останало още от шумкарите.Онези от където и да са минели,все *** са оставяли,и затова са го хващали.Все са ги съдили не по политически причини,а по екологични.толкова боклу са правили,че даже е имали и със смъртни присъди.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - "Ало, дупетатът от РъБъ Пешо, Ела снимай при нас У Младост-1 между блоковете, бе!"то у младост1 не сте ли всичките от същата партия, бе?!
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От където е минала Партията ,все на теменужки ухае.
42
2
 
17
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До ПЕТЕВ Толкова си даалеч от истината, колкото от Слънцето до Земята. Комунистите си направиха преврата и си крадоха и продължават да крадат преди и след споменатата година. Само дето ги отбиха от цицата преди време и сега пикаят газ.
41
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало, дупетатът от РъБъ Пешо, Ела снимай при нас У Младост-1 между блоковете, бе!Същото е, 'щото на самоковската даскалица 'ич не й пука за нас. Па 'оди пиши на Ивелинчето, она да санкционирВа, Данчето. Къде търсите под волО теле, бе! Дреме ми за Бъзлуджа!
40
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново под слънцето. След комунисти винаги резултата е ***!
39
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още преди години им казвахме червени *** и никой не го казваше в преносен смисъл.
38
5
 
22
 
! Отговори
Миков преди 7 години
Откровен комунизъм струи от писателите на мнения ! Защитават с "голи гърди" комунистическата простотия и наглост! Червени са ви и задниците,другари! И миришат.....
37
19
 
12
 
! Отговори
Бузлуджа преди 7 години
На този депутат не му е чиста работата. Всяка година се наема фирма по чистота, която почиства района. Преди години по същия въпрос се изхвърли друг "демократ", естествено лъжеше. Ако реформатора беше честен човек, щеше да бъде загрижен за чистотата на много места в страната, но той се интересува само от Бузлуджа. Трябва да хвърли кал срещу БСП и така да заяви присъствието си, иначе неизвестен с нищо позитивно реформаторски празнодумец.
36
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бузлуджа е доста далече от тия отпадъци на снимката пък един Плакат всеки може да подхвърли Потоп и *** ще бъде след Управлението на Герб и Реформаторският блокДаже и за кебапчета няма да ви оставят
35
11
 
6
 
! Отговори
ПЕТЕВ преди 7 години
До Анонимен : ТОЯ Е ОТ ОНИЯ КОМУНИСТИ ,ДЕТО СЕ ПОКРИХА ОТ СТРАХ ПРЕЗ 1989 Г. И СЕГА СА АКТИВНИ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРИ И АКТИВНИ УЧАСТНИЦИ В РАЗГРАБВАНЕТО И ЛИКВИДИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД УПОМЕНАТАТА ГОДИНА. ТЕ СА И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА БСП ,ЗАЩОТО ТЯ ИМ ОТМЪКНА КОКЪЛА ОТ УСТАТА СЛЕД ГОРНАТА ГОДИНА.ТОВА Е ИСТИНАТА ,МЛАДИ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ.
34
0
 
10
 
! Отговори
Сиси преди 7 години
До Анонимен 27.Попитай Недялко от ПИК,може да ти спретне една лъжа и двамцата да се радвате на човешкото нещастие,след това се прегърнете като прасета и си заживейте в мърсотията.Така менталното ви разстройство ще ви зближи още повече!
33
8
 
5
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
В България от 1878г. До 2016г. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НИТО фашизим нито комунизъм нито социализъм нито демокрация... "управляваха" Робовладелци руснаци турци германци евреи татаро-партизани и све ЧУЖДИ сега управляват сорояди и хамерикани... БЪЛГАРИН Е Е УПРАВЛЯВАЛ УНИЖТОЖАВАТ ГИ!!!
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв комунизъм ви гони.В България никога не е имало комунизъм,а хипотези за далечното евентуално бъдеще.Както и сега няма капитализъм а грабизъм на шайка разбойници.
31
1
 
11
 
! Отговори
hard преди 7 години
До Анонимен Гостувам често в Канада и съм общувал с канадци родени и израсли там, както и с имигранти, от различни страни възрасти. Всички са на мнение, че в обществения ред по-лошо от комунизма - няма !В разговори в Българи, като споделям впечатленията и мнението си за несъпоставимите разлики между там и тук, ми задават въпроса: защо е така?Според мен има само две разлики: - първата е, че там бомба не е падала да предизвика разрушения. - втората е, че там комунизъм не е имало НИКОГА !
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е Буздлужа,а градинката пред Асан Ганьов.
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--21;Куба и Венецуела ги държат за показ; Ето това е комунизЪма.
28
4
 
10
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Провалилият се социаСамо едно уточнение - комунизмът е невъзможен, защото по теория основният му закон беше "НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ". Е няма как да стане това, идеята беше всеки да има съзнание да потребява колкото му трябва и да произвежда за другите. А бе, идиотска работа...
27
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно какво прави член на РБ на Бузлуджа ? Какво прави, активно мероприятие... Прословутите демократи с комунистически прийоми.
26
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но най-големите бок.луци са в БСП и ДПС.