Ако десните не се обединят, България – губерния!

Можело и вилает на източните еднолични владетели
81
Ако десните не се обединят, България – губерния!
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на БЗНС и военен министър Николай Ненчев отново призова за обединение на десните и за излъчването на една кандидатура за президент, за да не бъде овластена институцията от левите.

Още по темата

"Ако не се направи опит за консолидирне на десницата, съществува риск да отпаднем от голямото семейство на демократичните народи и да се окажем губерния или вилает на източните еднолични владетели", е казал той на среща с активисти в Бургас, цитиран от пресцентъра на БЗНС.

Според Ненчев левицата се състои от "бивша номенклатура и агенти на ДС" и не бива да й се дава възможност да овладее президентската институция, защото би променила геополитическата ориентация на страната.

"Отклоняването на България от Евроатлантическата общност е предателство. Предателството не ражда национални герои, то създава родоотстъпници", смята Ненчев.

Според земеделците всички партии от семейството на ЕНП у нас трябва да застанат зад обща кандидатура, въпреки че от ГЕРБ вече обявиха, че ще издигнат свой кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
as преди 7 години
по смешно изказване няма, тоя е един виц който дори не е и забавен
62
1
 
0
 
! Отговори
paco преди 7 години
Кой от тези леви,десни,средни и каквото ви дойде на ум не е свързан с бившата номенклатура и ДС
61
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 7 години
Ох че неприятна личност. Кога най после този Шрек ще потъне в блатото от което го изкараха да си гледа там картофите и да не умува много.
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съди, за да не бъдеш съден!
59
1
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Герги, казвал ли ти е някой, че направо пращиш от акъл. Нещо освен русофилство и русофобство имаш ли да кажеш? Или дотам не си стигнал в училище.
58
3
 
7
 
! Отговори
Герги преди 7 години
До Българин--54;Абе знаеш ли че простотията е дар от бога ?
57
4
 
7
 
! Отговори
Герги преди 7 години
Не ми изтривай коментара . Историята ни е пълна с предателствата на русофилите.Да ги изброявам ли ?
56
1
 
6
 
! Отговори
Герги преди 7 години
От кога русофил е нецензурна дума ? Какво има в думата русофилистик ?
55
0
 
5
 
! Отговори
Герги преди 7 години
До Патриот--48;Абе казвал ли тие някой колко си глуповат.? А ко ша кайш
54
1
 
13
 
! Отговори
Съгласие преди 7 години
Спокойно, не си споделят цяла България. Русия взима само Черноморието, а Турция само Родопите, Айтоското поле и Делиормана. Останалото е за българите.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пояснение към 62Със знака *** е скрита думата "CBИHЯ". Интересно дали ако се напише "свинско месо" определението "свинско" ще бъде инкриминирано.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 42Те пък останалите, с изключение на един-двама, каточели са по-добри. Някакви женици и женища, които не знаят за какво са в правителството, освен нелепо и неуместно да показват скъпи тоалети и коафюри, които им стоят общо взето "като на свинче звънче" (перифраза на гениалната мъдрост на гранма Клинтъница за съперника и Тръмп, че бил "*** с червило"- какъв дамски финес!)
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 45"Ако все пак макар и случайно , станем губерния , как ще го изучаваме този труден руски език не знам ."Фъндъкова ще ни учи - тя го е правила вече!
50
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю Българин , от България без да ги гониш се махнаха твоите идеолози от БКП-БСП-ДС . Всичките високопоставени партийни функционери са в САЩ или Западна Европа . Няма нито един в Русия . Сега злобата и безсилието те е обладало и не знаеш какво говориш .
49
18
 
16
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Айде махайте се платени предатели русофоби дяволопоклонници майцепродавци извратени неродени деца на България - ходете по пътищата които водят към ада където е мястото ви , махайте се от България
48
16
 
22
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Николай Ненчев, Даниел Митов и Плевнелиев са еднакво неадекватни в изказванията си (а и в действията). Събрали са се точно според известната поговорка "к_раставите магарета през девет баира се подушват".
47
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ти, какъв си бе, нЕнчев? Земеделец?! Та БЗНС бяха авангардът на БКП и в действията на КДС! И тия, дето сега реват, че ще станем "губерния" всички бяха доносници - Сашо, Манчо, Гошо - първи дружки със синчагите на върли БКП функционери. Сега най-силно кряскат срещу Русия, за да прикрият подлото си минало! Що хора предадохте и им срязахте жилите! Сега продадохте държавата ни, златото ни на КОЛОНИАЛИСТИТЕ Канада, САЩ, Австралия и др. Млъкнете, господ да ви накаже, злoвoния!
46
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Росен се е уредил и ще бъде изтеглен в САЩ.Митов отдавна си е американски гражданин.Ама ти Ненчев къде ще се скриеш ох ако знаеш само какво те чака.За всичките проктотий които сътвори свинарю.Палачинката се обърна.
45
17
 
23
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Заради такива като Ненчев и разните му платени писачи и неориентирани майцепродавци сме на тоя хал - да сме бедна слаба и жалка държава. Що не хващате пътя на запад ами тука тровите народа и държавата ? Хора с българско гражданство без елементарни познания какво е полезно и вредно за България и какъв е нейния път. Защо сте българи?Бягайте в богатия запад да ставате гей-ове извратеняци и деграданти.
44
5
 
21
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
До ПатриотМоже ли да ни обясниш защо като сме членове на НАТО сме предатели? Всъщност кого сме предали?