Ген. Радев готов за полет към "Дондуков" 2

Обичал предизвикателствата и се готвил за тях
303
Ген. Радев готов за полет към "Дондуков" 2
Снимка: Булфото

Фаворитът на БСП и АБВ за кандидат за президент генерал Румен Радев намекна, че е склонен да влезе в битката за "Дондуков" 2.

Още по темата

Хвърлилият оставка като шеф на ВВС заради несъгласието с политиката на военния министър Николай Ненчев, призна, че е човек, който обича предизвикателствата и се готви за тях.

"Ако не се чувствам готов, не излитам", обяви той на въпрос дали е готов да стане главнокомандващ на Българската армия, каквато функция изпълнява президентът.

"Не забравяйте, аз не съм издигнат за президент. Ако ме издигнат, тогава съм готов да отговоря на всякакви въпроси", добави все пак Радев.

Решението на БСП дали да издигне Радев за кандидат за президент, ще стане ясно утре. За сряда е насрочен пленум на партията, след който ще бъде обявена крайната лява номинация.

Пленумът вече беше отложен веднъж, защото се чакаше указът на президента Росен Плевнелиев за освобождаването на Радев като шеф на ВВС.

Генералът получи номинации от много общински партийни организации, а и самата соцлидерка Корнелия Нинова призна, че е спряла избора си върху него.

Лидерът на АБВ Георги Първанов също се изказа силно окуражително за президентската кандидатура на Румен Радев.

"Аз го направих генерал. Ген. Румен Радев е летец, с високо образование, има специализации. Той е генерал на духа, не просто на службата. Радев е по-обединителна фигура, отколкото който и да е политик", коментира вече Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния червен педалъ!
119
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В една толкова обвита от шуробаджанащина и корупция, жалка и продажна държавичка на иначе великите ни прадеди, полковник и генерал в армията ни открай време се става само с *** и протекции. Това е ясно даже и на малките деца.Та нека пак да си помислим, този човек, генерал ли казахте, че е???
118
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Радев става член на БКП през 1987 година , толкова за "достойнството" му
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Помним България преди ЕС ,виждаме и България във ЕС,ако искате пак да се върнат с пълна пара мутри,корупция и публични разстрели ,гласувайте за Радев.Със тази кандидатура Русия готви държавен преврат,скоро ще го разберете .
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този руски троянски вирус е голямо зло,щом е издигнат от бандита Гоце и Станишев правете му сметката ,искате в Евразия при Ердоган ,Иран.Сирия,Русинили в свят в който се спазват правата на човека ,свят който гради икономика.Този руски кандидат освен с подривна дейност с друго нищо няма да се занимава
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Достойни генерали в България няма от 1944 година, но може би и тогава не са били много достойните, шом са позволили на шайка обирджии на мандри да завземат власта
114
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спряха ви Мелдония,не си играйте с огъня за да не спрат и правата на човека и пари от ЕС,не си играйте с огъня.Тогава ще видите достоен човек ли е генерала.На ръба сте да набътате страната в неправилният руски коловоз а хабер си нямате какво ва очаква.Не си играйте с огъня защото вашите къщи ще горят
113
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унизително е генрал да хленчи като малко дете за лошото състояние на поверения му род войски, и с цялата си наглост да обвинява за това други хора
112
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудните моменти за сорошката *** тепърва предстоят.С нетърпение чакам момента,в който един достоен човек като ген.Радев ще измете от Дондуков-2 сегашният льольовец.
111
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видиш ли го с зелен чорап удри го по главата,така казваше на моят старшина жена му
110
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шапкар президент ха ха ха...
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако зависише от Гоце ,Станишев и Радев да има едно лесно да минем на газови лампи само да вдигнем доставките от Русия.България ще започне да бележи ръст тогава когато руският смрадлив ботуш бъде изритан
108
3
 
3
 
! Отговори
Гоце преди 7 години
Тъкмо си мислех какво ще правя като никой не иска да гласува за мене. И хоп шанс за протежето ми дето го направих генерал преди време. Чудесна възмножност да му дърпам ушите зад кулисите.
107
4
 
4
 
! Отговори
до 139 преди 7 години
До до 300 часаАми то твърдението ми е лесно за доказване. Забрави ли какъв вой вдигнаха БСП и Гоце против поляците. комисионните им се изплъзнаха.
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
130,то и пожарникар си няма хал хабер от управление на държава,пък още сме живи,само дето се стопихме с два милиона и продължаваме да се топим,не и без негова помощ.
105
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип най-големите некадърници в Бг стават военни и полицаи, и колкото по-некадърни са, толкова повече се издигат в йерархията, и това не е от вчера и днес, това е още от времето когато шумкарите взеха власта през 1944 година, така че може да сте абсолютно сигурни, че и тоя генерал е с точно толкова акъл, колкото и генерала от Банкя
104
3
 
5
 
! Отговори
Ярослав преди 7 години
Абе читав, читав, ама ще слугува на БСП. нали? Или викате те ще го подкрепят безвъзмездно, а пък и той ще им откаже, ако искат нещо некоректно от него, нали?Дядо ми казваше на социалист или комунист вяра да нямаш.
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 117Тогава си путинофилче.Какво да му чета биографията като делата говорят. Човек на Гоце и Корнелия, посочен им от Москва.
102
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На герберските *** им излиза пяна на устата от злоба.Не могат да преглътнат,че БСП се сетиха първи за него.А и не могат да извадят достойна кандидатура срещу генерала.Ами сега накъде?Бойко се усети и се отказа.Кристалинка вече се на..ака и няма шанс.Ами то не остана читав човек за кандидат.Май пак ще предложат някое магаре и ще разчитат на овцете да ги последват,или на стъкмистиката на проф.Константинов,който не отказва помощта си.Колко ли им струва тази помощ?
101
0
 
4
 
! Отговори
haha преди 7 години
първо нека да уточним, военнослужещите не "хвърлят оставка", а подават рапорт за напускане на ВС на РБ, по различни причини , които са изброени в ЗОВС и ППЗОВС., второ, не е "шеф", а е командващ ВВС. Нека да уточним тези термини, хората да не си помислят нещо друго.