Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие

Искрени сме с хората, похвали се Цветан Цветанов в село Тича
20 авг 2016 19:51,
124
Подкрепата към ГЕРБ се дължала на изграденото доверие
Снимка: Архив, Булфото

Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изграденото доверие. Ние сме искрени с хората - казваме им какво можем да направим и го изпълняваме, каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в котелското село Тича, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"Проблемът, който имате с водата, ще бъде решен още в този мандат, благодарение на екипната работа между изпълнителна власт, местна власт и парламентарната подкрепа към държавното управление", е посочил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е заявил, че целевите средства, които са отпуснати от правителството, са възможни благодарение на стабилността, която има правителството на Бойко Борисов.

"Беше ли възможно да се отпуснат такива целеви средства в периода 2013-2014 г.? Правителството на Орешарски отпусна 500 млн. лв. на хартия, но нямаше финансовия ресурс, който да реализира тези намерения. Нямаше необходимата събираемост, нямаше тези приходи в бюджета, тези излишъци, за да се направи подобно преразпределение на средства и тези пари да могат да достигнат до вас", е казал Цветан Цветанов.

Според Цветанов Котел може да бъде общината-модел за управление на държавата.

"Тук има много различни етноси. Силата на ГЕРБ е, че не дели хората на наши и ваши. Ние залагаме на авторитетите в малките населени места и постигаме успех", е посочил Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ е бил категоричен, че Десислава Танева не без основание е смятана от мнозина за най-успешния и компетентен министър.

"Деси Танева знае как започнахме през 2006 година. Тя знае каква експертиза имат хората, които управляват секторните политики, тя познава качествата на народните ни представители. Можем да се гордеем с депутатите, с министрите и с кметовете от ГЕРБ", е заявил Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е обяснил, че лично е посетил всички общини в България по няколко пъти, независимо дали е по време на кампания или извън нея.

"Диалогът е важен. Всяка седмица наши общински съветници и депутати правят приемни за граждани от всички населени места в Сливен и в страната. Няма нищо по-ценно от това да знаеш реалните проблеми и да бъдеш искрен към хората", е посочи Цветанов, цитиран в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо бил физкултурник ... ми добре.Ама вие сте червени лелки и чички които не могат да се състезават с този спортист Цецо ;)Той винаги завършва пред вас, червеногушки :)
10
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Подкрепата към ГЕРБ се дължи на изграденото доверие."---Аре, не ми разправяй, бе, цАр.вул шопски! Знаем кой ви крепи и как "печелите" изборите!Ама ако народът ви "подкрепи" яко отзад с кочан, ще цъфнете като зелки!
9
1
 
36
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Голям смях , само като видя Цветанов и правя асоциация с престъпник и фалшификатор!Боко също!И кой вече вярва на партии моля !???Какви партии , какви идеали , всичко е мафия и престъпни депутати!Трябва да си уникален глуупак и наивник за да вярваш на хора като Цветанов , Боко или няма значение на кой от парламента!Все пак дано се събудим от дълбокия сън!
8
32
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Президент ще е кандидатът на ГЕРБ... - независимо кой е той...
7
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитаха да смачкат Цветанов с измислени обвинения и лъжи, но не можаха.Това е играта на червените и Москва, те не могат да играят открито, а все гадно, подмолно.Но пак падат на всички избори.Сега се радват и на селски кметове да имат :)
6
40
 
4
 
! Отговори
С Герб напред преди 7 години
Нека говорят, нека плюят, нека хленчат.Герб ще бъде избран от хората които виждат смисъл България да се движи напред и нагоре.Другите са комунисти, депесари и берачи на гъби през почивните дни.
5
26
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"този арогантен наглец и празноглавец отново вбесява хората"... Да, от Позитано... - но те не са хора...
4
24
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До бръчкатаВсички в България бяхме от това потекло... - е, аз специално никога не съм бил, но не обичам да се хваля...
3
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо Ухото ще спечели и тези избори. Вместо да търка нара при Бай Ставри, този арогантен наглец и празноглавец отново вбесява хората, обикаляйки сутрешните блокове на слугинските медии.Иначе ГЕРБ фалшифицират всички избори, откакто са се появили на политическата сцена. Но медиите са техни и манипулират тотално материяла, който и без това не е особено умен.Цецо - царят на фалшификациите. Всички помним бременните чували от зала Универсиада.
2
36
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ГЕРБ... - доверие градено с години...БСП ... - НЕдоверие градено цял век...
1
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От читавия българския народ, подкрепа не очаквайте.