Без кой оцеля РБ? Как без кой – без Радан Кънев!

Меглена Кунева защити Бойко Борисов за срещите в Турция
31 авг 2016 09:44,
21
Без кой оцеля РБ? Как без кой – без Радан Кънев!
Снимка: БТА

Вицепремиерът и министър на образованието Меглена Кунева защити премиерът Бойко Борисов за срещите, които проведе с турският премиер Бинали Йълдъръм и президента Реджеп Тайип Ердоган в Турция. Вицепремиерът заяви, че това е било правилното решение.

"Това са много важни двустранни разговори, които протекоха", настоя тя.

"Жан-Клод Юнкер каза, че е трябва да се говори за визова либерализация. Каза го преди Бойко Борисов да отиде в Турция, каза го с тези думи и когато седмица по-късно премиерът посети съседна на собствената си държава, той беше атакуван от собствената си страна. Това е крайно нездраво – няма как да не говорим със страна, която е наш съсед", отсече Кунева пред bTV.

Още по темата

Меглена Кунева отхвърли твърдението на Радан Кънев, че страната ни променя посоката на своята външнополитическа ориентация.

"Аз съм против хората да бъдат използвани. Не смятам, че е правилно да се използва президента Росен Плевнелиев, за да узурпираш неговия образ и по този начин да декларираш политическите си позиции", каза още  Кунева по повод издигането на държавния глава за втори мандат, сторено от Кънев преди близо два месеца.

"Единственият, без когото Реформаторският блок оцеля, е Радан Кънев. Блокът продължава да работи, ние продължихме да печелим избори. Кънев просто се изолира, след което се върна при нас", каза Кунева.

На въпрос как Реформаторският блок приема посещението на Касим Дал в Турция на митинг в подкрепа на Реджеп Ердоган, Кунева поясни, че неговото присъствие по никакъв начин ke влияе на решенията, които се взимат в коалицията. "Това е лично техен партиен въпрос", каза още тя.

В позицията си на вицепремиер Меглена Кунева защити всички министри на Реформаторския блок като изреди техните постижение по време на работата на коалиционното правителство.

По повод кандидат-президентската кампания Кунева каза, че Реформаторският блок има достатъчно добри кандидати, като не може да избере само един.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво, единственият свестен от РБ се оказа Радан. А всичките слагачи от РБ повече власт няма да видят, трудно ще влезете повече в парламента другарко Кунева!
13
0
 
7
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПОДЛОГАТА НА БОКО МЕГЛЕНА КУНЕВА НИКОГА НЕ Е БИЛА ДЕСЕН ПОЛИТИК И СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ПОДАВА МОЛБАТА ЗА ПРИЕМАНЕ В ГЕРБ.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как КОЙ...Благой-оня къдравия с едното око у гащите ми!
11
0
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Мисля, че трябва да се провери колко гласа ще спечели РБ без ДСБ.Единствено Радан Кънев е показал някаква принципност за момента, всичко останало се продава за пари, постове и власт, в това число и Петър Москов, Кунева е направо еталон за продажност и безпринципност !
10
0
 
7
 
! Отговори
gtf преди 7 години
и таз продажна мушица взела да се изказва компетентно.. не сме забравили каква я забърка безродна жено
9
0
 
4
 
! Отговори
преди 7 години
Неграмотници! Уволнете редакторите! "На кого" се казва/пише, не "на кой"
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО ПРАВИЛНА ЗАБЕЛЕЖКА ИМА ПО ДОЛУ!КАЗВА СЕ -БЕЗ КОГО..НА КОГО..ОТ КОГО..ЗА КОГО И Т.Н.!ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИМА ЕДНА ТЕНДЕНЦИЯ ВМЪКНАТА ОТ НЯКАКЪВ *** МЕСТОИМЕНИЕТО-"КОГО "ДА БЪДЕ ЗАМЕСТВАНО ОТ"КОЙ"!НЕ НИ СТИГА ТОТАЛНАТА *** И ЧАЛГАЗАЦИЯ АМИ НАВСЯКЪДЕ ВЗЕХА ДА ИЗОПАЧАВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК
7
0
 
11
 
! Отговори
nina преди 7 години
Неуважаеми драскачи, научете най-после БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК: казва се "на КОГО", а не "на КОЙ".
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна кукундрела!Но...народа явно си иска нея, Бойко, Цецо..Пеевски...Доган-защото бил най-големия играч. А, бг селяка се възхищаваа на тарикатите...защото иска да е като тях.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скапан ***! Тази е най-долната *** произлязла от политическата ласта ппрез последните години. Кънев ако малко му сече акъла ще си бие камшика от пишман коалицията им, Та кои са там:1.ДБГ - Кунева и протежетата и които са тотални политически трупове2.СДС - на Божо Лукарски, чието постижение до момента се изчерпва с безплатната екскурзия до САШ да види тъща си3.Касим Дал - слуга на Ердоган, който е толкова незначителен, че сигурно даже турците не го знаятМахай се докато можеш Раданеее
4
3
 
12
 
! Отговори
Честито преди 7 години
Ясни са кандидатите за прецедент на РБ и ГЕРБ. За РБ в битката влиза Касим Дал, а ГЕРБ избира за свой кандидат Местан. Това е положението.
3
1
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Тая като й видя...физиономията и след това даже сливовата с шопска салата не ми се...услажда.Кой защо ги...ффкара тези уж рифформатори в Парламента.Всеки по отделно е пълна нула,кауза пертута.Като се обединиха 5-6 партийки и заблудиха избирателя,освен че уредиха лидерите си по места на държавната баница,какво друго;това им е програмата максимум и те я...постигнаха.Не гласувайте повече за тях,това е...мазохизъм.
2
0
 
15
 
! Отговори
ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН преди 7 години
Много е права, посещението в Турция "ke влияе на решенията, които се взимат".....Бог да ни пази!
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айри мурад- на РБ кандидат!!!