Митьо Пищова за битката за президент: Явявам се за шоу!

Шоуменът е убеден, че ще вземе наказателния вот на хората
Обновена: 8 сеп 2016 11:11 | 8 сеп 2016 11:09,
56
Митьо Пищова за битката за президент: Явявам се за шоу!
Снимка: bgonair.bg

"Явявам се за шоу, а не да стана президент. Аз съм шоумен. Ще взема наказателния вот на хората. Ако стана президент, ще слушам по-възрастните и по-умните от мен. Обичам България и държа на нея", призна Митьо Пищова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Поп фолк изпълнителят Радо Шишарката обяви вчера в предаването "Днес" на Bulgaria ON AIR, че заедно с бизнесмена Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, ще се явят на предстоящите президентски избори. Телевизията се свърза с шоумена, за да разбере повече за любопитната им кандидатура.

Митьо Пищова се закани да накара кандидата на БСП ген. Румен Радев "да излети без самолет" и призна, че ще целуне ръката на кандидата на ГЕРБ, но "ще мачка" останалите. Според него следващият президент отново ще бъде от ГЕРБ.

Шоуменът е категоричен, че бежанците не трябва да бъдат допускани в България и подчерта, че страната трябва да защитава сираците, инвалидите и пенсионерите.

"Българската армия е от 5000 платени военни и една камара на щат, които са в Министерството на отбраната. С Бойко Борисов България е защитена", обяви Митьо Пищова.

Шоуменът настоя, че трябва да поддържаме добри отношения с Русия, защото ни е освободила, "прави туризма" в България и е "изкупила най-много жилища у нас".

"Турция ни е съседка и също трябва да сме в добри отношения с нея. Половината в Истанбул и околностите са българи", каза бъдещият кандидат-президент.

За предизборната си кампания Митьо Пищова обеща традиционните за него кюфтета и кебапчета, както и много песни от Радо Шишарката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
777 преди 7 години
МЕН ПЪК МЕ КЕФИ!
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атака мите бии дългия
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо иска да лапне субсидий катаАман от ***
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя цялата ни държава е една голяма комедия!
38
4
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 7 години
Вече няма държава. Има господдстващ икономически субект ЕТ Бойко Борисов - ГЕРБ
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще гласувам за Митьо Пищова ,Митьо Очите и Митьо Крика.
36
2
 
4
 
! Отговори
sybil преди 7 години
Че защо не, нали превърнахме президентската институция в шоу.
35
0
 
5
 
! Отговори
Шарани преди 7 години
Ще ги поря като шарани и ще ги пълня кат ягнета, малките *** и водя на Арбанаси, куповам им вафли и кюфтета, чипкам ги в жакузито с газирана вода и куркума, слагам по някое фиеденце и щипга естрагон за да ми стане любовната писалка. После ги подпирам на скалата и ги джаскам. Пищова обича хората, народа и 15 годишните манекенки, само такива ще взема да ме чипкат в президентсвото а на гвардейците ще им дам по един пакет вафли и по 2 килограма кайма.
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На БГ даже Митьо Пищова му е много.
33
1
 
2
 
! Отговори
гтнгщн преди 7 години
тоя иска да го погребват с почести
32
2
 
5
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
Аз ще гласувам единствено за Луда Марга и Владо Кузов.Този тандем много ми допада и отговаря на критериите за прозападната ценностна система на българското общество.
31
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Тъй като сте редактирали моят коментар разбирам че вече не можем да използваме думичката която започва с буквата Ц ...не знаех че до там са стигнали нещата ..ужас ...е значи трябва да казваме роми ..добре ....тези роми са 90% неграмотни ,но решават бъдещето на Нас и Нашите деца ...ДО КОГА ????????
30
0
 
0
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
здравей пищовче пищовче привет
29
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Тоя пък ще целува ръка ...още малко и *** са готови да правят само и само да са на ти с властта ...подлезурковци и мазници .......боже боже в какво се превърна нашата държава ....порнография ,жълти вестници,дрога ,контрабанда и накрая но не на последно място лъжливи и крадливи политици...за който най-важен е *** вот ....Нали уж милеят за Държавата ни защо не приемат промени в изборният ни кодекс :КОЙТО НЯМА ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА ПРАВО НА ГЛАС... тогава България на Българи
28
0
 
16
 
! Отговори
Нищо не знам преди 7 години
Митьо ще ни изжаска парламета ако го изберем
27
1
 
9
 
! Отговори
Задължителен електор преди 7 години
Той ще бъде !
26
1
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Втръснало вкиснало шоу от недоумряла ***.
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явявам се за шоу!Хич не се притеснявай всички кандидат президенти там са за това. Клоуни е много леко казано. Ако не са там за далаверата разбира се.
24
0
 
26
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Има и по-добра двойка кандидати за президент и вице-президент! Христо Стоичков за президент, а Димитър Пенев за вице-президент! Мисля, ще ги отвеят!
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пената президент! Поне ще имаме ясна позиция по всички въпроси!