Пищова ще взима селата с кебапчета и монтанска музика

Митьо Пищова и Радо Шишарката се регистрираха за изборите за президент
19 сеп 2016 20:55, Красимир Ангелов
47
Пищова ще взима селата с кебапчета и монтанска музика
Снимка: Bulgaria On Air

Димитър Маринов – Пищова и Радослав Петров – Шишарката се регистрираха за президентските избори. Двамата внесоха в ЦИК 5000 подписа, събрани от поддръжниците им, съобщава Bulgaria On Air чрез репортера Иван Иванов и epоператора Иван Ставрев.

Със скромни амбиции, със скромен антураж и звездно закъснение от 15 минути, кандидат-президентската двойка Митьо Пищова и Радо Шишарката пристигнаха в ЦИК, за да се регистрират за изборите. Вярват, че на първи тур ще спечелят 6%.

"Селата са мойте. Там ще има кебапчета, монтанска музика. Той ще пее, Сашка Васева, Сашо Роман“, казва кандидат-президента Димитър Маринов - Пищова

Пищова и Шишарката ще работят в помощ на пенсионерите, сираците, трудно подвижните хора. В международен план, двойката ще се бори срещу бежанската вълна.

"Какво мислите за Брекзита? Има ли нужда България от единна Европа? Ми мисля, че има нужда от единна Европа и няма вариант по друг начин да се включим в Шенген и да минаваме границите. Ще има ли АЕЦ Белене? Е, това е доста сериозно. Аз скоро бях в Белене, имаше панаир. Хората страшно много се вълнуват и за тях е голямо желание това да се случи“, заявява Шишарката.

Кандидат-президентът Пищова следи кампанията и отвъд океана. Има си дори фаворит.

"Бил Клинтън ще бъде новият американски президент. Защо Димитър Маринов – Пищова да не бъде новия български президент“, категоричен е Пищова.

Ако не стигнат до балотаж, Пищова и Шишарката ще подкрепят кандидат-президентската двойка с най-голям резултат. Очакват това да се случи и с тях, ако стигнат до втори тур.

"От кого ще очаквате подкрепа? Ми от доста хора. От тигрите? Най-вече от тигрите. Тигрите най-много!", убеден Радо е Шишарката.

С анцуг, по подобие на Фидел Кастро и Уго Чавес, Митьо Пищова се регистрира в ЦИК. Въпреки влошеното си здравословно състояние, решил да се впусне в изборите, тъй като Бог му се явил и казал да участва в тях.

Целият репортаж вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До teoИ аз смятам, че някой им плаща, за да "разводняват" избирателския вот! Добра идея е прокуратурата да провери източника на финансовите им средства!
34
0
 
1
 
! Отговори
teo преди 7 години
МНОГО СТЕ ХИТРИ, ОСВЕН И ДЕБЕЛИ, НО КАЖЕТЕ КОЙ ВИ ДАВА ПАРИТЕ ЗА КЕБАБЧЕТАТА? КОЯ ПАРТИЯ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СЪСИПВАТЕ ЕДНИ ДЪРЖАВНИ ИЗБОРИ? ЦАЦАРОВ, РАЗМЪРДАЙ СИ ШКЕМБЕТО И СПРИ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СЛОБОДИЯ !!! БЪЛГАРИНО?????
33
0
 
3
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До WC - подкрепям мнението ти на 101%. Българската действителност е отровна за всеки що-годе нормален или мислещ индивид. Ето горе и образа нови кандидати за българския "политически елит". В официалните си анцузи. Интересно ми е само, защо се обиждаме, когато чужденците ни покажат неуважението си?
32
0
 
6
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
"И нека Чалгата бъде с теб!"Из Star Wars
31
0
 
2
 
! Отговори
АНК преди 7 години
Вече има за кой да гласувам.В комбинация с Дончева представлението ще е на ниво.
30
0
 
10
 
! Отговори
WC преди 7 години
Днес ,някой спомняли си онази "творба" на чешкия художник-фотограф .... с тоалетните чинии ??? Тогава ,всички скачахме и се възмущавахме ! Днес бихме и се насладили ,като невероятен шедьовър...100%...РЕАЛИЗЪМ !
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пищова да вземе 1% на изборите, това му гарантира над 30 хил. лв. месечна субсидия. И това е целта му.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога да ви кажа, че Пищова има страхотен политически усет. Ще има много гласоподаватели за него. Останалите сме му малко обидени, че взема народа ни за мезе и ни подценява, но в крайна сметка си е прав човека. Хич не е глупав. Между др., може да зариби и доста почитателки и гласоподавателки, ако ги пусне в .жакузито.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пищова знае, че ако не направи нещо нелепо няма как да влезе в новините. По някаква причина много обича да бъде известен. Не знам дали вади пари от това или просто му харесва.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХА ХА Е..БАТИ ПАРОДИЯТА
25
0
 
9
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До ИванДирективата е всеки кмет и общински съветник да докладва колко гласа може да осигури за кандидата им,да купува колкото може повече,да заплашва с изгонване от работа,да рекетира...ГРАБ е на ръба на ужаса,всеки глас е на живот и смърт за тях за да стигнат до балотажа...но нямат шанс- умните и родолюбиви Българи ще неутрализират ромския вот и купените гласовеПОБЕДА- ИДВА КРАЯ
24
1
 
4
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До ИванА защо не написа каква е директивата от щаба на ГЕРБ който панически е разпратил до всеки ГЕЙберастки кмет и общински съветник. Понеже на местните избори избирателната активност бе около 30% и ромските махали с няколко хиляди гласа решиха изборите в повечето градове,сега на президентски които са мажоритарни тези гласове са крайно недостатъчни.
23
4
 
8
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Генерал Радев се оказал силна кандидатура, а в негово лице хората виждали така желаната от години промяна и алтернатива.ГЕРБ е впрегнал последните си сили и се бори за всеки един глас както с налудничави обещания, така и с рекет и заплахи.
22
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 7 години
ГЕРБ В ПРЕДИЗБОРЕН ГЪРЧ! Социолози им Вещаят Съкрушителна Загуба на Изборите! Бойко с Тайна Заповед до Кметовете! ГЕРБ се тресе от страх. Бойковата партия губи изборите и това показват дори платените социологически агенции.Тези разкрития направи генерал Атанас Атанасов в телевизионен ефир.В щаба на Борисов царяла неконтролируема паника. Както и да броели гласовете, заедно с купените и мъртвите души и с целите *** махали сметката им пак не излизала.
21
1
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ-ер БОГАТАШ преди 7 години
И понеже от Пищова по-красив ум в държавата няма, го анонсираха още вчера като superstar, за да не изпуснем случайно Най-важното и новото / в познатата до втръсване кюфтена тирада на Пищова/ беше казано в анонса претендентът за държавен глава няма да гласува за себе си, а ще подкрепи кандидата наГЕРБ.
20
1
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ-ер БОГАТАШ преди 7 години
Нека всички които имат умствения потенциал,интелект и да са обичани както нашия 2-ри кандидат за президент освен основния ни който ще бъде обявен на 2-ри октомври да гласуват за нашата партия. Който се чувства на същото равнище да гласува за нас-О, неразумний! Поради что се срамите да бъдете истински журналисти?!Днес видяхме още едно доказателство за кафеникава журналистика от клозетен тип. Митьо Пищова бе удостоен с медийно внимание, както се полага на незаменим обществен фактор , с който и Стефан Цанев не може да се мери.
19
0
 
19
 
! Отговори
МФ преди 7 години
Пропаднала държава! Това е вследствие на умишлено съсипаните морални ценности на нацията! Без морал култура и образование, как искате някой да уважава държавността и държавните институции! Как си представяте, такъв ***, както правилно бе отбелязан по долу, в една бяла държава, ще си помисли да се кандидатира за такъв държавен пост?
18
1
 
8
 
! Отговори
4 преди 7 години
Мойте кандидати ! ПищовА Президент!
17
1
 
22
 
! Отговори
абсурдистания преди 7 години
Щом това са ни кандидатите ........за кво говорим!??? А и журналистите да ви ......щом това са ви новините!!!!!
16
1
 
12
 
! Отговори
Челси преди 7 години
Челси Клинтън ще стане президент на САЩ, та Митю Пищова ли няма да стане на България?! Чи к'о му й?!Остава само Педя човек лакът брада да се кандидатира, Тримата ***, Макс и Мориц, Чоко и Боко и Пиф и Еркюл.